فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 1205


درباره من
سایه راد (siba )    
1- چون مامسلمونا همش اصرار داریم گریه کنیم؟ 67% 2- چون مردم به روز شهادت آن معصوم شک دارن؟ 22% 3- آیاهمچنان ایام فاطمیه ارتقا خواهد یافت؟ 11% 4- بخاطراینکه ایمان مردم ضعیف شده؟ 0% 5- چراروزتولدشو زیادنکردن که خوشحال بشن مردم؟ 0% 6- آیاتاریخ ضربه خوردنش تا فوتش 2هفته بوده؟ 0% 7- خودتون یه جمله میتونید به این سوالات اضافه کنید؟ 0% مجموع آراء: 9 رایرای ها قابل مشاهده است
برچسب ها:
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
لطفن برداشت تعصبی ازین سوالات نشه شاید بتونین سوالات افراد زیادی رو جواب بدید!
بیمه ایران(SaeedS-S )
۹۳/۰۱/۰۱ - 21:37
چون قبلا خوشیامون زیاد بود مسئولین دیدن جنبه نداریم کمش کردن غم به جاش اضافه کردن:-j;-))
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 21:37
و سوال بیشتر مردم چراباید شیعه ها و سنی ها اختلاف داشته باشن مگه مسلمونا یه امت نیستن
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 21:38
نقل قول:
بیمه ایران: مسئولین دیدن جنبه نداریم
=))=))
سیمای زندگی.(sadi1368 )
۹۳/۰۱/۰۱ - 21:49
به نظر من همه روز همه هفته همه سال ایام فاطمیه باشه بازم کمه
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 21:51
نقل قول:
سیمای زندگی.: به نظر من همه روز همه هفته همه سال ایام فاطمیه باشه بازم کمه
چرا؟لطفن توجیح نکنین توضیح بدین:-B
سیمای زندگی.(sadi1368 )
۹۳/۰۱/۰۱ - 21:55
چون زمین و آسمان به خاطر ایشون آفریده شده
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 21:57
نقل قول:
سیمای زندگی.: چون زمین و آسمان به خاطر ایشون آفریده شده
کجا نوشته؟ کی گفته؟ ازکجا به این اعتقاد رسیدی میشه متقاعد کنی؟
. حامد .(mavi )
۹۳/۰۱/۰۱ - 21:59
نقل قول:
سیمای زندگی.: چون زمین و آسمان به خاطر ایشون آفریده شده
من اولوم !!!
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:11
نقل قول:
. حامد .: من اولوم !!!
:D
پسر تنها68(pesarmiyanali68 )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:22
نقل قول:
سیمای زندگی.: چون زمین و آسمان به خاطر ایشون آفریده شده
:-)chox-:-)chox-:-)chox-:-)chox-
پسر تنها68(pesarmiyanali68 )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:23
نقل قول:
سایه راد: کجا نوشته؟ کی گفته؟ ازکجا به این اعتقاد رسیدی میشه متقاعد کنی؟
سفهلمه یاخچی
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:25
نقل قول:
پسر تنها68: سفهلمه یاخچی
چقدبی ادبی
گفتم تعصب بیجا نداشته باشین تا به یه جواب درست برسیم
داری جواب قانع کننده بده[-(
پسر تنها68(pesarmiyanali68 )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:27
قانع نمیکنم
بصورت عملی ثابت میکنم
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:29
نقل قول:
پسر تنها68: بصورت عملی ثابت میکنم
پس برو با بن لادن هم صحبت شو :-va#
پسر تنها68(pesarmiyanali68 )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:32
برو از دوستم مرتضی اهری بپرس
http://hakim.miyanali.com/
مطمعنم قانعت میکنه
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:41
نقل قول:
پسر تنها68: مطمعنم قانعت میکنه
اوکی ممنون اینطوری صحبت کنی حرفات خریدارش بیشتره
البته خودم عصبیما ولی دوس دارم قانع کننده باشه حرفا:-)chox-
خادم الشهداء(navid-jj )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:55
نسبت به ایام فاطمیه باید گفت: همان طوری که اسلام و خاتم النبین (ص) وابسته به سیدالشهداء است، مذهب و امیرالمومنین وابسته به صدیقه کبری (س) است. علمای اهل سنت مانند زمخشری و علمای شیعه هم چون شیخ صدوق (ره) و... روایتی را نقل کرده اند که منتهی می شود به جابربن عبدالله انصاری که این صحابی جلیل القدر فرمود: «سمعت رسول الله (ص) یقول لعلی بن ابیطالب (ع) قبل موته بثلاث» شنیدم پیامبر اکرم (ص) سه روز قبل از رحلتشان به امیرالمومنین (ع) فرمودند: «سلامٌ علیکَ یا أبا الرّیحانتین اوصیکَ بریحانتیّ من الدنیا فعن قلیلٍ ینهدُّّ رکناک و الله خلیفتی علیک فلمّا قُبِضَ رسولُ الله (ص) قال علیٌّ (ع): هذا أحدُ رکنی الذی قال لی رسولُ الله (ص). فلمّا ماتت فاطمة (س)، قال علیٌّ (ع) هذا الرکن الثانی الذی قال رسولُ الله (ص)»
پیامبر (ص) به امیرالمومنین (ع) فرمودند: سلام بر تو ای پدر دو ریحانه (منظور امام حسن و امام حسین علیهما السلام می باشد) تو را وصیت می کنم به دو ریحانه ام از دنیا، پس به زودی دو رکن تو منهدم می گردد، البته خداوند خلیفه جبران کننده من است بر تو؛ پس هنگامی که نبیّ مکرم اسلام (ص) از دنیا رفتند، امیرالمومنین (ع) فرمودند: این یکی از دو رکن من بود که پیامبر (ص) به من فرمود. و هنگامی که حضرت فاطمه از این دنیا رفت امیرالمومنین فرمودند: این رکن دوم من بود که رسول الله (ص) فرموده بودند.»
در شرح این روایت باید ابتدا شخصیت امیرالمومنین (ع) شناخته شود تا رکن بودن او نیز شناخته گردد. برای شناخت امیرالمومنین (ع) به کلمات امام صادق (ع) متمسک می گردیم؛ ایشان وقتی مقابل قبر مطهر جدشان علی (ع) قرار گرفتند زیارتی خواندند که شامل سه فقره بود:
فقره اول: شامل عباراتی بود که محتوای آن صلوات بر امیرالمومنین (ع) بود که برخی از این فقرات بدین شرح اند: «اللهّم صلّ علی امیرالمؤمنین عبدک المرتضی و أمینک الأوفی و عروتک الوثقی و یدک العلیا و جنبک الاعلی و کلمتک الحسنی و حجّتک علی الوری و صدّیقک الأکبر و سید الأوصیاء و رکن الأولیاء و عماد الأصفیاء و... ».
فقره دوم زیارت: شامل سلام هایی بود به آن حضرت: «السلام علی الاسم الله الرضی و وجهه المضیء... السلام علی نور الانوار و سلیل الأطهار و عناصر الاختیار و...» این بهترین زیارتی است که در حق امیرالمومنین (ع) وارد شده است و در تک تک کلمات این زیارت باید تأمل کرد امیرالمومنین (ع) را به اندازه درک خودمان بشناسیم. اما آنچه شاهد کلام است عبارات پایانی از فقره اول می باشد: «و رکن الأولیاء و عماد الأصفیاء»؛ حال باید ببینیم که اولیاء چه کسانی هستند که امیرالمومنین (ع) به تعبیر امام صادق (ع) رکن آنان معرفی گشته است؟ قرآن کریم درباره اولیاء می فرماید: «ألا إنّ أولیاء الله لا خوفٌ علیهم و لا هم یحزنون» باید دانست که تمام عالم مبتلا به دو آفت است یکی ترس و یکی حزن؛ «ترس» از آنکه آنچه دارند، نبازند! و «حزن» از آنکه آنچه ندارند چگونه بدست بیاورند؟! همه بین خوف و خزن گرفتارند؛ لذا باید ببینیم افرادی که به تعبیر قرآن به مقامی رسیده اند که: «لا خوف علیهم و لا هم یحزنون»؛ نه ترسی بر آنان است و نه حزنی دارند چه کسانی هستند؟
برای رسیدن به پاسخ این سؤال باید به کلام مفسّر قرآن یعنی حضرت محمد (ص) تمسّک کنیم. ایشان در معرفی اولیاء می فرمایند: «اولیاء الله نظروا فکان نظرهم عبرة، سکتوا فکان سکوتهم ذکری، نطقوا فکان نطقهم حکمة، مشوا بین النّاس فکان مشیّهم برکة» ؛ « اولیاء الله نگاه می کنند در حالی که نگاه آنها عبرت است، سکوت می کنند در حالی که سکوت آنها ذکر است، سخن می گویند در حالی که سخن آنان حکمت است، راه می روند در میان مردم در حالی که راه رفتن آنها (همراه با) برکت است». سپس نبیّ مکرم اسلام، در ادامه توصیف اولیاء الله فرمودند: اگر آجالِ مکتوبه الهی برای آنها نوشته نشده بود (یعنی اگر مرگ آنها در نزد خداوند متعال در زمان خاصی مقدر نشده بود) هرگز ارواح آنها در بدن هایشان به اندازه چشم به هم زدنی جای نمی گرفت به خاطر شوقی که ایشان به رسیدن ثواب و ترسی که از عقوبت الهی دارند.
اولیاء الله با این مقامی که دارند رکنشان امیرالمومنین (ع) است زیرا امام صادق (ع) در زیارت ایشان از حضرت با عبارت «رکن الاولیاء و عماد الاصفیاء» یاد نمود.
در فقره سوم از زیارت، حضرت به چند مسئله شهادت و گواهی داد و شهادت داد که امیرالمومنین (ع) باب الله، حبیب الله، وجه الله و... است و فرمود: «و اشهد انّک جنب الله» این شهادت و اعتراف امام صادق (ع) اشاره دارد به آیه ای از قرآن که خداوند متعال می فرماید: «أن تقول نفس یا حسرتی علی ما فرّطنا فی جنب الله».
خادم الشهداء(navid-jj )
۹۳/۰۱/۰۱ - 22:55
هم چنین امام صادق (ع) درباره امام علی (ع) می فرمایند: «اشهد انک وجه الله» این عبارت امام صادق (ع) در حق جدّش امیرالمومنین (ع) را در کنار این آیه قرآنی بگذارید که خداوند متعال می فرمایند: «کلّ من علیها فان و یبقی وجه ربّک ذو الجلال و الاکرام» امیرالمومنین (ع) با آن عظمت و مقام قدسی اش رکن وجود و نقطه اتکاء و عماد هستی اش فاطمه زهرا (س) است. لذا اینجاست که باید فهمید حضرت زهرا (س) کیست؟ این است که هیچ کس نمی تواند مقام فاطمه زهرا (س) را بداند. بقدری ساحت بلند است، مقام منیع است که حتی در عالم بقاء هم درک نمی شود زهرا کیست؟ شخصی از امام صادق (ع) پرسید: چرا حضرت فاطمه، زهرا نامیده شد؟ حضرت پاسخ دادند: چون قصری خداوند برای او ساخته که آن قصر نه از طرف بالا متصل به جایی است و نه اتکاء به استوانه ای دارد. آن قصر معلق است به قدرت پروردگار. صد هزار باب دارد و بر هر بابی هزار ملک است. آن قصر آن اندازه با اهل بهشت فاصله دارد که اهل زمین با کوکب درّی فاصله دارند و از زمین به آن کوکب دری در آسمان نگاه می کنند. اهل بهشت نیز اینگونه به قصر حضرت نگاه می کنند. این سرّ اسم « زهرا » است. این گوهری است که ستاره درخشان تمام اهل بهشت است. با توجه به اینکه در ایام سوگواری حضرت فاطمه (س) قرار گرفته ایم تأمل کنیم و ببینیم یک چنین شخصیتی چگونه از دنیا رفت؟ و چگونه به سوی پدرش حضرت محمد (ص) بازگشت؟ سنی و شیعه نوشته اند که حضرت فاطمه زهرا (س) وقتی از دنیا رفت «کانت کالخیال» یعنی حضرت هم چون شبهی شده بود (از شدّت ضعف و لاغری). چه مصیبت هایی بر حضرت وارد شد که امیرالمومنین (ع) خطاب به نبیّ مکرم اسلام (ص) فرمود: «یا رسول الله امانتی که داده بودی برگردانده شد.»
دقت شود در این عبارت که امیرالمومنین (ع) نفرمود امانت را برگرداندم بلکه فرمود: برگردانده شد. «لقد استرجعت الودیعة و اخذت الرهنیة و... »

اهمیت عزاداری
قال الرسول (ص) لفاطمة الزهراء (س): «الویل کلّ الویل لمن ظلمک و الفوز العظیم لمن نصرک.»
آن پرچم هایی که در روز شهادت حضرت زهرا (س) بلند می شود پرچم هایی است که به اسم نصرت او بلند می شود یعنی با عزاداری هایمان با زبان حال به حضرت می گوییم: اگر جنازه ات دل شب دفن شد و ما نبودیم خدمتی در آن روز آنجام دهیم این خدمت ناقابل ماست در این روز و از خداوند متعال می خواهیم آن را از ما بپذیرد و ما را به فوز عظیم برساند.

فردا که بود وعده جنّات نعیم تسلیم کنم هر چه غلامی دارم
سایه راد(siba )
۹۳/۰۱/۰۱ - 23:05
ممنون از شما که انقدزحمت کشیدین توضیح دادین ولی سوال من از مدت زمان ایام فاطمیه بود نه خود حضرت فاطمه:-B
علی نصرتی(alin )
۹۳/۰۱/۰۱ - 23:10
http://www.miyanali.com/alin/175
توصیه میکنم تو این آدرس مطلب آیت اله شبیری زنجانی رو بخونین که افراط و تفریط در اسلام رو توضیح میده حتما بخونید


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
کاربران آنلاین (0)