آیا ما می دانیم و برای مان مهم است که رژیم صهیونیستی و آمریکایی ها در آذربایجان چه می کنند؟!
1- در نگاه کلان و استراتژیک، جمهوری اسلامی در این چند سال حضور در آمریکای لاتین را به عنوان حضور در حیاط خلوت ایالات متحده به جد دنبال می کرده است. جدای از تحلیل های مختلف و مبسوط برای این حضور ایران دو نکته حائز اهمیت است: یک این که حضور فعال و به ویژه فرهنگی و ایدئولوژیک در بیخ گوش امریکا و اثر گذاری از منظر انقلاب اسلامی در دراز مدت قطعا سران کاخ سفید را با مشکلات عدیده ای روبه رو خواهد کرد. دوم این که به جهت امنیتی - نظامی حضور در حیاط خلوت یک کشور نقش بسیار مهمی در بازدارندگی بسیاری از اقدامات دشمن خواهد داشت.
حال آیا ما می دانیم و برای مان مهم است که رژیم صهیونیستی و امریکایی ها همین اقدام را نسبت به ما انجام داده اند؟!
2- جمهوری آذربایجان حیاط خلوت جمهوری اسلامی: از جمعیت حدودا 9 میلیون نفری این کشور 97 درصد مسلمان و بیش از 90 درصد شیعه می باشند. (در لبنان از جمعیت 4 میلیون نفری 25 درصد شیعه هستند.)، در مسجد اصلی باکو روزانه بالغ بر 2000 جوان در نماز جماعت شرکت می کنند، ارتباط فرهنگی و دینی بسیار قوی و عمیق با آذری زبانان ایران از فرصت های بی نظیر جمهوری اسلامی است، این کشور دارای منابع غنی انرژی و معادن طبیعی در منطقه قفقاز است.
3- به مجموعه ای از اقدامات دولت الهام علی اف (که از سال 2003 رئیس جمهور این کشور شد.) در این یکی دو سال اخیر دقت کنیم:
* تخریب برخی از مساجد و حسینیه های اثر گذار از جمله مسجد نفت داشلاری و مسجد حضرت محمد (ص) به بهانه تخریب ساختمان های غیرمجاز!
* منع پخش اذان در سطح شهر به بهانه ایجاد آلودگی صوتی!
* تصویب قانونی چند ماه قبل توسط آموزش و پرورش این کشور در راستای این که تمامی دانش آموزان دختر بایستی بی حجاب باشند. (در صورتی که قانون اساسی جمهوری آذربایجان حق تحصیل را برای همه آزاد می شمارد.) به بهانه این که همه علم آموزان لباس ها و پوشش یکسانی داشته باشند!
* ممنوعیت استفاده از عکس های محجبه در گذرنامه، شناسنامه، گواهینامه و دیگر اسناد و مدارک. (این ممانعت بیش از 10 سال است در جمهوری آذربایجان اعمال می شود.)
* ممنوعیت فعالیت دینی به ویژه اقامه نماز در بین نظامیان و مراکز نظامی.
"الدار صابر اوغلو" سخنگوی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در مرداد ماه امسال گفت: "سه افسر نمازگزار به سبب خواندن نماز هنگام انجام وظیفه و خدمت از مقام خود عزل و به رده های پایین تر نظامی منصوب شده اند." سرلشگر "قهرمان منسی " رییس بخش شیمی پدافند هوایی، سردار "عاکف کریم اف" رییس بخش فرودگاه نظامی و سرگرد "جمال اف نامیک" رییس بخش اداره هیات شخصی نیروهای دفاع و پدافند هوایی، سه مقام ارتش جمهوری آذربایجان هستند که به دلیل اعتقادات دینی با تنزل درجه رو به رو شده اند.
* تصویب قانون منع حمل اشیای دینی در یک ماه قبل. هر چه رنگ و بوی اسلام داشته باشد، حمل و فروش و چاپش حرام اعلام شد و جرم محسوب می شود.
* ممنوعیت تبلیغ دینی. فعالیت طلاب خارج درس خوانده جرم محسوب شده و اولین بار 2 سال و دومین بار 5 سال زندان دارد.
* بازداشت رهبران و فعالین اسلام گرا به طور گسترده در مهر ماه امسال و صدور حکم 66 سال حبس برای آنان.
* با تصویب شورای امنیت جمهوری آذربایجان، نهادهای دولتی موظف شدند برای سال 2012 برنامه خود را برای مبارزه با اسلام ارائه دهند. (در صورتی که تبلیغ و ترویج مسیحیت و یهودیت آزاد است.)
* اجازه به گروه پژاک جهت استفاده از شهر گنجه به عنوان مقر استقرار و مصاحبه دو تن از فعالین پژاک با شبکه تلویزیونی «آینس» وابسته به وزارت امنیت ملی جمهوری آذربایجان.
* دیدار جمالی فشی (عامل ترور شهید علیمحمدی) با عوامل موساد در باکو و عدم پاسخگویی مسئولین جمهوری آذربایجان.
* اخراج رئیس دفتر رادیو و تلویزیون دولتی ایران آقای کاظمی از باکو و دیپورت ایشان به شکل تحقیر آمیزی از فرودگاه باکو.
4- جالب است بدانیم سر منشأ این اقدامات یعنی حیدر علی اف (پدر رئیس جمهور فعلی آذربایجان و رئیس جمهور جمهوری آذربایجان از سال 1993 تا 2003) و الهام علی اف که از عومل قدیمی K.G.B محسوب می شوند، در زمان فروپاشی شوروی با قول ها و روابط حسنه ای که با جمهوری اسلامی در آن زمان برقرار کرده بودند با شعار این که دو ملت جمهوری آذربایجان و ایران شیعه علی ابن ابیطالب(ع) هستند، با هواپیمای اختصاصی ایران از روسیه به ایران آمده و با حمایت ما پس از این که چند ماه در نخجوان خوب کار کردند قدرت را در جمهوری آذربایجان به دست گرفتند.
از قوانین دیکتاتور مآبانه ای که هم اکنون در جمهوری آذربایجان حاکم است، می توان به این مورد اشاره داشت که 1% از حقوق کارمندان این کشور به اجبار کسر و به حساب مؤسسه ای واریز می گردد که صاحب امتیاز آن الهام علی اف و مهربون علیوا (همسر رئیس جمهور و محور فساد در این کشور) می باشند.
5- جای این سؤال اساسی از مسئولین دیپلماسی ما وجود دارد که آیا نمی توانستید در جواب اخراج آقای کاظمی اقدام درخوری انجام دهید که «عزت» جمهوری اسلامی پایمال نشود؟ آیا نباید سؤال پرسید جمالی فشی و عامل موساد در پایتخت شما چه می کردند؟ آیا تا به حال به این فکر کرده ایم که با لحاظ این که آذربایجان دومین کشور شیعه دنیا بوده و بیخ گوش ما قرار دارد می تواند در کنار لبنان، فلسطین، سوریه و بحرین قسمتی از خط مقاومت اسلامی و ضد صهیونیستی باشد؟ آیا بهتر نبود با ارائه برآوردی صحیح و دقیق به علما، موجب ایجاد موجی از فتاوا و فرمایشات بزرگان در مقابل این همه اقدام ضد اسلامی و شیعی این مزدوران آمریکایی بشوید؟