فراموش کردم
رتبه کلی: 7992


درباره من
سلام
...................................
امین محمدجعفری هستم
...................................
رشته گرافیک
...................................
شهرستان میانه
...................................

بره موم

درج شده در تاریخ ۹۴/۱۲/۰۶ ساعت 14:53 بازدید کل: 174 بازدید امروز: 174
 

بره موم (طلای سبز)

شرکت میراث نفیس دستها

بَره‌موم ماده‌ای شبیه موم و از دیگر فرآورده زنبور عسل است، حالت آن خمیری شکل و چسبناک با بوی مطبوع که رنگ آن از سبز تا قهوه‌ای تیره متغیر است. رنگ و عطر بره موم در مناطق مختلف متفاوت بوده و خصوصیات آن بستگی به نوع گیاهان موجود در هر منطقه دارد. بره موم، در هوای سرد، ترد و شکننده و در هوای گرم، نرم و چسبناک می‌شود.

روش تولید به‌وسیله زنبور:  زنبور ابتدا تکه‌های رزین یا صمغ تراوش شده از جوانه یا تنه برخی درختان را به وسیله پاهای عقب و قطعات دهانی جدا می‌کند و سپس آنها را به کمک بزاق دهان نمناک و شکل حبه مانند به آن می‌دهد و در نهایت به وسیله آرواره ها و به کمک پاها حبه‌ها را در داخل سبد گرده در پاهای عقبی قرار داده و به کندو حمل می‌نماید.:

مشخصات فیزیکی و شیمیایی:  نقطه ذوب بره موم ۸۳ درجه سانتیگراد و نقطه ذوب موم خالص زنبور عسل ۶۳ درجه سانتی‌گراد است. بنابراین با کمک حرارت می‌توان آن دو را از یکدیگر تفکیک نمود. موم از نظر استحکام هفت برابر سخت تر از بره موم است. بره موم در الکل اتیلیک، استن و بنزن حل می‌شود و الکل می‌تواند مواد قابل حل آن را جدا نماید. بره موم حاوی حدود ۵۰ درصد صمغ یا رزین گیاهان، ۳۰ درصد موم، ۱۰ درصد اسیدهای چرب ضروری، ۵ درصد گرده گل و ۵ درصد دیگر آن از ترکیبات آلی، ویتامینها و عناصر معدنی مانند نقره، سدیم، جیوه، مس، منگنز، آهن، کلسیم، وانادیم و سیلیس است. مقدار و نوع ترکیبات بره موم بسته به مکان، زمان جمع آوری و روش تولید آن متفاوت است.  

مصارف بره موم در کندو

شرکت میراث نفیس دستها

بره موم به عنوان ماده ضدعفونی کننده و عاملی موثر در پیشگیری از ورود و شیوع بیماری‌ها در کندو به شمار می‌آید. بره موم در محل ورود زنبوران به داخل کندو قرار دارد و به دلیل این که زنبورها پیش از ورود به کندو از روی آن عبور خواهند کرد، احتمالاً می‌تواند نقش ضدعفونی کننده دست و پای زنبوران را در بدو ورود به کندو ایفا نمایند. همچنین پر کردن شکاف‌ها، تنگ کردن سوراخ‌های تهویه، تنگ کردن دریچه پرواز در زمستان، ترمیم شکستگی‌ها، جلا دادن و ضد عفونی کردن جدار داخلی کندو و قاب‌ها، محکم کردن محل اتصال قاب‌های عسل به کندو و به یکدیگر از دیگر کاربردهای بره موم است.

  خواص پزشکی بره موم: این ماده خارق العاده هیچگونه عارضه شناخته شده ای ندارد و دارای 150 جزء بیوشیمیایی می باشد و هرساله اجزای جدیدتری از آن کشف می شود. خواصی شامل: 

 *اثر ضد ویروس، ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد انگلی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد پوسیدگی دندان دارد.

* بره موم به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن،

* بهبود دهنده اختلالات دهان و لثه، ورم لثه ها، درد دندان،سینوزیت ، افت دهان و...موثر است.

* همچنین به عنوان بی‌حس کننده موضعی و کاهش دهنده فشار خون و درمان بیماریهای دستگاه گوارش مانند زخم معده کاربرد دارد.

*در درمان انواع بیماریها از ایدز گرفته تا آسم ، انواع سرطانها و درمان زخمهای کهنه ودرد مفاصل بسیار مفید می باشد.;

طریقه مصرف: روزانه یک گرم به مدت نیم ساعت جویده شود،یا بعد از مخلوط شدن باآب دهان با کمی آب بلعیده شود.دربیماریهای حاد تا ۲۰ روز استفاده شود ویا ۳گرم بره موم را در۱۰۰ گرم عسل مخلوط کرده وروزی یک قاشق از آن عسل را میل نمائید

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۴/۱۲/۰۶ - ۱۴:۵۳
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)