فراموش کردم
اعضای انجمن(400) قوانین سایت مقررات انجمنها
جستجوی انجمن
مهدی عزیزی (Azizi )    

پیشنهاد مناظره خاتمی و احمدی نژاد

درج شده در تاریخ ۹۲/۰۹/۱۲ ساعت 21:21 بازدید کل: 551 بازدید امروز: 241
 

اخیرا آقای احمدی نژاد، آقای روحانی را به مناظره فرا خوانده است.

متاسفانه در دوران احمدی نژاد هیچ کس به غیر طیف اصولگرایان (آن هم اکثرا تندرو) حق استفاده از تریبون صدا سیما را نداشت که البته هم وضعیت هنوز فرق چندانی نکرده است و صدا سیما هنوز هم در  دست همین طیف است.

احمدی نژاد که در مناظرات ریاست جمهوری اتهامات زیادی را علیه رفسنجانی  مطرح کرده بود، آیا اجازه داد که او نیز در مناظره ای از خود دفاع کند؟ که اکنون چنین درخواستی را می دهد؟

چرا باید دولت فعلی چنین اجازه ای را به احمدی نژاد بدهد؟

البته تفاوت دولت فعلی با دولت قبلی این است که دولت روحانی اعتقاد دارد که همه صداها باید شنیده شود (یا حداقل ادعا دارد.)

ولی رئیس جمهور فعلی یعنی آقای روحانی با آقای احمدی نژاد هم سطح نیست که با ایشان مناظره کند. بلکه باید شخصی همسطح خود احمدی نژاد برای مناظره انتخاب شود.

احمدی نژاد «رئیس جمهور سابق ایران» است. پس بهترین گزینه برای مناظره با ایشان «آقای خاتمی» یا «آقای رفسنجانی» می باشد.

مناظره احمدی نژاد و خاتمی  بسیار شیرین و جنجالی خواهد بود

مناظره خاتمی و احمدی نژاد

 

این مطلب توسط نویدصالحی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۲/۰۹/۱۲ - ۲۱:۲۵
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
2
3
1 2 3


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)