فراموش کردم
رتبه کلی: 987


درباره من

هر چه کمتر شود فروغ حیات

رنج را جانگدازتر بینی

سوی مغرب چو رو کند خورشید

سایه ها را درازتر بینی . . .

(رهی معیری)

تا توانی رفع غم از چهره ی غمناک کن
در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن . . .



هیچ وقت
یکی را با همه ی
. . .

هرگاه از دست کسی خشمگین و یا ناراحت شدید
این قوانین فردی شماست که ناراحتتان کرده است
نه رفتار طرف مقابل . . .
قصه تنهایی (GOSEHA )    

«نفرت از پولدارها»، از سه زاویه

منبع : http://astaan.ir/92/%C2%AB%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%AA
درج شده در تاریخ ۹۴/۰۴/۲۱ ساعت 12:28 بازدید کل: 36 بازدید امروز: 36
 

 

در حالت عادی، زیاد چیزی بروز نمی دهند، اما امان از روزی که اتفاقی بیفتد و خبری بشود؛ مثلا یک پورشه به درختی برخورد کند یا یک بی‌ام‌و در اتوبان همت چپ کند یا چند بچه پولدار یک صفحه در اینستاگرام و فیسبوک درست کنند، آن وقت است که سیل انتقادات و حتی بد و بیراه ها نثار این قشر جامعه می شود. منتقدان و ناسزاگوها معمولا اقشار فرودست جامعه هستند؛ کسانی که گمان می کنند حق آنها را این بچه پولدارها خورده‌اند و برده‌اند، پس حقشان است که ورشکسته شوند، تصادف کنند و خودروی چندصد میلیونی آنها منهدم شود یا حتی کشته شوند!

در حالت کلی، این مساله از سه زاویه قابل بررسی است؛ نخست، دیدگاه منفی اقشار فرودست نسبت به ثروتمندان که اغلب گمان می کنند این پول ها حرام و به اصطلاح، مال مردم خوری است وگرنه از راه درست و حلال، این همه پول به دست یک نفر نمی رسد. درست است که خیلی ها از راه نامشروع و غیراخلاقی ثروتی به هم زده اند، اما در مسلما همه را با یک چوب زدن و واکنش های توهین آمیز و هتاکانه نیز کاری اخلاقی نیست. دوم، نوع برخورد و رفتار برخی ثروتمندان، بویژه فرزندان جوان آنها که همراه با تکبر، تفاخر، درشت نمایی و پز دادن است. این نگاه و رفتار نه تنها برای افراد کمتر برخوردار، بلکه برای هرکسی می تواند برخورنده باشد و منجر به رفتارهای نابهنجار شود. سوم، مشکل اقتصادی و ضعف شدید نظارت در کشور که اجازه می دهد برخی یک‌شبه ره صد ساله بروند و از راه رانت و اختلاس، به سرمایه های میلیاردی برسند. در این حالت و در شرایطی که اختلاف طبقاتی در سال های اخیر افزایش یافت، مسلما رو شدن مفاسدی نظیر فساد سه هزار میلیاردی، پرونده بیمه یا موضوع بابک زنجانی، به نفرت عمومی از ثروتمندان دامن می‌زند

این مطلب توسط علی مسعودی* بررسی شده است.
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)