فراموش کردم
رتبه کلی: 217


درباره من
hiv1981.blogfa.com
بینام117 (behnam117 )    

شراب دست ساز رو خودتون توي خونه بسازيد كاملا اسلامي در عرض 15 روز درست ميشه

منبع : http://www.banooamin.ir/mavara-view_forum_threads
درج شده در تاریخ ۹۰/۱۲/۰۳ ساعت 14:13 بازدید کل: 4540 بازدید امروز: 389
 

مي دونستيد شراب چيه؟از چي بوجود ميادش؟اصلا مفيد هست يا مضر؟

اول بايد بدونيد فراين تشكيلش از تخمير انجام ميشه.اينجا يه شراب طبيعي بهتون معرفي مي كنم كه اگه  خودتون درست كنيد.هم اسلاميه هم مفيد  هم مست نمي كنه و فوق العاده خوشمزه تا نخوري نميدوني چي ميگم.

شربتي كه بوسيله كمبوجا خودتو توي خونه درست كنيد بعدا نتيجشو بمن بگيد پشيمون نمي شيد امتحان بكن.

خريدبهترين و زايا ترين قارچ كمبوجا.يبار بخريد با قيمت استثنايي تا آخر عمر آنرا داشته باشيد و به دوستانتان هم بدهيد.فقط يبار هزينه پرداخت كنيد هزينه ناچيز. و مادام العمر مصرف كنيد.

اگه مي خوايد پيام بديد بگم از كجا تهيه كنيد.چون خودمم يكي دارم.

در اينجا خصوصيات اين قارچ و موارد مصرف آنرا براي شما نوشتم.خود منم تا مدتها قبل نمي دونستم اين كمبوجا چي هستش ولي الان كه متوجه شدم خود خريدمش و مصرف مي كنم.براي خيلي از بيماري ها از جمله بيماري هاي ايدز و روماتيسم آرتروز  و .... افزايش طول عمر.انرژي زا بودنو هزاران فوايد ديگه موثره فقط امتحانش كنيد بعد نظر بديد.

اساس و روش اين قارچ طبيعي و گياهي بوده بدون كوچكترين عوارضي سلامت و جوان باشيد.خوبيش اينه يه قارچ رو بگيريد تا آخر عمرتون كافيه چون اين قارچ بصورت زايا مي باشد.

اگه سوالي هم داشتيد هم مي تونيد پيام بذاريد و هم مي تونيد با خود مهندس منصوري تماس بگيريد.

متن زير هم بخوانيد توضيحات در مورد اين قارچ و چاي:

اثرات چای قارچ منچوریایی (کامبوچا ) بر مصرف کنندگان:
•چین و چروک‌های پوست را کاهش داده و لکه‌های قهوه‌ای روی دستها و صورت را برطرف می‌سازد و موجب افزایش خاصیت رطوبت پذیری روی پوست است جوش‌ها و کورک‌ها را برطرف می‌کند .
•از برخی سرطان‌ها جلوگیری می‌کند .
•رافع یبوست است .
•برطرف کننده ناراحتی‌های عضلانی در شانه و گردن است
•در رفع برونشیت و سرفه‌های آسمی در مدت۲تا۳ روز کمک می‌کند. به دفع مزاج بلغمی کودکان نیز یاری می‌رساند.
•حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود می‌بخشد.
•در ناراحتی‌های کلیوی توصیه می‌شود .
•مثانه را پاک می‌کند وکولیت و سایر دردهای دستگاه گوارش را التیام می‌بخشد.
•برای درمان آب مروارید و سایر تغییرات قرنیه موثر است و دید چشم را افزایش می‌دهد
•از ناراحتی‌های قلبی می‌کاهد، تصلب شرائین و فشار خون را درمان می‌کند و میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد. رگها را نرم می‌سازد و جریان خون را افزایش داده، باعث لاغر شدن و کنترل وزن بدن می‌گردد.
•از بی خوابی می‌کاهد
•فعالیت کبد را افزایش داده و نارسایی‌های کبد وکلیه را درمان می‌کند.
•میزان قند خون را تنظیم کرده سبب افت ناگهانی قند خون در افراد دیابتی می‌شود و اگر به طور روزانه مصرف شود در مدت ۱۰۰ روز اوره را کاهش می‌دهد
•اثر شگفت انگیزی بر پوست سر دارد، از تاسی سر جلوگیری می‌کند و موها را ضخیم و سیاه می‌کند (حتی موهای سفید شده).
•بیماری ایدز ،ام‌اس و دیابت راکنترل می‌کند
•روماتیسم،خستگی وناراحتی‌های مفاصل را علاج می‌کند
•در طی دوران یائسگی از گرگرفتگی می‌کاهد. ممکن است مصرف کنندگان هنگام نوشیدن این چای احساس گرما کنند.
این امر ناشی از این واقعیت است که، اجزاء چای به جریان چون پیوسته و سبب خارج شدن عناصر و مایعات سمی می‌شود و به این دلیل در دست و پا تحرک بیشتر و در پیرامون کمر نرمش افزونتری ایجاد می‌کند

هركي قارچ و چاي كمبوجا رو ميخواد بهم پيام بده تا بگم واسش.

قارچ مربوط به کامبوچا ۲۲۰ سال قبل از میلاد در چین (منچوری) مورد مصرف داشته‌است و سپس از راه خطوط بازرگانی به روسیه وکشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد.
قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی، در زمان جنگ به دلیل کمبود چای و شکر (محیط کشت کامبوچا ) از رواج افتاد.
تمامی صد ساله‌های کشور روسیه، اسپانیا، تبت، ژاپن و چین عمر سراسر سلامتی خود را، مدیون این قارچند. امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و حتی در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده‌است.
این قارچ از روسیه به کشور ما نیز راه پیدا کرده و چند سالی است در بعضی نقاط از آن استفاده می‌کنند.
اگرچه ”کومبوجا“ نوعی قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنی مورد مصرف قرار می‌گیرد، یک نوشیدنی ساده که ترکیبی است از چای معمولی و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیائی آن تغییر کرده است. گزارش‌های علمی بسیاری که تاکنون درباره قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان می‌دهد که نوعی ”آنتی‌بیوتیک قوی“ در ترکیب قارچ کومبوجا وجود دارد که وجود آن باعث می‌شود مواد زائد و سموم بدن دفع شود. به عقیده پزشکان این مواد در فرآیند شیمیائی بدن نقش مهمی ایفاء می‌کنند آنها معتقد هستند چای کمبوجا یک ماده غذائی مکمل به حساب می‌آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیری از بیماری‌ها می‌شود.
صدها سال است که مردم آسیا چای کومبوجا می‌نوشند، زیرا مصرف این نوشیدنی به‌عنوان داروئی طبیعی، در مقابله با خستگی، سستی، کشش‌های عصبی، علایم اولیه پیری، سختی رگ‌ها و عروق، تنبلی روده‌ها و نقرس، فلجی بدن (M.S)، روماتیسم، هموروئیدها و دیابت نتایج حیرت‌انگیزی داشته است. ”کومبوجا“ رشد سلول‌هایی سرطانی را متوقف می‌کند.

 

هیچ کس بدرستی نمی تواند بگوید که منشأ قارچ کومبوچا کجا بوده و چگونه به وجود آمده است، اما می دانیم که بیش از دو هزار سال است، که آدمی آن را مصرف می کند. اصل مطلب این نیست که نخستین بار چینی ها یا کره ایها، ژاپنیها و یا روسها آن را ابداع کردند. اگر دقیقش را بخواهیم، باید بگوییم که کومبوچا در واقع یک قارچ نیست بلکه اجتماعی از چند مخمر و باکتری است. حتی یکی از صاحبنظران آن را گلسنگ توصیف کرده است. ریشة این اسم می تواند ژاپنی باشد که «کومبو» به معنی خزة قهوه ای چای و «چا» به معنی چای است. گیاه شناس معروف، پاستور وایدینگر آن را بدین گونه تعریف می کند. به قول او:
چای «کومبوچا» نوشیدنی شرق آسیای باستانی است که از اقیانوس به دست آمده است. من به مدت سه سال در جزیرة تایوان مأموریت داشتم. این ناحیة ساحلی جنوب شرقی با اقلیم نیمه استوایی و دوران طولانی مساعد رشد گیاه در طی سال در آنجا، باعث شده است که مناطق وسیعی از این ناحیه زیر کشت چای قرار بگیرد. از این رو این منطقه به عنوان سرزمین اصلی چای شناخته شده است. اولین بار کواوـ پو، نویسندة چینی نام توو و یا چوان را برای نوشیدنی ای که از برگهای این گیاه تهیه می شد بکار برد. امروزه آن را چا می نامند. البته در ناحیة فویکن هنوز هم آن را تی ای می گویند که باعث شده من من کلمة تی به معنی چای انگلیسی را به آن نسبت دهم.
نوع مأموریت من ایجاب می کرد که به جزایر کوموی و ماتسو در نزدیکی ایالت فویکن، سفر کنم. شربت ترش و شیرینی که در آن هوای گرم به من تعارف می شد، بسیار دلچسب و گوارا بود. شدیداً تحت تأثیر آن قرار گرفته بودم. آیا این شرابی بود که طعم چای داشت یا چای مخصوصی بود که طعم شراب نرسیده می داد؟ بعد از نوشیدن این شربت، علاوه بر رفع خستگی به طور غریبی احساس سرحالی می کردم. حس می کردم سوخت و ساز بدنم بهتر شده است و به آرامش دست یافته ام. وقتی راجع به آن سؤال کردم، در پاسخم نام آن را «کن پوچا» نامیدند. بسیار متعجب شدم:«چایی ای که از اقیانوس گرفته می شود» حدود 221 سال قبل از میلاد مسیح، در زمان سلسلة تسین، چای یاد شده به عنوان شربتی که عمر جاودان می بخشید، شناخته شده بود. این چای نامهای مختلفی داشت. یکی از معروفترین آنها «چای خدایی» بود. از این چای برای درمان ناراحتیهای مزمن گوارشی استفاده می شد. همچنین می گویند که در سال 414 میلادی، حکیمی کره ای به نام کومبو آن را برای درمان بیماری امپراطور ژاپن تجویز کرد. «چای خدایی» از طریق کره، از چین به ژاپن آورده شد و در آنجا «چای کومبو» نام گرفت.

 

کومبوچا ترکیبی از تعدادی باکتری و مخمرهایی با شیوة پرورش مخصوص است. این موجود زنده چای شیرین شده را تخمیر می کند و چای کومبوچا را به وجود می آورد. طعم گوارای آن احساس شادابی به آدمی می دهد. مقدار مخمر موجود در آن باعث می شود که حتی بعد از ریختن در بطری کماکان فعال باقی بماند. امروزه، آن را وسیله ای برای پیشگیری از بسیاری بیماریها می شناسند.در اوخر دهه 1920 دو محقق به نامهای ویچفسکی و هرمن، کومبوچا را به صورت عصاره تهیه کردند. هدف از این کار، تهیه محصولی خالص با غلظت زیاد برای انجام تحقیقات بود. این محصول تحت عنوان قطره کومبوچا یا کومبوچال تمام موادی را که در کومبوچای معمولی وجود داشت، دارا بود. از آمار به دست آمده از مرکز طبی پراگ چنین بر می آید که آزمایشهای انجام شده نشان می دهد که مصرف کومبوچا در پیشگیری از پیری و گرفتگی سرخرگها بسیار مؤثر بوده است.
نظریه فشردن قارچ کومبوچا، برای اولین بار توسط محقق سرشناس، دکتر اسکلنر مطرح شد. محصول بدست آمده قطره کومبوچای D1 (نشان دهنده درجه رقیق کردن 1 به 10 است.) نام گرفت. علاوه بر آن، تنتور کومبوچا نیز عرضه شد. بهره گیری از قطره برای درمان امراض موجب شهرت دکتر اسکلنر تا سالها بعد از مرگ او شد. کسانی که نمی خواهند مصرف کومبوچا را قطع کنند می توانند به هنگام سفر عصاره آن را که قابل حمل است بکار ببرند. گفته می شود که کومبوچا در کاهش عوارض ناشی از مسافرت که خیلی ها دچار آن می شوند، بی تأثیر نیست. قطره و یا عصاره کومبوچا از تمام خواص شربت با میزان غلظت بالا برخوردار است. طریقه مصرف آن به صورت 15 تا 20 قطره در مقداری آب تا سه بار در روز توصیه می شود. قطره و عصاره کومبوچا برای مبتلایان به دیابت از اهمیت زیادی برخوردار است. برای این افراد استفاده از قطره بیشتر توصیه می شود زیرا با توجه به تغییر میزان شکر در کشتهای خانگی بهتر است آنها از انواع ترش تر شربت و یا کشتهای طولانی تر از معمول استفاده کنند.

 

به کمبوجا و شربتی که از ان تهیه می شود نامهای متعددی نسبت داده اند.جالب اینجاست که در ترکیب بیشتر این نامها از کلمه قارچ استفاده شده است,در حالی که انچه در حقیقت ما در اختیار داریم یک قارچ نیست.
در زبان های گوناگون نامهایی چون گل روسی,ژل وسی,قارچ روسی,قارچ ژاپنی,اسفنج ژاپنی,مادر روسی و قارچ شراب هندیبرای ان به کار رفته است.روی هم رفته قارچ کمبوجا احساس تندرستی را القا می کند و به عنوان اکثر بیماری ها تلقی می شود.نام هایی که برای شربت حاصل از این قارچ به کار می رود با طعم آن مرتبط است.

 

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۰/۱۲/۰۳ - ۱۴:۱۶
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)