فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 25


درباره من
تحصیلات:
لیسانس الکترونیک از دانشگاه حکیم سبزواری

فوق لیسانس الکترونیک از دانشگاه شهید رجایی تهران

رتبه 12 کنکور دکتری الکترونیک 94 از بین 1745 داوطلب
دانشجوی دکتری الکترونیک دانشگاه زنجان
متولد 1364


مهدی عزیزی (Azizi )    
1- اصلاح طلبان 50% 2- اصولگرایان 32% 3- حزب اهمیتی ندارد. 15% 4- مستقل 4% مجموع آراء: 136 رایرای ها قابل مشاهده است
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
حامد رستمی کیا(parlag-ulduz )
۹۴/۱۱/۲۴ - 17:36
شفافیت اقتصادی تمام مسئولان! یک مثال و نمونه ی ملموس:
هفته ی پیش برنامه ی پایش مطلبی از افغانستان پخش کرد که تمام مسئولان دارایی های خودشون رو اعلام کرده بودند و در دسترس عموم قرار گرفته بود
مهدی عزیزی(Azizi )
۹۴/۱۱/۲۴ - 17:39
نقل قول:
حامد رستمی کیا: شفافیت اقتصادی تمام مسئولان! یک مثال و نمونه ی ملموس: هفته ی پیش برنامه ی پایش مطلبی از افغانستان پخش کرد که تمام مسئولان دارایی های خودشون رو اعلام کرده بودند و در دسترس عموم قرار گرفته بود
بله. شفافیت و آزادی رسانه ها تنها را جلوگیری از فساد
مهدی عزیزی(Azizi )
۹۴/۱۱/۲۴ - 17:44
بله ولی اجرا نشده
خصوصی سازی:
به جای واگذاری شرکت ها و کارخانه های دولتی به مردم آن ها را به شرکت های زیر مجموعه بانک ها و سپاه و .. واگذار کردند. (این شد خصوصی سازی؟)

شفافیت: چنین چیزی فعلا در کشور اجرا نشده
آزادی مطبوعات: برای اینکار باید قوانین به نفع رسانه ها اصلاح شود. همچنین فرهنگ مردم هم تغییر یابد و فکر نکنند هر چیزی در یک رسانه ای درج شد باید صحیح فرض شود. (خیلی راه داریم)

تلویزیون خصوصی: برای اجرای این مورد هم باید نگرانی های امنیتی حل شود و جسارت لازم برای اجرای آن به وجود آید.

حامد رستمی کیا(parlag-ulduz )
۹۴/۱۱/۲۴ - 17:55
نقل قول:
مهدی عزیزی: به جای واگذاری شرکت ها و کارخانه های دولتی به مردم آن ها را به شرکت های زیر مجموعه بانک ها و سپاه و .. واگذار کردند. (این شد خصوصی سازی؟)
شرکتهای خصوصی شبه دولتی:)
خصوصی سازی باید با کارشناسی صورت بگیره
یک مثال دیگر :
تبانی سه شرکت خریدار معدن انگوران در مزایده برای دیوان محاسبات کشور محرز شده و این نهاد رای به ابطال مزایده این معدن خواهد داد.

جمشید انصاری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس که این خبر را به روزنامه «اعتماد» داده است می گوید: دیوان محاسبات معتقد است سه شرکت توسعه معادن روی ایران، پاسارگاد و بازرگانی روی ایران تبانی کرده اند تا بزرگ ترین معدن سرب و روی خاورمیانه را با کمترین قیمت به اختیار خود درآورند. این معدن دو سال پیش به قیمت 600 میلیارد تومان قیمت گذاری شده بود که در مزایده اخیر با قیمت کف 153 میلیارد تومانی معامله شده است. شرکت توسعه معادن روی ایران با پیشنهاد قیمت 186 میلیارد تومان برنده این مزایده شده که دیوان محاسبات کشور معتقد است این شرکت با تبانی انگوران را با کمترین قیمت به مالکیت خود درآورده است.


دیوان محاسبات کشور اعلام کرده این سه شرکت آنقدر ناشیانه تبانی کرده اند که حتی فرم های درخواست مزایده با یک خط نوشته شده است. این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، نبود نگاه اقتصادی را مشکل اساسی واگذاری این معدن می داند و می گوید نه دولت و نه بخش خصوصی برای این ثروت خدادادی برنامه یی اقتصادی ندارند. دولت فقط می خواهد معادن را بفروشد و از قبل آن درآمد کسب کند. بخش خصوصی هم قصد دارد این ثروت عظیم را با کمترین قیمت به اختیار خود درآورد و فقط مالک آن شود.

انصاری تصریح می کند؛ سه شرکتی که در این مزایده حضور داشته اند در واقع یک شرکتند چراکه صد درصد سهام شرکت بازرگانی روی و 70 درصد سهام شرکت پاسارگاد مربوط به شرکت توسعه معادن روی و مابقی در اختیار موسسه مهر اقتصاد ایرانیان است.

نماینده دوم زنجان در مجلس می افزاید؛ متاسفانه شرکت توسعه معادن روی به جای اینکه فعالیت اقتصادی اش را همچون سایر شرکت های دیگر انجام دهد وارد برخی فعالیت های سیاسی شده است. به عنوان مثال در انتخابات سال 84 ریاست جمهوری این شرکت هزینه های زیادی برای تبلیغات آقای هاشمی صورت داد که همین موضوع باعث شد آقای احمدی نژاد معدن را به این شرکت واگذار نکند.

انصاری می گوید؛ در دور اول سفر آقای احمدی نژاد به زنجان ایشان در جمع مردم ماهنشان گفت «دولت از خیر این معدن می گذرد، آن را به شرکتی می دهد که شما عضو آن هستید.» و این موضوع یعنی واگذاری معدن انگوران به شرکت توسعه معادن روی را در جلسه استانی هیات دولت (سال 85) به تصویب رساند. اما چندی بعد وقتی به اطلاع احمدی نژاد رساندند این شرکت در جریان انتخابات به نفع کاندیدایی خاص تبلیغ کرده، واگذاری معدن از سوی دولت کان لم یکن ماند که تا امروز هم ادامه دارد. انصاری می گوید؛ در انتخابات اخیر هم با توجه به اینکه 20 درصد از سهام توسعه معادن روی را موسسه مهر اقتصاد ایرانیان خریداری کرده بود این شرکت به نفع آقای احمدی نژاد تبلیغ کرد تا بتواند حرکت سال 84 را جبران کرده و دل رئیس دولت نهم را به دست بیاورد. اما وقتی دیدیم این شرکت دوباره وارد کارهای سیاسی شده نامه یی به مدیران این شرکت فرستادم و گفتم درست نیست شما به عنوان شرکتی صنعتی و معدنی وارد فعالیت های سیاسی شوید اما به هرحال وارد شدند و از جیب سهامداران برای فعالیت های انتخاباتی هزینه کردند. وی در رابطه با نظر نمایندگان استان زنجان درباره واگذاری معدن انگوران گفت؛ ما در واگذاری معدن اتفاق نظر داریم اما اینکه این معدن به چه کسی قرار است واگذار شود موضوعی است که برای ما حائز اهمیت است. شرکت توسعه معادن روی به شدت وارد مسائل سیاسی شده که ما چنین فعالیتی را برای یک شرکت تولیدی و صنعتی نمی پسندیم چون دلیلی ندارد شرکت های تولیدی به سیاسیون متوسل شوند.

انصاری تصریح می کند؛ با توجه به اینکه تبانی در جریان مزایده معدن انگوران برای دیوان محاسبات کشور محرز شده این مزایده قطعاً ابطال خواهد شد و خاطیان به سبب تخلف در معاملات دولتی به مجازات خواهند رسید. او در رابطه با وضعیت مالکیت معدن انگوران پس از ابطال مزایده می گوید؛ هنوز ما نمی دانیم چگونه پرونده این تبانی سر از دیوان محاسبات درآورده و چه جریانی برای شرکت توسعه معادن روی چنین پرونده یی را ایجاد کرده، اما آنچه مشخص است و نمایندگان مدنظر دارند این است که بزرگ ترین معدن سرب و روی کشور باید به دست کسانی بیفتد که در این صنعت مشغولند نه اینکه آن را به کسانی واگذار کنند که حتی یک بار هم پایشان به معدن نخورده است. آنچه از شواهد برمی آید این است که دولت نمی خواهد به راحتی این معدن را واگذار کند و همواره بر سر واگذاری آن سد شده است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می گوید؛ البته دیوان این موضوع را نباید نادیده بگیرد که زمانی قیمت معدن 600 میلیارد تومان اعلام شد که قیمت هر تن روی در بازارهای جهانی چهار هزار دلار بود اما پس از آنکه قیمت ها کاهش یافت و به هزار و دویست دلار در هر تن رسید، طبعاً قیمت این معدن هم کاهش یافت. اکنون نیز که قیمت روی به بالای دو هزار دلار رسیده قطعاً معدن ارزش بیشتری دارد که دیوان محاسبات باید تمامی این موارد را در نظر بگیرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه؛ از پشت پرده ها خبر ندارم

در همین رابطه رضا عبداللهی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس که در روزهای پایانی دولت نهم نطق شدیدی علیه علی اکبر محرابیان وزیر صنایع و معادن بر سر واگذاری معدن انگوران کرد، دولت را مکلف به واگذاری انگوران می داند و به «اعتماد» می گوید؛ «از طریق قانون بودجه سال 88 به دولت حکم کرده ایم تا معادن را واگذار و از محل واگذاری 500 میلیارد تومان درآمد کسب کند. انگوران هم شامل این حکم می شود که باید دولت آن را تا پایان امسال واگذار کند.» عبداللهی می افزاید؛ من هنوز به واگذاری این معدن امیدوارم اما گفته می شود عدم واگذاری این معدن پشت پرده هایی دارد که بنده از این پشت پرده ها بی خبرم. وی در واکنش به ابطال مزایده انگوران می گوید؛ هنوز دیوان محاسبات ابطال مزایده معدن انگوران را رسماً اعلام نکرده و من هم نمی دانم رای نهایی دیوان به پرونده انگوران چه خواهد بود. آنچه برای ما مهم است این است که دولت باید مصوبه مجلس را در واگذاری این معدن اجرایی کند.

سمیعی نژاد؛ تکلیف انگوران هفته آینده مشخص می شود

مسعود سمیعی نژاد از تعیین تکلیف واگذاری معدن انگوران در هفته آینده خبر داد. او به «اعتماد» گفت؛ قرار است طی جلسه یی با مسوولان سازمان بازرسی کشور و دیوان محاسبات موضوع واگذاری معدن انگوران بررسی شود تا موانع واگذاری این معدن بزرگ از سر راه برداشته شود. وی دلیل ورود دیوان محاسبات به پرونده انگوران را قیمت گذاری این معدن می داند و می افزاید؛ آنها می گویند دولت معدن انگوران را ارزان فروخته است. به گزارش خبرنگار ما معدن سرب و روی انگوران یکی از بزرگ ترین و استثنایی ترین معادن سرب و روی دنیاست که در استان زنجان واقع شده است. وجود این معدن در زنجان باعث شده این استان به مهد صنعت سرب و روی کشور تبدیل شود. این معدن که قبل از دولت نهم توسط پیمانکار بخش خصوصی به بهره برداری می رسید با روی کار آمدن دولت نهم به دولت برگردانده شد. این اتفاق باعث شد بسیاری از صنعتگران سرب و روی کشور واحدهای تولیدی خود را طی ماه های گذشته تعطیل کنند تا تولید سرب در کشور به صفر برسد و تولید شمش و روی به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

ذخایر سرب و روی کشور، 223 میلیون تن

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت صنایع و معادن ذخایر سرب و روی معادن ایران نزدیک به 223 میلیون تن اعلام شده که سالانه تنها 2/1 میلیون تن از این میزان ذخیره (کمتر از نیم درصد) استخراج می شود. در حال حاضر 43 معدن سرب و روی در کشور شناخته شده که از این تعداد 21 معدن فعال است. آمار وزارت صنایع و معادن نشان می دهد استخراج سرب و روی از معادن ایران در سال گذشته بیش از 55 درصد کاهش داشته است.
مهدی عزیزی(Azizi )
۹۴/۱۱/۲۴ - 18:04
نقل قول:
حامد رستمی کیا: شرکتهای خصوصی شبه دولتی
بله متاسفانه، ضمنا اگر رسانه های خصوصی فعال و آزاد بودند و قانون جسارت لازم را به آن ها می داد، قبل از اینکه تخم مرغ دزد شتر دزد شود مچشان را می گرفتند.
محمد.حسینی(Fall )
۹۴/۱۱/۲۴ - 18:26
نقل قول:
حامد رستمی کیا: آنقدر ناشیانه تبانی کرده اند که حتی فرم های درخواست مزایده با یک خط نوشته شده است. این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، نبود نگاه اقتصادی را مشکل اساسی واگذاری این معدن می داند و می گوید نه دولت و نه بخش خصوصی برای این ثروت خدادادی برنامه یی اقتصادی ندارند. دولت فقط می خواهد معادن را بفروشد و از قبل آن درآمد کسب کند. بخ
در مورد خصوصی سازی زیاد هم جای دور نریم
تو همین مزایده اخر استقلال و پرسپولیس قصد داشتن استقلال رو بدن به ایران خودرو:|:|:|
سامان4شیردل(zaqaz )
۹۴/۱۱/۲۴ - 20:25
مستقل:)
میر بهادر خطیب شهیدی(bahador )
۹۴/۱۱/۲۸ - 11:45
ازهمفکران صادق زیباکلام جزاین انتظار نداشته باشید
محمد.حسینی(Fall )
۹۴/۱۱/۲۸ - 11:47
نقل قول:
میر بهادر خطیب شهیدی: ازهمفکران صادق زیباکلام جزاین انتظار نداشته باشید
از هم فکران مصباح یزدی هم ادبیاتی جز این انتظار نمیره
مهدی عزیزی(Azizi )
۹۴/۱۱/۲۸ - 17:01
نقل قول:
برنامه نویس: یعنی ولایت فقیه قدرت تصمیم گیری ندارد ؟؟؟؟
در مورد نماینده صحبت می کردیم.
مهدی عزیزی(Azizi )
۹۴/۱۱/۲۸ - 17:11
جمله دقیق آقای شهیدی: فقط تابع ولایت فقیه باشد
جمله دقیق من: مهم ولی کافی نیست.
نقل قول شما از جمله آقای شهیدی: آقای شهیدی گفتن پشتیبان ولایت فقیه باشید

حالا اول بروید چک کنید نوشته «باشد». یا « باشید».
بعد ببینید آیا امکان دارد فاعل فعل «باشد» در جمله آقای شهیدی خود ولی فقیه باشد؟
مهدی عزیزی(Azizi )
۹۴/۱۱/۲۹ - 01:02
نقل قول:
برنامه نویس: تابع ولایت فقیه باشید
علامت نامساوی: =!

فکر می کنم بحث کردن با شما بی فاید است چون همچنان نوشته دیگران را تحریف می کنید.
باشد =! باشید
میر بهادر خطیب شهیدی(bahador )
۹۴/۱۲/۰۲ - 07:59
جناب آقای حسینی تابع احساسات نباشید وتابع واقعیت باشید شما اگر صادق زیباکلام وامثال آنها را میشناختید یقینا از آنها طرفداری نمیکردید
محمد.حسینی(Fall )
۹۴/۱۲/۰۲ - 10:38
نقل قول:
میر بهادر خطیب شهیدی: جناب آقای حسینی تابع احساسات نباشید وتابع واقعیت باشید شما اگر صادق زیباکلام وامثال آنها را میشناختید یقینا از آنها طرفداری نمیکردید
شما اگه فکر میکنید بهتر دمیشناسید بفرمایید توضیح بدید شاید صادق زیباکلام کیست و چه کاری انجام داده است،استفاده میکنیم حتما.
میر بهادر خطیب شهیدی(bahador )
۹۴/۱۲/۰۲ - 12:02
سید بزرگوار لطفا به مناظره دکتر نبویان و صادق زیبا کلام نگاه کنید
برنامه نویس(Programing )
۹۴/۱۲/۰۲ - 12:04
نقل قول:
میر بهادر خطیب شهیدی: سید بزرگوار لطفا به مناظره دکتر نبویان و صادق زیبا کلام نگاه کنید
:-)chox-:-)chox-
محمد.حسینی(Fall )
۹۴/۱۲/۰۲ - 12:29
نقل قول:
میر بهادر خطیب شهیدی: سید بزرگوار لطفا به مناظره دکتر نبویان و صادق زیبا کلام نگاه کنید
من همیشه اخبار و تحلیل ها و مناظره های سیاسی رو دنبال میکنم.کاری با صفات اخلاقی زیباکلام ندارم چون نمیشناسم.ولی اکثریت(نه همه) موضع گیری های سیاسی ایشون مطابق فکرهای منه و احساساتی در کار نیست(زیباکلام نه کس و کار منه و نه کاندید مورد علاقه منه و نه هیچ وقت خواهد شد)
تو خصوصی هم که گفتم تهمت به هرکسی که فکر سیاسیش با ما فرق میکنه مسلمانی نیست.برای مثال چون از مشی سیاسی اقای حدادعادل متنفرم درست نیست بگم ایشون دزد هستند.
میر بهادر خطیب شهیدی(bahador )
۹۴/۱۲/۰۲ - 12:35
تهمت نیست.حقیقته.بدرود


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
کاربران آنلاین (0)