شاید همه ی ما به نوعی به پیدایش ترافیک و افزایش خودرو ها در چند ساله ی اخیر در شهر میانه پی برده باشیم و متوجه شویم که دیگر جای سوزن انداختن در این شهر پیدا نمی شود و خیابان های آن با وجود یک طرفه شدن باز هم نمی تواند نفس بکشند.
موضوع اصلی بحث این نیست که چرا بجای احداث خیابان آنها را یک طرفه می کنند بلکه این است که این ترافیک ممکن است چه عواقبی را در پی داشته باشد.
تصادف ها، بیماری اشخاص و... که گاهی رخ می دهد و فرد مصدوم لازم است هر چه سریع تر به بیمارستان انتقال داده شود حال با خودرو های شخصی یا با آمبولانس، مشکلاتی را در پی خواهد داشت که می توان به دور بودن بیمارستان از شهر اشاره کرد؛ که امیدواریم مسئولان مربوطه با خواندن این مطلب در جهت رفع آن دست بکار شوند!
فرض کنید در حال انتقال بیماری به بیمارستان هستید که هر ثانیه از زمان آن حیاتی است و ممکن است هر لحظه بیمار جان خود را از دست بدهد یا مشکلات دیگری برای او ایجاد شود و در این بین شما می خواهید خود را هر چه سریع تر به بیمارستان برسانید ولی با وجود ترافیک در داخل شهر و جاده این کار مدت زمان زیادی را به همراه خواهد داشت که این راضی کننده نیست!
شما ابتدا باید خود را به جاده برسانید از میدان دفاع مقدس یا بریدگی مقابل دانشگاه آزاد اسلامی گذر کنید تا خود را به بیمارستان خاتم الانبیاء برسانید (چه شما باشید چه یک آمبولانس) مدت زمانی که طول می کشد در حالت عادی ترافیکی مسلماً کمتر از 10 دقیقه نخواهد بود!
حال سوال اینجاست، چرا از داخل شهر راهی به این بیمارستان نیست؟ راهی که از طریق آن مسیر جاده ای حذف می شود و زمان رسیدن را کاهش می دهد؟
اگر راهتان به خیابان فنی و حرفه ای افتاده باشد متوجه می شوید که اگر آن خیابان امتداد یابد مستقیم به بیمارستان وصل خواهد شد!
مسیری که به این قسمت منتهی می شود؛ از کنار پارک انقلاب شروع می شود و بعد از عبور از زیر گذر یک طرفه به خیابان فنی و حرفه ای می رسد که می توان گفت اگر این خیابان امتداد یابد و یکی از دیوار های محوطه بیمارستان برداشته شود این مسیر به بیمارستان خاتم الانبیاء ختم خواهد شد که قطعاً بهینه سازی این زمان، تاثیر فراوانی را در نجات جان افراد در پی خواهد داشت...!