فراموش کردم
رتبه کلی: 2265


درباره من
امیررضا ق (1520551045 )    

لهستان بعد از 40 سال بر بام والیبال جهان ایستاد

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۶/۳۱ ساعت 12:22 بازدید کل: 90 بازدید امروز: 89
 

تیم ملی لهستان با پیروزی مقابل برزیل، به مدال طلای مسابقات والیبال قهرمانی جهان رسید.

تیم ملی والیبال لهستان با پیروزی 3 بر یک مقابل برزیل به مقام نخست مسابقات والیبال قهرمانی جهان در خاک خود رسید.

به نقل از تسنیم، برزیلی‌ها که در 3 دوره گذشته مسابقات قهرمانی جهان به مدال طلا رسیده بودند، می‌خواستند برای چهارمین بار متوالی جام قهرمانی را بالای سر ببرند اما شاگردان استفان آنتیگا و تماشاگران پر سر و صدای لهستانی این اجازه را به مردان برناردو رزنده ندادند.

تیم ملی لهستان ست اول را 25 بر 18 به برزیل واگذار کرد اما در ادامه در 3 ست متوالی با نتایج 25 بر 22، 25 بر 23 و 25 بر 22 برنده شد تا بعد از 40 سال دوباره به مدال طلای جهان رسیده باشد.

در این بازی والاس دسوزا و ریکاردو لوکارلی هر کدام 18 امتیاز و ماتیوژ میکا 22 امتیاز برای لهستان کسب کردند.

پیش از این بازی دو تیم ملی آلمان و فرانسه در دیدار رده بندی به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه 3 بر صفر به سود آلمان تمام شد تا آلمان به مقام سوم رسیده باشد. تیم ملی والیبال ایران روز شنبه با شکست مقابل روسیه به مقام ششم جهان رسید.
این مطلب توسط موسی اصلانی بررسی شده است.
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات