مصاحبه ی مدیر مسئول قافلان با رئیس شبکه بهداشت میانه
طاهری: انکار نمی کنم تائیدش هم نمی کنم
مقولهی امنیت در زندگی معانی مختلفی پیدا کرده و با گسترش روزافزون زندگی شهری، ابعاد مختلف آن هویدا می شود. امروزه دیگر امنیت مردم تنها در دست پلیس نیست و این فقط نیروهای انتظامی نیستند که امنیت را برای مردم یک شهر به ارمغان بیاورند. یکی از ابعاد بسیار مهمی که در انتخاب محل زندگی افراد نقش ارزنده و تعیین کننده ای ایفا می کند، بحث امنیت بهداشتی و سلامت آن شهر است. به طوری که وجود امکانات بهداشتی و خدمات درمانی همواره به یکی از فاکتورهای بسیار مهم در انتخاب محل زندگی و فعالیت های اقتصای و سرمایه گذاری تبدیل شده است.
سالهاست که وضعیت نامناسب بهداشت و درمان شهرستان، نگرانی های بسیاری را برای اهالی میانه بوجود آورده و قصه نابسامانی های این تشکیلات حساس، که با جان مردم سروکار دارد هر روز پیچیده تر می شود.
به حسب وظیفه ی حرفه ای و رسانه ای خود ضمن احساس مسئولیت در قبال مردم شهرمان، هفته نامه قافلان همواره در اطلاع رسانی توانمندی ها و نارسایی های بهداشتی شهرستان بارها به این موضوع پرداخته ایم و بر همین اساس اینبار هم به سراغ شخص اول تصمیم گیرنده در امور بهداشتی و سلامت شهرستان رفتیم تا در یک بعدازظهر کاری در دفتر کارشان، جواب سوالاتمان را از زبان ایشان بشنویم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان میانه، با خوشرویی سوالاتمان را شنید و جواب هایی به این سوالات داد که قضاوت در این مورد را به عهده ی خوانندگان عزیز قافلان می گذاریم.
- آقای دکتر طاهری! ضمن تشکر از اینکه وقتتان را در اختیار نشریه ما گذاشتید. در قسمت های مختلف بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) و اورژانس بیمارستان امام، به ازای هر تخت مراقبت، یک تابلوی هشدار نصب شده که به مراجعه کنندگان گوشزد می کند که در صورت توهین به کارمندان دولت مجازات 6 الی 12 ماه زندان در انتظار آنهاست. ولی دریغ از یک مورد اطلاع رسانی در مورد حق و حقوق بیماران. چرا نگاهتان به مردم اینچنین است؟
طاهری: حق و حقوق بیماران هم اطلاع رسانی شده و اطلاع رسانی ما برای بازدارندگی هست.
- چرا بعد آمرانه آنرا اطلاع رسانی می کنید و کاری به آگاهی دادن به مردم نسبت به حق و حقوقشان ندارید؟
طاهری: هر دوی آینها مد نظر ماست.
- ولی به زهر چشم گرفتن از بیماران و یا همراهان آنها بیشتر اهمیت می دهید؟
طاهری: ببینید بعضی مواقع اتفاق می افتد که بیماران رعایت حال کارکنان بخش ها و عوامل اورژانس را نمی کنند و روزی نیست که پلیس 110 به خاطر درگیری شهروندان به اورژانس نیاید. اون تابلوهایی هم که اشاره کردید، مربوط همین موضوع است.
- چرا اینقدر درگیری و کشمکش بین بیماران یا همراهان آنها با پرسنل اورژانس وجود دارد؟
طاهری: هیچکدام از همکاران بنده در هیچ مرکز درمانی، راضی به ناراحتی بیماران نیستند و تمام سعی و تلاش خودشان را برای رفع نیازهای مربوط به آنها انجام می دهند. ولی بعضی از شهروندان رعایت نمی کنند و انتظاراتی دارند که در شأن کارکنان و عوامل ما نیست.
- مثلاً چه انتظاراتی دارند؟
طاهری: انتظار دارند که همه چیز از بدو ورود طبق استاندارهای جهانی برایشان مهیا باشد.
- خوب! مگر این انتظار بی جائیست؟ مثلاً وقتی بیماری را برای مداوا به اورژانس می برند و برای انتقال مریضشان با یک ویلچر پنچر مواجه می شوند، انتظار دارید همراهان بیمار برای شما دعا بکنند؟
طاهری: اگر چنین باشد، همکاران من به رسالت سازمانی خود عمل نکرده اند. شما در اینگونه مواقع موضوع را به ما اطلاع بدهید، ما رسیدگی می کنیم.
- به نظر شما رابطه بین رضایت شغلی و انجام وظیفه چقدر است؟
طاهری: خیلی زیاد. اگر کسی از شغلش رضایت نداشته باشد، نمی تواند به نحو احسن به وظایف سازمانی خودش عمل کند.
- خبر دارید که اکثر کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان و مراکز بهداشتی هفت ماه است که کارانه و اضافه کار خودشان را نگرفته اند؟
طاهری: در اینجا لازم می دانم به مواردی اشاره کنم که درد همه ی ماست. ببینید بیمارستان های ما جزو مراکز ی هستند که طبق قانون باید خودگردان باشند. زمانی که درآمد بیمارستان با هزینه هایش بالانس نمی شود، انتظار دارید ما چیکار کنیم. همین لحظه که داریم این صحبت ها را می کنیم از بیمه خدمات درمانی و سایر بیمه ها نزدیک به یک میلیارد تومان طلب داریم که مقداری از همین مبلغ از سال قبل مانده. ما برای بالا بردن درآمدهای بیمارستان هزینه های خود را به نصف کاهش داده ایم و این خود باعث فشار به کادر درمانی شده و دلیل عقب افتادن مطالبات این عزیزان، کمبود منابع مالی و عدم پرداخت مطالباتمان از طرف بیمه ی خدمات درمانی هست.
- پس می توان نتیجه گرفت که عوامل درمانی به خاطر اینکه ماهها مطالباتشان را نگرفته اند، یک نوع نارضایتی در آنها بوجود آمده؟
طاهری: کار پزشکی و پرستاری و کلاً خدمات درمانی را نمی توان با مشاغل دیگر مقایسه کرد. موتور محرکه ی ما عشقی است که در وجود تک تک کادر درمانی اعم از پزشکان محترم و پرستاران سخت کوش و کادر اداری و خدماتی وجود دارد. کاستن از آلام بیماران و درمان آنها بهترین هدیه و پاداش برای ماست و کمبودها باعث نمی شود که همکاران من در کارشان کوتاهی کنند. تلاش ما هم برای رفع نیازهای این عزیزان دو چندان است و از هیچ تلاشی در این راه دریغ نکرده و نخواهیم کرد.
- آقای دکتر! تا به حال به پانسیون پرستاران بیمارستان رفته اید؟
طاهری: بلی
به نظر شما وضعیت رفاهی این پانسیون ها که عمرشان بیشتر از عمر من و شماست، برای زندگی یک دختر خانم پرستار، که از خانواده ی خودش دور هست و در یک شهر غریب با این وضعیتی که در بالا شرحش رفت زندگی می کند، مناسب است؟
طاهری: خیر
- پس چرا به وضعیت آنجا توجهی نمی کنید؟ می دانید که دیوارها و راه پله های این ساختمانهای قدیمی در حال فرو ریختن هستند؟
طاهری: ما با هلال احمر در زمینه ی مالکیت این پانسیونها اختلاف داریم که امیدوارم به زودی این مسئله حل شود و ما بتوانیم تعمیرات لازم را در آنها انجام بدیم.
- یعنی اگر موضوع مالکیت حل نشود، نمی خواهید به وضعیت آنها رسیدگی کنید؟
طاهری: گفتم که؛ به خاطر مشکل مالکیت آنجا را نمی توانیم دست بزنیم.
- ولی تجهیز امکانات داخلی این پانسیون ها ربطی به مالکیت مکان ندارد!
طاهری: انشاا... بعد از مالکیت. ضمناً وضعیت آنجا آنچنان هم بد نیست؟
- فکر نمی کنید یکی از عوامل عدم آرامش ذهنی این عزیزانی که در آنجا ساکن هستند، همین نداشتن مکان آرام برای استراحت هست؟
طاهری: در حال حاضر ما 20 واحد کامل و مبله را برای پزشکان در نظر گرفته ایم که در حال استفاده هستند و به تدریج همه آنها را تجهیز خواهیم کرد. بعداً انشاالله تلاش خواهیم کرد تا نواقصات دیگر را رفع کنیم. همزمان تلاش های خودمان را برای رفع مشکل مالکیت پانسیون ها هم با هلال احمر مضاعف کرده ایم. چندی پیش بحث تخلیه این مکان نیز مطرح بود که متاسفانه هیچکدام از رسانه های میانه توجهی به آن نکردند. ما هم آنرا رسانه ای نکردیم چون نمی خواستیم حساسیت رویش باشد.
- شما از یک طرف عنوان می کنید که ما نخواستیم رسانه ای شود و از طرفی بر ما خرده می گیرید که چرا توجهی به آن نکردید؟
طاهری: سعی شد از حاشیه سازی جلو گیری شود.
- چرا قانون ارتقاء بهره وری که یک طرح ملی است در میانه اجرا نمی شود؟
طاهری: اعتبارات محدود ما اجازه نمی دهد که به تعهداتمان عمل کنیم و عمده ترین مشکل ما هم در تجهیز بیمارستان و هم در خدمات رسانی به همکاران همین نبود اعتبارات هست.
- ولی داشتن اعتبارات محدود دلیلی نمی شود که جان مردم به خطر بیفتد. مگر میانه جزء ایران نیست و قانون شامل همه ی کشور نمی شود. آیا دیگر شهرهای کشور هم چنین وضعیتی دارند؟
طاهری: تقریباً در اکثر شهرها منابع محدود مالی باعث همین مشکلات هست.
- آیا خبر دارید که بسیاری از بیماران اورژانسی به خاطر نبود امکانات و پزشک متخصص در بیمارستان، در مسیر اعزام به تبریز جانشان را از دست می دهند؟
طاهری: ما الان پزشک متخصص در میانه کم نداریم و اعزام بیماران به تبریز خیلی کم شده و این به برکت وجود همین متخصصانی است که شبانه روز زحمت می کشند.
-در بسیاری از مواقع از زبان مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان چنین نقل قول می شود که رفتار مردم و رسانه ها نسبت به پزشکان، باعث فراری دادن آنها از شهر و در نتیجه ماندگار نشدن این عزیزان در شهرمان است. نظر رسمی شما در این مورد چیست؟
طاهری: ببینید ماندن یا نماندن یک دکتر متخصص در یک شهر به عوامل زیادی بستگی دارد. بارها ما چه در میانه و چه در شهرهای دیگر شاهد این مسائل بودیم که پزشکان بعد از سپری کردن طرح خودشان در همان شهرها ماندگار شده و به مردم خدمات رسانی می کنند. برخی هم به انحاء مختلف بعداز طرحشان این شهرها را ترک می کنند یکی به دلایل خانوادگی، یکی به خاطر غیربومی بودن یکی به خاطر نبود امکانات لازم در مراکز درمانی و بیمارستان ها و دیگری به خاطر ادامه تحصیل و مسائل دیگر. نمی شود گفت چون مردم یا یک روزنامه ای یک مطلبی چاپ کرده، آنها هم قهر می کنند و از این شهر می روند. این ادعای درستی نیست.
- شما برنامه ای برای بازدیدهای دوره ای از بیمارستان میانه دارید؟
طاهری: بلی اکیپ های بهداشت و تیم های خاصی، عملکرد بیمارستان را ارزیابی و گزارش می کنند.
- چرا وضعیت بهداشتی در بخش های بیمارستان نامناسب است؟ مثلا ًبرای نمونه کف سالن ها نظافت مناسبی ندارند، روی تخت بیماران مورچه دیده می شود یا مواردی از این قبیل؟
طاهری: چنین موردی تا به حال برای من گزارش نشده و اگر باشد قطعاً برخورد می کنیم.
- یعنی شما منتظر هستید یکی برای شما گزارش کند تا اقدامی بکنید؟ مگر نگفتید که تیم های بهداشتی عملکرد بیمارستان را زیر نظر دارند؟
طاهری: بلی و خیلی هم در کارشان جدی هستند و به اینگونه مسائل بدون مماشات رسیدگی می کنند. در برخی موارد هم مورچه ها و سوسک ها یک نوع مقاومتی از خودشان نسبت به داروهای ضد عفونی نشان می دهند که همواره ما تلاش کردیم با تغییر داروهای ضد عفونی با این پدیده هم مبارزه کنیم.
- آقای دکتر! بخش داخلی بیمارستان که معمولاً بخشی عفونی و سرشار از انواع آلودگیهاست، جای مناسبی برای کسانی نیست که مثلاً عمل چشم داشته اند، چرا با این موضوع برخورد نمی شود؟ آیا جان بیماران برای شما اهمیتی ندارد؟ یا آنها را چه به حساب می آورید؟
طاهری: کمبود فضای بیمارستانی باعث شده که اجباراً این گونه بیماران در بخش داخلی بستری شوند. انشالله وقتی بیمارستان امام بازسازی شد، بخش های مشخصی را برای اینگونه بیماران در نظر خواهیم گرفت. ضمناً مراقبت های زیادی در این بخش ها انجام می شود تا خطری بیماران را تهدید نکند.
- سالهاست که صحبت از بازسازی این بیمارستان (امام خمینی(ره) ) است ولی هیچ خبری از تکمیل آن نیست!
طاهری: چرا؛ قرارداد بازسازی بسته شده و به زودی تکمیل خواهد شد. و دیگر شاهد چنین مواردی نخواهیم بود.
- در بحث تجهیزات بیمارستانی چطور؟ هنوز بیمارستان خاتم یک دستگاه سی تی اسکن ندارد. دستگاه سونوگرافی آن سیاه سفید است و اکثر پزشکان برای تشخیص بهتر، سونو گرافی رنگی را تجویز می کنند. چرا در این زمینه کاری نمی کنید؟
طاهری: دستگاه سی تی اسکن بیمارستان در محل بیمارستان امام مستقر هست و همیشه در حال سرویس دهی می باشد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
- ولی این به اصطلاح بیمارستان امام تا بیمارستان خاتم، چند کیلومتر فاصله دارد. ضمناً در اکثر موارد به دلیل کهنه بودن قطعاتش، دستگاه خراب است و بیماران برای یک اسکن ساده در این شرایط بد اقتصادی مسیر 170 کیلومتری میانه تا تبریز را با این خطرات جاده ی مرگ طی کنند؟
طاهری: قرارداد تهیه و نصب یک دستگاه سی تی اسکن بسته شده و خریداری شده است و به محض رسیدن، ارائه ی سرویس خواهد داد.
- انشاالله کی نصب خواهد شد؟
طاهری: عرض کردم قراردادش بسته شده.
- اما سالهاست که این وعده به مردم میانه داده می شود ولی از دستگاه خبری نیست؟
طاهری: طرف قرارداد متعهد شده که به زودی تحویل دهد.
- در مورد سونو گرافی چطور؟
طاهری: دستگاه سونوگرافی هم در خود بیمارستان خاتم مستقر شده و تقریباً به همه مراجعات پاسخگوست. ضمن اینکه دو دستگاه سونوگرافی رنگی نیز توسط بخش خصوصی راه اندازی شده و خدمات می دهد.
- فرمودید که سونوگرافی بیمارستان خاتم الانبیاء پاسخگوی تمامی مراجعات است. در صورتی که ما در گزارشاتمان متوجه شدیم که اصلاً سونوگرافی بیمارستان متصدی ندارد. و یک نفر از خارج از بیمارستان آن هم در زمان های مشخص از آن استفاده می کند؟
طاهری: کمبود نیروی متخصص هم یکی دیگر از مشکلات ماست که امیدواریم با حمایت های دانشگاه علوم پزشکی استان و بازسازی و راه اندازی بیمارستان امام، این مشکلمان هم حل شود.
- با این حساب اگر یک مریض اورژانسی در خارج وقت مشخص به بیمارستان مراجعه کند، شما چیکار می کنید؟
طاهری: معمولاً در اینگونه مواقع متصدی مربوطه در بیمارستان حضور می یابد یا اینکه بیمار به مراکز خصوصی ارجاع داده می شود.
- برای ام آر آی هم برنامه ای دارید؟
طاهری: خیر! در سطح بندی هایی که صورت می گیرد، شهرستان میانه در سطحی است که دستگاه ام آر آی توجیح اقتصادی ندارد. ولی اگر بخش خصوصی پیشقدم شود از آن استقبال می کنیم.
- طبق مصاحبه هایی که خبرنگاران ما با بیماران و مراجعه کننده گان به بیمارستان داشتند، برخی از آنها از عدم حضور پزشک معالج آنکال در مواقع اورژانسی گله مند بودند. چرا برخی پزشکان آنکال از حضور در بالین بیمار خودداری می کنند؟ و یا به موقع حضور پیدا نمی کنند؟
طاهری: ببینید بحث حضور پزشک آنکال بر بالین بیمار یک فرآیندی دارد و در همه موارد نیازی به حضور شخص پزشک نیست. معمولاً پزشکان معالج با پرستاران بخش ها در ارتباط هستند و وضعیت بیمار را رصد می کنند. مطمئن باشید که اگر نیازی به حضور پزشک باشد آنها سریعاً خودشان را به بالین بیمار می رسانند و گرنه پشت تلفن دستورات لازم را به پرستاران می دهند و چون این تماس ها دور از چشم بیماران و همراهان بیمار انجام می شود و لزومی ندارد که بیمار در جریان این مراحل قرار گیرد، بنابراین، اینگونه تعبیر می شود که پزشک نمی آید.
- ولی من تجربه ی شخصی دارم که مادرم به خاطر نبود پزشک متخصص 48 ساعت فقط تحت مراقبت معمولی در بخش بود که بعد از تشریف فرمایی دکتر سریعاً به بخش ccu منتقل شد و گفتند که اصلاً نباید از روی تخت تکان می خورد. در حالی که پرستاران راه رفتن را برای بهبود روحیه اش تجویز می کردند.
طاهری: اگر چنین چیزی اتفاق افتاده باشد شما تاریخ دقیقش را بگوئید ما بررسی می کنیم.
- ولی آقای دکتر این بررسی ها بعد از گذشت چند ماه فایده ای به حال بیماران ندارد. در اکثر مواقع پزشکان بدون اینکه جایگزینی برای خودشان تعیین کنند به مرخصی های چند روزه می روند که در این ایام بیماران آنها بدون پزشک می مانند در نتیجه چاره ای جز اعزام به تبریز نمی ماند. چرا حضور برخی متخصصان در بیمارستان را ساماندهی نمی کنید؟
طاهری: اگر چنین مواردی هم باشد به هر حال پزشک هم انسان است و نیاز به مرخصی دارد. ما نمی توانیم آنها را به زور نگهداریم. ولی من باز هم اعلام می کنم که هیچ پزشک آنکالی بدون اینکه جایگزینی داشته باشد، به مرخصی نمی رود. چون اگر پزشکی پرونده ی بیمار را بررسی و دستور ندهد، بیمار بستری یا اعزام نمی شود.
- حتی آنهایی که جایگزینی برایشان نیست؟
طاهری: در این مواقع دیگر چاره ای نداریم جز اینکه از پزشک بخواهیم که به موقع حضور داشته باشد.
- از بیمارستان بیاییم بیرون و سری به مطب پزشکان بزنیم، بد نیست به بحث زیر میزی برخی پزشکان بپردازیم که این روزها عملاً به رومیزی تبدیل شده است. چرا به این معضل به صورت ریشه ای پرداخته نمی شود؟
طاهری: بحث زیر میزی برخی پزشکان یک بحث کلی است و وزیر محترم بهداشت هم به جد پیگیر این موضوع هست. ولی در میانه به آن حدی نیست که نگرانی جدی ایجاد کند. و تا به حال شاکی خصوصی نداشته است.
- ولی موارد بسیار آزاردهنده ای در سطح شهر در این ارتباط مطرح می شود که تا جایی که بنده سراغ دارم کار به شکایت هم کشیده شده؟
طاهری: یک مورد اخیراً داشتیم که خودشان شکایت خود را پس گرفتند و قضیه منتفی شده.
- ولی انصراف این فرد دلیل نمی شود که شما وجود این معظل را انکار کنید؟
طاهری: انکار نمی کنم. تائیدش هم نمی کنم.
- چرا اجازه می دهید یک پزشک (به طور مثال پزشک معالج همین آقای "ح" که شکایت کرده اند و شما فرمودید که منتفی شده و من بعید می دانم که ایشان صرف نظر کرده باشند) در روز روشن دستمزدی خارج از عرف بیمارستان از بیمارش بگیرد و بعد مجوز بیهوشی به مریض بدهد؟
طاهری: چنین مواردی بعضی وقت ها گزارش می شود و انشاالله با عملی شدن بحث پزشک خانواده همه این موارد منتفی خواهد شد.
- ولی این جواب سوال من نبود. اگر یک بیماری به این متخصص مراجعه بکند و پولی نداشته باشد که خارج از بیمارستان به ایشان بپردازد، تلکیف این مریض بیچاره چه می شود؟
طاهری: اگر چنین مواردی هست با مدرک به ما مراجعه کند و ما رسیدگی می کنیم.
- ولی برای این کار قبض یا فاکتوری ارائه نمی شود که به عنوان مدرک به شما نشان بدهند؟
طاهری: اگر موردی باشد بیاید من حلش می کنم.
- یعنی راه حل شما برای این مشکل همین است؟
طاهری: عرض کردم انشاا... اینگونه مسائل با آغاز به کار پزشک خانواده حل خواهد شد.
- آقای دکتر طاهری، مردم شهرهای ترکمنچای، آقکند و ترک از وضعیت بهداشتی مناسبی برخوردار نیستند و همواره مشکل نبود پزشک را مطرح می کنند. آیا حضور 24 ساعته پزشک در مراکز درمانی این بخش ها قطعی شده؟
طاهری: بلی! با وجود کمبود پزشک الان به صورت 24 ساعته در هر سه بخش شهرستان پزشک مستقر هست و خدمات پزشکی به بیماران ارائه می کند.
- مسائل بهداشت محیط هم یکی از موارد نگران کننده در سطح شهر است. گاهاً مشاهده می شود که دسته های پنج یا شش تایی موشهای فاضلاب در مقابل چشمان مردم رژه می روند. به عنوان مسئول بهداشتی شهر چه تمهیداتی برای معدوم کردن این موشها دارید؟
طاهری: بحث موشهای فاضلاب کلاً ارتباطی به ما ندارد و شهرداری موظف به انجام این کار است. در این زمینه وظیفه ما صرفاً مشاوره دادن است.
- مراکز خدماتی و رفاهی که با سلامت مردم رابطه ی مستقیم دارند، همچون اغذیه فروشی ها، بستی فروشی ها و رستوران ها و تالارها، حداقل های بهداشتی را رعایت نمی کنند. گاهاً مشاهده می شود که قصابی های سطح شهر گوشت های عریان را خارج از یخجال و در معرض انواع مگس ها قرار می دهند، چرا کنترل جدی و مسئولانه در این بخش وجود ندارد؟
طاهری: در بسیاری از این موارد ماموران بهداشت محیط، ضمن تذکر، افراد خاطی را به تعزیرات حکومتی معرفی می کنند و من از مردم می خواهم که در صورت مشاهده ی چنین مواردی، از طریق سامانه پیام کوتاه شبکه بهداشت به ما گزارش کنند و ما قاطعانه برخورد می کنیم.
- آقای دکتر طاهری! جنابعالی تقریباً در جواب اکثر سوالاتی که ما در ارتباط با مسائل و مشکلات، کمبودها و کاستی های موجود در بخش درمان مطرح کردیم، دلیل اصلی را در نبود اعتبارات کافی خلاصه کرده و مسئولیت را متوجه مقامات بالاتر نمودید. میخواهم ببینم این روند تا کی ادامه خواهد داشت؟ آیا زمان آن نرسیده که نقطه ی پایانی بر این معمای همیشگی گذاشته شود؟
طاهری: به نظر من نسخه ی تمام مشکلات بهداشتی، پزشک خانواده ی شهری است. در این طرح، معیار، خانواده و سرانه می باشد. در این طرح چک لیست پزشکان معیار سنجش عملکرد آنها خواهد بود و هر پزشکی در مقابل عملکرد خودش پول خواهد گرفت.
- این طرح الان در چه مرحله ای است؟
طاهری: تقریباً بالای 60 تا 70 درصد خواسته های ما در این طرح عملی شده و به خواسته های ایده آل خود رسیده ایم.
- این طرح در کجا اجرا شده که این نتایج به دست آمده؟
طاهری: الان این طرح در شهرستان سراب به عنوان نمونه در حال اجراست و ما اعلام کردیم که آمادگی لازم را برای اجرا به عنوان دومین شهر نمونه داریم.
- اجرای آزمایشی این طرح چه مزایایی برای میانه دارد که شما پیشقدم شده اید؟
طاهری: مزایای فراوانی دارد که نمونه اش را در بالا عرض کردم. هر پزشک بر اساس چک لیست خودش مزایا می گیرد و دیگر نیازی به مراجعات متعدد خانواده ها به پزشکان مختلف نخواهد بود.
- اگر این همه مزایای خوب دارد، چرا شهرهایی مثل تبریز تا به حال اعلام آمادگی نکرده که آنرا اجرا کند؟
طاهری: ما داریم شهرمان را پیش می اندازیم و مردم بعد از اجرا شیرینی آنرا خواهند چشید.
- و آخرین سوال، آیا این موانع و مشکلاتی که مطرح کردید را به اطلاع مقامات مسئول شهرستان رسانده اید؟ فرماندار، امام جمعه و نمایندگان شهر در این ارتباط چه کار کرده اند؟
طاهری: انصافاً تلاش های زیادی صورت گرفته و همگی در جریان مشکلات ما هستند. امیدواریم که گامهای عملی این عزیزان مشکلات بخش بهداشتی درمانی را مرتفع سازد.
- و سخن آخر؛
طاهری: تشکر از مردم که با سعه ی صدر کاستی های مارا رئوفانه تحمل می کنند و همواره یاریگر خادمان خودشان هستند. امیدواریم تعامل خوبی با مطبوعات محلی داشته باشیم و در عوض شما هم ما را یاری کنید تا بتوانیم بیشتر و مفیدتر در خدمت مردم باشیم.
- تشکر دوباره از شما و مسئول محترم روابط عمومی شبکه جناب آقای نوبخت و همچنین آقای دکتر حسنی معاون اجرائي شبکه که فرصت این گفتگو را فراهم نمودید.