به گزارش جام نیوز، روز نهم دی ماه یادآور حماسهای است که طی آن مردم کشورمان بار دیگر ولایت پذیری خود را به رخ کشیدند.
در طول تاریخ همواره استعمارگران برای گرفتن زمام امور ملتها و تغییر نگرش دینی مردم تلاش کردهاند؛ زیرا در جوامعی که مردم دیندار و بر عقاید خود محکم هستند، برای مسلط شدن بر آنان چارهای جز تغییر نگرش اعتقادیشان نیست.
پس از رویدادها و اتفاقات تلخ عاشورای 1388 شمسی، مردم ولایتمدار بار دیگر با امام و رهبر خود تجدیدبیعت کردند و راهپیماییهای خودجوش و گسترده شهرهای مختلف در ابراز انزجار از حرمتشکنان عاشورا و حمایت از ولایت فقیه، در تاریخ پرافتخار ایران ماندگار شد.
![](http://media.jamnews.ir/24%2883%29.jpg)
در روز عاشورای سال ۸۸ حضور و نقش بیگانگان برای تحت الشعاع قرار دادن مراسم عزاداری سالار شهیدان بسیار ملموس بود و رسانه های بیگانه در این زمینه نقشی پررنگ و غیرقابل انکار ایفا کردند. با گذشت 5 سال از آن برهه تلخ، بلندگوهای تبلیغاتی دشمن همچنان با مطرح کردن موضوعاتی مثل رفع حصر سران فتنه و تکرار شایعات غیرواقعی، به شکلی کاملا برنامهریزی شده بر طبل توخالی فتنه میکوبند.
در این میان وبسایت شبکه بی بی سی فارسی (BBCPersian) با انتخاب تیتر "افزایش حملات به رهبران جنبش سبز در آستانه ۹ دی" نوشت: «با نزدیک شدن به پنجمین سالگرد تجمع ۹ دی با هدف پایان دادن به اعتراضهای انتخاباتی، رسانههای حکومتی ایران با انتشار گسترده مقالات و گفتوگوهایی با مقامات، روایتهای خود را از این اعتراضها ارائه داده و اتهامات سنگینی را به میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی وارد کردهاند.»
رسانه دولتی انگلیس در ادامه با طرح سوالاتی هدفمند و کاملا جهتدار کوشید بدون اشاره به قانونشکنی و خیانتهای سران فتنه، انگشت اتهام را به سمت نظام مقدس جمهوری اسلامی بگیرد.
پایگاه اینترنتی رادیوفردا (radiofarda) هم با استفاده از تیتری مشابه نوشت: «اصولگرایان تندرو و طرفداران رهبر جمهوری اسلامی، در آستانه روز «۹ دی» سالگرد تظاهرات در حمایت از حکومت و علیه معترضان در سال ۱۳۸۸، حملات خود را علیه میرحسین موسوی و مهدی کروبی تشدید کردهاند... آنها از اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران به عنوان «فتنه» یاد میکنند.»
![](http://media.jamnews.ir/Screenshot_1%2832%29.jpg)
![](http://media.jamnews.ir/Screenshot_2%2835%29.jpg)
حال برای اینکه قضاوت منصفانهای نسبت به فتنه88 و ماهیت سران آن داشته باشیم، بازخوانی بخشهایی از وقایع سال 1388 ضروری به نظر میرسد:
* رفتارهای ساختارشکنانه به بهانه تبلیغات انتخاباتی
تجمعات خیابانی و رفتارهایی که بیشباهت به دستورات اجرایی کودتاهای رنگی (یا مخملی) نبود، شاکله و استخوانبندی اصلی تبلیغات انتخاباتی «موسوی» و «کروبی» در انتخابات سال88 بود.
شاید نقطه اوج این رفتار از سوی اعضای ستاد «مهدیکروبی» زمانی بود که حامیان وی (عموما از گروهکهای ضدانقلاب، منافقین و اصلاح طلبان تندروی افراطی) با شکستن در ورودی دانشگاه امیرکبیر، کوشیدند تا زمینه سخنرانی وی در این محل را فراهم کنند.
استفاده از شعارهای توهینآمیز و تحریککننده، کشفحجاب، حرکات موزون دختران و بسیاری از هنجارشکنیهای ضدارزشی دیگر در چنین فضایی صورت گرفت.
![](http://media.jamnews.ir/iran%20election%202009_4-thumb%281%29.jpg)
* برنامهریزی جهت تجمعات غیرقانونی
در روزهای قبل از برگزاری انتخابات سال 88، برنامهریزیهای گسترده برای تجمعات انتخاباتی از سوی اعضای ستادهای «موسوی» و «کروبی»، امری غیرقابل انکار است.
از سوی دیگر طرح ایجاد تشکلهایی مانند کمیته خودخوانده و فراقانونی «صیانت از آرا» با هدف ایجاد تشتُّت آرا در میان مردم و تخریب وجهه نهادهای قانونی برگزارکننده و نظارتی انتخابات نیز بخشی دیگر از رفتارهای توجیهناپذیر جریان فتنه است.
* اخلال در روند برگزاری انتخابات
سخنرانی غیرقانونی «موسوی» در روز رأیگیری و ادعای پیروزی در انتخابات، آن هم قبل از اتمام رأیگیری و طرح ادعاهای بیپایه جهت فضاسازیهای هدفمند برای طرح ادعای تقلب، امریاست که حتی افراطیترین حامیان فتنه نیز توانایی توجیه عقلانی آن را ندارند.
![](http://media.jamnews.ir/181339%20-%20Copy.jpg)
* طرح ادعای دروغین و متهم کردن نظام به تقلب
فضاسازیهای صورت گرفته از سوی «سران فتنه» و نهایتا «طرح ادعای تقلب» در کنار طراحیهای رسانهای گسترده سبب شد تا طراحان اغتشاش، تجمعات غیرقانونی را از لحظات نخست پایان رأیگیری و قبل از شروع شمارش آراء در اطراف وزارت کشور سازماندهی کنند.
این رفتار که با فراخوان ستادهای «موسوی» و «کروبی» انجام شد، نتیجهای جز آتش زدن و تخریب مقدار قابل توجهی از اموال عمومی و خصوصی نداشت.
* عدم تمکین به قانون
سران فتنه در جایگاه کاندیداهای شرکتکننده در انتخابات و کسانی که مسئولیت اصلی هرگونه عمل خارج از قانون اعضای ستاد خود را بر عهده دارند، از همان روزهای نخست بر خلاف تعهدات قبلی خود در هنگام نامنویسی جهت شرکت در انتخابات، هرگز به قوانین موجود درباره ممنوعیت تجمعات انتخاباتی در فاصله مشخصی از برگزاری انتخابات، لزوم کسب مجوز جهت تجمع، لزوم طرح درخواست مجوز از سوی تشکلها (تصریحشده در قانون) و موارد متعدد دیگری از این دست توجه نکردند.
اوج این رفتار در بیتوجهی به جایگاه شورای نگهبان در حفظ و حراست از آرای ملت و رسیدگی به شکایات احتمالی مردم و کاندیداها از روند برگزاری انتخابات بود.
* برگزاری تجمعات غیرقانونی و ایجاد زمینه جرم و جنایت
تجمعات غیرقانونی در روزهای بیستوسوم تا بیستوپنجم خرداد88، تجمع 25خرداد همان سال، ادامه جستهوگریخته این اقدامات تا روز 27خرداد، تجمع مزورانه 28خرداد با هدف تحریک احساسات مردم و نهایتاً اغتشاش روز 30 خرداد مصادف با سالگرد شورش مسلحانه منافقین (گروهک رجوی) علیه انقلاب اسلامی، در حالی از سوی «ستاد فتنه» و در سایه بازوی رسانهای آنها سازماندهی و در تهران اجرا شد که بیانیههای «موسوی» محور این اعمال ضدقانونی بود.
* فضاسازی علیه جمهوری اسلامی ایران با مساعدت رسانههای بیگانه
هماهنگی با رسانههای بیگانه مانند تلویزیون «بیبیسیفارسی»، «صدای آمریکا»، «العربیه»، «الجزیره» و... غیرقابل انکار است.
اگرچه برای این امر میتوان ساعتها سخن گفت و طرح دلیل کرد و البته کتابهای متعددی در این زمینه نیز بهچاپ رسیده است، اما از یاد نبریم که نمونه بارز چنین مساعدتهایی در مصاحبههای نزدیکان و همکاران «فتنه» با بیگانگان تجلی یافته است.
در این بین مصاحبه تاریخی «زهرارهنورد» که میگوید: «موسوی داماد لرستان و فرزند آذربایجان است. لرها به داماد خود و آذربایجانیها هم به فرزند خویش رأی دادهاند!» بهعنوان یک طنز سیاه سیاسی در حافظهها ثبت شد.
![](http://media.jamnews.ir/123221.jpg)
* اغتشاش در نماز جمعه تهران
در نماز جمعه ای که به امامت آقای هاشمی رفسنجانی برگزار شد، ایجاد درگیری با مسئولان حفظ نظم و نمازگزاران، ایجاد اختلال در روند برگزاری خطبه نماز با دادن شعارهای خاص، رفتارهای هنجارشکنانه مانند برگزاری نماز مختلط -آنهم جلوتر از محل استقرار امام جمعه- مواردی از اختلالآفرینیهای اغتشاشگران بود.
این اعمال با تأیید و فراخوان رسانههای ضدانقلاب و سران فتنه انجام شد. بهطوریکه رسانه های ضدانقلاب از چند روز قبل شیوه اقامه نماز جمعه را آموزش میدادند!
![](http://media.jamnews.ir/n00057357-r-b-008.jpg)
* ادعای تجاوز به زندانیان اغتشاش
ادعای تجاوز به زندانیان در زندانها یکی دیگر از اتهاماتی است که جریان فتنه به نظام وارد نمود و از سوی «کروبی» مطرح شد. البته چنین ادعایی حتی با حضور وی در مجلس هم اثبات نشد، چرا که این «شیخ فتنهگر» در جمع چند نماینده مجلس شورای اسلامی تنها به طرح ادعا پرداخت و ارائه سند را بر عهده خود این افراد گذاشت!
![](http://media.jamnews.ir/6897.jpg)
ماجرای «ترانهموسوی» اما یک بعد دیگر از خیانتهای «فتنهگران» است؛ خیانتهایی که حتی موجب سوءاستفاده مستقیم دشمنان برای فشار بر ملت ایران شد.
فتنهگران مدعی شدند که در حوادث سال88 و در جریان بازداشت اغتشاشگران، فردی بهنام «ترانهموسوی» دستگیر شده و در زندان به وی تجاوز و نهایتا جنازهاش به آتش کشیده شده است! البته هرگز کسی خانواده وی را ندید، حتی در مجلس ختمی که به نام وی از سوی ستاد فتنه برگزار شد.
البته ماجرای حضور «موسوی» در مراسم ختم «سعیدهپورآقایی» و بازگشت زنده او به منزل بعد از این مراسم، ادعای کشته شدن دانشجویان در کوی دانشگاه و مصاحبه دو تن از آنها و جعلی بودن نام سه نفر دیگر، کشته شدن کودکی در ساوه و ادعای قتل وی در اغتشاشات تهران، آن هم چهل روز بعد از فوت او و... که با حمایت مستقیم «موسوی» و «کروبی» به وقوع پیوست.
ویدئو
* اغتشاش در روز جهانی قدس
روز قدس سال88، شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» و طرح موضوع بیپایه و مضحک «جمهوری ایرانی» با چراغ سبز این دو فتنهگر بر زبان افرادی فریبخورده جاری شد؛ شعارهایی که با حضور «مهدیکروبی» در جمع تعدادی از اغتشاشگران نیز تکرار و مورد تأیید همه سران فتنه قرار گرفت.
![](http://media.jamnews.ir/1111111%2813%29.jpg)
* بیعت با استکبار در مراسم روز مبارزه با استکبار جهانی
سیزدهم آبان اغتشاشگران ضمن ایجاد اخلال در مراسم، کوشش کردند تا با ترتیب دادن تجمعات موازی، شعار «مرگبرآمریکا» کمرنگ شود.
* اغتشاش در روز دانشجو و اهانت به تصویر امام خمینی(ره)
اغتشاش در دانشگاه تهران و یکی دو دانشگاه دیگر با اهانت به تصویر امامخمینی(ره) پایان یافت؛ پایانی که آغاز خروش مردمی در اعتراض به رفتارهای زشت مدعیان تقلب و دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران بود.
* فاجعه حرمتشکنی روز عاشورا
تجمع غیرقانونی روز عاشورای سال 88 با فراخوان رسانههای صهیونیستی، سایتهای ضدانقلاب، تبلیغات وسیع در فضای مجازی خصوصاً «فیسبوک» و با حضور تشکیلاتی تیمهای میدانی گروهکهای معاند نظام و اسلام برگزار شد.
در روند این تجمع و اغتشاش بود که صحنههای متعدد شادمانی و رقاصی آشوبگران ثبت شد، به پرچم عزا، هیأتهای عزادار، سینهزنان امامحسینعلیهالسلام و نمازگزاران ظهر عاشورا اهانت شد.
بعد از وقوع این اغتشاش و رفتار ضداسلامی، «میرحسینموسوی» مرتکبان را «مردمخداجو» خواند!
![](http://media.jamnews.ir/476%281%29.jpg)
*تلاش عملی برای ایجاد اغتشاش در روز 22بهمن
پایان فتنه هشت ماهه سال 88، روز 22 بهمن بود. روزی که اغتشاشگران کوشیدند ضمن ایجاد اخلال در روند برگزاری مراسم این روز، با سوءاستفاده از حضور «کروبی» در جمع اغتشاشگران، دوربینهای خبری دنیا را به انعکاس اخبار حرکات جنونآمیز این دو «فتنهگر» مجبور کنند؛ اما به خاطر تعداد اندکشان باز هم ناکام ماندند.
فتنهگران بعد از یومالله «9دی» کوشیدند تا در روز 25 بهمن سال89 با بهانه حمایت از بیداری اسلامی در مصر و تونس و البته با هدف حمایت از اغتشاشگران و تروریستهای القاعده در سوریه، تجمعی را در تهران سازماندهی کنند که طبق روال سابق به آشوب و آتش زدن اماکن عمومی مبادرت ورزیدند.
* 324 هزار میلیارد تومان ضرر از فتنه 88
مرتضی تمدن استاندار وقت تهران در مورد خسارتهای اقتصادی فتنه 88 به شهر تهران نیز گفت: من یادم هست که تقریبا 79 محل کسب و کار مردم توسط فتنهگران به آتش کشیده شد و 143 شعبه بانک را هم تخریب کردند.
حدود 63 میلیارد تومان در تهران به بیت المال خسارت وارد شد و تحریمهای غربی در حمایت از جریان فتنه نیز بیش از 100 میلیارد دلار به کشور ضرر رساند که با احتساب تمام خسارت ها چیزی حدود 324 هزار میلیارد تومان به کشورمان ضرر تحمیل شد.
![](http://media.jamnews.ir/Ashoob3.jpg)
![](http://media.jamnews.ir/2%281343%29.jpg)
*سخن پایانی
سران فتنه ۸۸ میرحسین موسوی و مهدی کروبی و عناصر همراه آنان «اصحاب فتنه» هستند. جرائم آنها کاملا مشخص است و در صورت محاکمه بر اساس این جرایم، مجازاتشان کمتر از اعدام نیست، اما نظام تا کنون با آنها با مسامحه و رأفت رفتار کرده است.
امروز تمام مسئولان نظام در مقابل این سوال قرار می گیرند که مواضعشان در برابر فتنه، سران فتنه و عوامل فتنه چیست؟ زیرا فتنهها را باید با روشنگری خاموش کرد و هرجا روشنگری باشد دست فتنهانگیز کوتاه میشود.
در هیچ کشور و دولتی هرگز به خیانتکاران و کسانی که خیانت آنها ثابت و برای مردم برملا شده فرصت دوباره نمیدهند. این دسته از افراد اگر توفیق توبه پیدا کنند و از عملکرد گذشته خود اظهار ندامت و پشیمانی نمایند، فقط برای کم کردن بار گناه شخص خودشان در نزد مردم و در پیشگاه خداوند متعال و روز قیامت مفید فایده خواهد بود.
سئویلای : بیدار کردن کسی که خودش را به خواب زده هست ناممکن هست
به نظر شما اگر این فتنه نمیخوابید و فروکش نمیکرد الان مملکت در چه وضعیتی بود؟
آیا بهتر از وضع کنونی عراق بود؟
آیا نا امنی خانواده هر یک از ما ها را تهدید نمیکرد؟
آیا الان داعش در ایران اسلامی نوامیس مردم را در بلاد کفر و کشورهای همسایه نمی فروخت؟
کدامیک از شما از دست داعشیان جان سالم به در می بردید؟
آیا آمریکا وارد کشور نمیشد؟
و هزاران آیاهای دیگر
لطفا منصف باشیم