بسم الله الرحمن الرحيم
محتوا :
تنظیم اندازه و حجم فایل عکس برای استفاده در سایت
آپلود تصاویر
قرار دادن تصویر در متن مطلب در بین نوشته ها
قرار دادن تصویر برای عنوان مطلب
چگونگي درج تصوير به روشهاي زير :
قرار دادن تصاوير به صورتهاي زير :
1- تصاوير جستجو شده از گوگل.
2-تصاويري كه در هارد كامپيوتر شخصي داريم.
3- تصاويري كه ميخواهيم از وبلاگ يا وب سايتهاي ديگري برداريم.
* مرورگر موزيلا فايرفوكس(fire fox).
*مرورگر اكسپلور (internet explorer).
* با استفاده از مرور گر گوگل كروم ( google chrome ).
4- تصاويري كه ميخواهيم از گالري تصاوير خودمان (ميانالي) برداريم.
_________________________________
ابتدا به تذكرات و نكات زير توجه كنيد :
* برای گذاشتن تصاویر در وب سایت میانالی بزرگترین اندازه 650 *487 مناسب است. و بزرگتر از آن موجب به هم خوردن صفحه مطلب می شود. و بايستي براي بهبود و رعايت اين مسئله حجم تصوير را كم كنيم.
*شایان ذکر است که برای تغییر حجم در خود ویندوز و برنامه های جانبی مثل فتوشاپ یا اسنگیت امکان وجود دارد.
* اگر می خواهید عکس به سمت راست بیاید و متن در کنار آن (نه زیر آن) قرار بگیرد در تنظیمات تصویر از گزینه ی چینش استفاده کنید
*تنظیم اندازه و حجم فایل عکس برای استفاده در سایت :
اگر فتو شاپ در سیستم تان داشته باشید می توانید از قسمت save for web در منوی file
بدون کاهش کیفیت عکس، اندازه اش را تغییر دهید. حتی مدت زمان لازم برای دانلود عکس در اینترنت را هم در زیر عکس نشان می دهد. اگر مایکروسافت آفیس Microsoft Office را در رایانه تان داشته باشید می توانید برای تغییر سایز و حجم عکس ها از برنامه ی
Microsoft Office Picture Manager
که در قسمت Microsoft Office Tools
قرار دارد استفاده کنید که امکان تغییراتی جزئی مانند چرخش عکس، بریدن قسمتهای زائد، تغییر شدت نور و روشن کردن تصاویری که در تاریکی یا نور کم گرفته شده و ... را دارد.
یکبار باز کردن و ذخیره مجدد تصاویر در برنامه Paint که در ویندوز وجود دارد باعث کاهش حجم تصاویر به مقدار قابل ملاحظه ای بدون افت کیفیت محسوس، می شود. در صورتی که نخواهیم از نرم افزارها استفاده کنیم و یا مقدور نباشد می توانیم تنظیمات دوربین و موبایلمان را طوری تنظیم کنیم که عکسهای بزرگ و حجیم تولید نشود. مثلاً اندازه های 800*600 یا کوچکتر از آن هم برای تصاویر مورد استفاده در سایتها کافیست و می توانیم از اندازه کوچکتر ولی کیفیت مناسب هنگام تصویربرداری استفاده کنیم. صفحه ی این سایت برای تصاویر با پهنای 640 پیکسل تنظیم شده و اگر پهنای عکس شما بزرگتر از این باشد به خوبی دیده نخواهد شد. عکسهایی که پهنایی بیشتر از اندازه 640 داشته باشند ناقص دیده می شوند. می توانید روی این نوع عکسها هنگام ویرایش مطلب کلیک راست کرده و گزینه ((ویژگیهای تصویر)) را بزنید. بعد می توانید اندازه عکس را تغییر دهید. کوچکتر کردن ظاهری عکس در صفحه ارسال مطلب باعث کاهش حجم تصویر یا کاهش زمان لود شدنش نمی شود. عکسی که در صفحه ارسال مطلب کوچک کرده ایم بعد از ذخیره در رایانه مقصد در اندازه واقعی اش دیده خواهد شد. برای راحتی مخاطبان در دریافت تصاویر و راحتی خودمان در ارسال، بهتر هست عکسهای بیش از چند صد کیلوبایت را در صفحه مان استفاده نکنیم. اگر اندازه و کیفیت خوب و عالی عکس، مورد نیاز و ضروری هست می توانیم کوچک شده ی تصویر را در مطلبمان استفاده کرده و لینک تصویر اصلی را در زیر عکس قرار دهیم تا علاقمندان دریافت و استفاده کنند ولی مشکلی در دیدن تصاویر مطلبمان هم برای سایر مخاطبان که از اینترنت با سرعت کم استفاده می کنند وجود نداشته باشد.
*آپلود تصاویر :
برای آپلود تصاویر می توانید از گالری تصاویر مخصوص هر عضو در این سایت استفاده کنید که همیشه عکسهایتان در دسترستان باشند یا از سایتهای آپلود تصویر استفاده کنید. با جستجوی عبارت ((آپلود عکس)) یا ((آپلود رایگان)) می توانید تعداد زیادی از این نوع سایتها را بیابید. (در زير تعدادي از سايتهاي آپلود را ذكر كرده ام ).
*قرار دادن تصویر در متن مطلب در بین نوشته ها :
هر عکس برای اینکه در سایت و وبلاگ و ... قابل استفاده باشد ابتدا باید در سایتی آپلود و ذخیره شود و سپس آدرس (url) که لینک مستقیم عکس (Direct link) هست در اختیار ما باشد تا بتوانیم از آن استفاده کنیم. امکان کپی مستقیم عکس از رایانه و سیستم مان به صفحه سایت و مطلب ممکن نیست. عکسهایی که در ایمیل برایمان ارسال می شوند قابل استفاده در مطالب سایتها نیستند و باید در سایت مخصوص میزبانی عکس آپلود شوند. کپی بعضی عکسها از سایر سایتها به مطالبمان مقدور هست ولی ممکن هست سایت میزبان عکس اجازه نمایش عکس در سایر سایتها را ندهد. در این حالت خودمان به علت وجود عکس در رایانه مان ، تصویر را در مطلب ارسالی مان در سایت می بینیم ولی مخاطبان قادر به دیدن تصویر نخواهند بود.
*قرار دادن تصویر برای عنوان مطلب :
برای اینکار وارد قسمت مدیریت مطالب شده و روی عکس پیش فرض هر مطلب، که تصویر خودنویس هست، کلیک کنید تا لینک ارسال عکس ظاهر شود. عکسهای با فرمت jpg در هر اندازه ای را می توانید ارسال کنید ولی سایز عکس بطور خودکار به اندازه قابل نمایش در کنار عنوان مطلب تغییر داده خواهد شد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1- براي اينكار به درج مطلب در اكانت شخصي مراجعه كنيد كه صفحه ويرايشگر زير نشان داده ميشود
2- روي آيكون مربوط به درج تصوير در ويرايشگر كليك كنيد .
3- با كليك روي آيكون مورد نظر پنجره زير باز ميشود.
حال به روشهاي درج تصاوير دقت كنيد :
1-تصاوير جستجو شده از گوگل.
گاهي تصاوير مورد نظرمون رو از گوگل جستجو ميكنيم بعد از جستجو لينك تصوير را ارائه ميدهد كه بايستي لينك رو انتخاب و كپي برداريم :
بعد از كپي برداشتن در فيلد url پنجره درج تصوير در ويرايشگر paste ميكنيم :
بعد از paste كردن دكمه پذيرش را بزنيد
حال بعد از ثبت دكمه پذيرش به شكل زير خواهد بود
2-تصاويري كه در هارد كامپيوتر شخصي داريم.
ابتدا به يكي از سايتهاي آپلود مراجعه ميكنيم :
يك نمونه سايت آپلود
از طريق browse و يا choose file فايل مورد نظر را از هارد كامپيوتر شخصيمون انتخاب ميكنيم
بعد از انتخاب دكمه آپلود را انتخاب ميكنيم
بعد آپلود لينكي مانند لينك زير تحويل ميدهد
لينك را انتخاب و كپي ميكنيم
لينك مورد نظر را در پنجره درج تصاوير ويرايشگر paste ميكنيم
3- تصاويري كه ميخواهيم از وبلاگ يا وب سايتهاي ديگري برداريم.
* مرورگر موزيلا فايرفوكس(fire fox).
گاهي تصاويري را از وبلاگهاي ديگر ميخواهيم برداريم براي اينكار روي تصوير مورد نظر كليك راست و گزينه copy image location را انتخاب ميكنيم
لينك مورد نظر را در پنجره درج تصاوير ويرايشگر paste ميكنيم
و نهايتا بعد از درج به صورت زير خواهد بود
3- تصاويري كه ميخواهيم از وبلاگ يا وب سايتهاي ديگري برداريم.
*مرورگر اكسپلور (internet explorer).
گاهي تصاويري را از وبلاگهاي ديگر ميخواهيم برداريم براي اينكار روي تصوير مورد نظر كليك راست و گزينه propertise را انتخاب ميكنيم.
بعد در پنجره باز شده مسير و لينك تصوير را برميداريم و كپي ميكنيم
لينك مورد نظر را در پنجره درج تصاوير ويرايشگر paste ميكنيم
3- تصاويري كه ميخواهيم از وبلاگ يا وب سايتهاي ديگري برداريم.
* با استفاده از مرور گر گوگل كروم ( google chrome ).
گاهي تصاويري را از وبلاگهاي ديگر ميخواهيم برداريم براي اينكار روي تصوير مورد نظر كليك راست و گزينه copy image URL را انتخاب ميكنيم
لينك مورد نظر را در پنجره درج تصاوير ويرايشگر paste ميكنيم
4- تصاويري كه ميخواهيم از گالري تصاوير خودمان (ميانالي) برداريم.
مراحل با سه مرورگر در فوق گفته شد در اينجا هم روي عكس كليك راست و طبق گفته هاي بالا لينك عكس را برداشته و در مطلب درج ميكنيم
1- مطالبي كه تاليف ميكنيد بهتر است تصاوير را در فضاي سايت آپلود كنيد
(دليل 1: سايتهاي آپلود ماندگاري ندارند و تصاوير بعد از سپري مدتي حذف ميشوند
دليل 2:بسياري از تصاوير در سايتهاي آپلود جايگزين ميشود يعني اين خطا وجود دارد كه بعد از گذشت مدتي متوجه ميشويد تصويري كه درج كرده ايد لينك تخريب شده و لينك ديگري جايگزين شده)