فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 1653


درباره من
*علیرضا* (JEYSON )    

اورشليم جديد: قدرت صهيونيستها در آمريا- قسمت اول

درج شده در تاریخ ۹۱/۱۲/۱۲ ساعت 18:11 بازدید کل: 313 بازدید امروز: 149
 

اورشليم جديد: قدرت صهيونيست‌ها در آمريا- قسمت اول
پروفسور شالوم گلدمن، دانشيار مطالعات عبراني و خاورميانة دانشگاه ايمري، سال 1988 شف جالبي رد. او دريافت جد ناشناس خانوادة رئيس‌جمهور بوش، سي نيست جز پروفسور جورج بوش ه در 1830 تاب زندگي محمد را نوشت. اين کتاب، بسيار اتفاقي، اولين نوشتة تنفرآميز ضدمسلمانان بود ه تا آن زمان در خا آمريا چاپ شده بود.


•    درباره نويسنده
مايل الينز پايپر منتقد رسانه‌اي و خبر‌نگارِ هفته‌نامة مستقل آمرين فري پرس (اي‌اف‌پي) واشنگتن است. او منتقد جدي تمرز و انباشت قدرت و ثروت در دست معدودي در طبقه حام و تسلط آنان بر سرنوشت مردم آمريا (و جهان) است. او در شهرهاي مختلفي چون: ابوظبي، مسو، والالامپور، تويو و تورنتو سخنراني داشته است. پايپر معتقد است برچسب‌هايي چون "ليبرال" و "محافظه‌ار" اصطلاحاتي تصنعي و هنه است ه براي سروب نارضايتي عمومي به ار مي‌رود.

افزون بر اين تاب ـ ه دربارة ثروت و نفوذِ انباشتة يهوديان آمرياست ـ پايپر تأليفات ديگري نيز داشته است. تاب‌هاي ديگر وي عبارت است از: شيشان اعظم جنگ (دربارة نومحافظه‌ارانِ جنگ‌طلب آمريا) و قضاوت نهايي (دربارة نقش اسرائيل در توطئة ترور جان اف. ندي رئيس‌جمهور اسبق آمريا).


 
•    مقدمه
پروفسور شالوم گلدمن، دانشيار مطالعات عبراني و خاورميانة دانشگاه ايمري، سال 1988 شف جالبي رد. او دريافت جد ناشناس خانوادة رئيس‌جمهور بوش، سي نيست جز پروفسور جورج بوش ه در 1830 تاب زندگي محمد را نوشت. اين کتاب، بسيار اتفاقي، اولين نوشتة تنفرآميز ضدمسلمانان بود ه تا آن زمان در خا آمريا چاپ شده بود.

پروفسور گلدمن در تاب زبان مقدس خداوند: عبراني و تخيل آمريايي (2004، انتشارات دانشگاه اروليناي شمالي) دربارة بوش (1796 ـ 1859) مي‌نويسد: زندگي و آثار بوش به دليل رديابي ريشه‌هاي «صهيونيسم مسيحي» در آمريا اهميت دارد. بوش در زمان خود بسيار مشهور و پرار بود و حامي جدي بازگشت يهوديان به سرزمين مقدس به شمار مي‌آمد. به گفتة گلدمن، «اظهارات وي در اين زمينه "تأثير قابل توجهي داشت».

عجيب آنه بوش، با وجود حمايت از صهيونيسم، دوستدار يهوديان نبود بله برعس، دشمن جدي يهوديان و همچنين مسلمانان بود. او فلسفة يهود را تهديدي براي مسيحيت و غرب مي‌دانست و معتقد بود تأسيس دولتي يهودي تنها در صورتي ممن است ه از «اصول ماديگرايانه و خودخواهانة ذهن يهوديان» استفاده شود.

بي‌ترديد امروز دولتي يهودي به نام اسرائيل وجود دارد، و نوادگان بوش ثابت رده‌اند ه حاميان ارزشمندي براي آن شور هستند؛ هر دو بوشِ رئيس‌جمهور، جنگ‌هاي ويرانگري به نفع اسرائيل به راه انداختند. رئيس‌جمهور دوم، به ظاهر و دست کم در عشق ـ نفرت خاص نسبت به يهوديان، با جد خود اشترا دارد. زيرا خود را طرفدار تقديرگرايي مسيحي مي‌داند. براساس تقديرگرايي مسيحي، اسرائيل را در رأس قرار مي‌دهد و همچنان منتظر به اصطلاح «آخرالزمان» هستند تا (بر اساس تعاليم ديني) در آن زمان تنها معدودي يهودي زنده بمانند و پيرو مسيح ‌شوند.

با اين حال، پروفسور بوش تنها نظريه پردازي نبود ه به فر بازگشت يهوديان به صهيون بود. افراد ديگري نيز بودند ه درواقع ايالات متحده آمريا را ـ حداقل موقتاً ـ اورشليم جديد مي‌دانستند و خا آمريا را محل اجتماع يهوديان، به منظور آماده شدن براي بازگشت نهايي به فلسطين (به اصطلاح سرزمين آبا و اجدادي يهوديان) به شمار مي‌آوردند. هر چند امروز مردم‌شناسان و باستان‌شناسان برجسته، همچنين دانشگاهيان و محققان يهودي و مسيحي (متخصص متون مقدس) متعددي هستند ه دربارة به اصطلاح حقِ «تاريخي» يهوديان نسبت به فلسطين ترديدهاي جدي دارند، امّا افسانة بازگشت به سرزمين مقدس در اوايل شل‌گيري امريا، و حتي تا به امروز، شيوع وسيعي داشته است.

(براي ساني ه جسارت بررسي بحث‌هاي مربوط به افسانة ادعاي تاريخي يهود نسبت به فلسطين را دارند، تاب گذشتة اسطوره‌اي: باستان‌شناسي توراتي و افسانة اسرائيل (1999) از پروفسور توماس ال. تامپسون شروع مناسبي است. همچنين مقالة «عهد غلط»  در شمارة مارس 2002 نشرية هارپرز از دانيل لازار، نويسندة يهودي، نيز مورد مناسبي است ه در سايت findarticles.com قابل دسترس است.

با توجه به اينکه به سوي قرن بيست و يم پيش مي‌رويم و مدت مديدي از مرگ پروفسور بوش مي‌گذرد، درمي‌يابيم ه دولت اسرائيل بي‌ترديد وجود دارد، ولي فقط با اختلافات مهمي ه آن را از درون پاره‌پاره رده است! موقعيت جامعة صهيونيست در خا آمريا، در مقايسه با ديگر گروه‌هاي قومي بي‌نظير است؛ حتي نسبت به خاندان‌هاي انگلوساسون سفيدپوست پروتستان ريشه‌دار ه بسيار مشهور و قدرتمند هستند.

با اينه صهيونيست‌هاي آمريا اصرار دارند ايالات متحده با ميلياردها دلار م رفاهي ـ افزون بر م‌هاي نظامي و ديگر حمايت‌ها ـ دولت اسرائيل را سرپا نگه دارد، همين صهيونيست‌ها به ظاهر قصد اقامت در آنجا را ندارند. بلکه در آمريا خوشحال هستند و بسيار لذت مي‌برند.
همان‌طور ه خواهيم ديد، نخبگان صهيونيست در آمريا موفقيت‌هاي زيادي داشته‌اند. هرچند بسياري مي‌دانند ه «لابي اسرائيل» در واشنگتن قدرتمند است، امّا بيشتر مردم در نمي‌نند ه به واقع چرا اين لابي چنين قدرتمند است؟ پاسخ املاً ساده است: با وجود تمام جاروجنجال‌ها و حرافي‌ها دربارة «اسرائيل وچولو» و جايگاه مقدس آن در قلب يهوديان، واقعيت اين است ه ايالات متحده به انون قدرت صهيونيست‌ها در جهان امروز تبديل شده است.

ساني ه با نفوذ مالي همراه با قبضة انحصار رسانه‌اي حومت مي‌نند، از ايالات متحده به عنوان وسيله‌اي براي تأسيس ي امپراطوري جهاني، يعني همان رؤياي نظم نوين جهاني استفاده مي‌نند.

در تصويري لي، دولت اسرائيل چيزي بيش از نماد ي رؤياي باستاني نيست ه در واقع همين جا در آمريا ـ اورشليم جديد ـ تحقق يافته است.

مايل الينز پايپر 
ترجمة اسماعيل اسفنديار

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۱/۱۲/۱۵ - ۱۸:۵۸
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)