برخی بر این عقیده اند که شراب برای بدن منفعت های مختلفی دارد.پس چرا حرام است؟
اتفاقاًقرآن هم میفرمایدکه شراب دارای منافع ای است:«یَسئَلُونَکَ عَنِ الخَمرِ وَ المَیسِرِ قُل فیهِما إِثمٌ کَبیرٌ وَمَنافِعُ لِلنَّاسِ وَ إِثمُهُما أَکبَرُمِن نَفعِهِما» بقره-219
یعنی:«(ای پیامبر) از تو درمورد شراب و قمار سوال میکنند.بگو در شراب و قمار گناه(و انحراف)بزرگی (نهفته)است و(اما) منفعت هایی هم برای مردم دارد اماگناه(وانحراف) آن بیشتر از منفعتش است.»
خمر(شراب) به پوشش و حائلی گفته میشه که روی یه ظرف رو میگیره.مثلا در قدیم روی ظرفهای کوزه ای شکل بزرگ رو با پارچه می پوشندن و شاید به همین خاطر بوده که به این ظرفها،خمره میگفتن.شاید علت اینکه به شراب،خمر گفته میشه این باشه که شراب مثل یه پرده بر روی عقل افتاده و اونو می پوشونه.
ماجرای باردار شدن خواهری از برادرش به خاطر شراب:
درکتابی درباره ماجرایی واقعی که درتهران اتفاق افتاده بودمطلبی خوندم.دراین ماجرا اومده بودکه «زن وشوهری بعدازمدتی متوجه باردار شدن دخترشون میشن.مادرکم کم و بازبون نرم از دخترش سوال میکنه و میگه:
دخترم تو که باکسی رابطه ای نداشتی و با پسری در ارتباط نبودی پس چرا باردار شدی؟؟؟
دختر که یک دفع بغض میترکه میگه که یادته چند وقت پیش یه شب تو و بابام با هم شراب خوردید و رفتید بیرون برای تماشای سینما.
همون شب من و داداشم که مونده بودیم خونه،گفتیم یه کم شراب بخوریم بینم چه حس و حالی داره که شما میخورید.
بعدش شراب خوردید و داداشم از حالت عادی خارج شد و اون کاری رو کا نباید میکرد با من کرد.»
منافع شراب:
بله عزیزان! ممکنه در مسیر تهیه شراب افراد مختلفی مثل کشاورزی که انگورش رو تولید میکنه،خریدار انگور، حمل کننده انگور،تهیه کننده شراب،فروشنده ی شراب و خریدار اون ، همه و همه در این معامله سود کنند اما نتایج و تبعات بعدی استفاده شراب که هم گریبان جامعه و هم خود فرد رو میگره باعث شده که اسلام اون رو حرام کنه.
اسلام حتی استفاده ی از شراب در مورد درمان پزشکی رو هم حرام میدونه.
به یاد یه ماجرای در مورد درمان بیماری با شراب افتادم که خالی از لطف نیست:
«روزی پیرزنی که به بیماری ای مبتلا بود برای درمان به پزشک مراجعه میکنه و پزشک بعد از معاینه بهش توصیه میکنه که برای درمان باید مقداری شراب بخوری.! پیرزن پیش امام صادق(ع) رفته و میگه که آقا من به پزشک مراجعه کردم و پزشک برای مداوا شدنم به من گفته که باید مقداری شراب بخورم،نظر شما چیه؟
امام صادق(ع) میفرمایند که : اگر من امام تو هستم(و تو از من تقلید میکنی)، من میگم که نخور!!»
ضرر شراب بقدری زیاده که حتی در درمان پزشکی هم استفاده از اون مجاز شمره نمیشه.
یک استکان شراب که کسی را مست نمیکند!
یک سوال:
اما سوال مهمی که اینجا مطرح میشه اینه که آیا یک استکان شراب که حتی باعث مستی هم نمیشود ، حرام است؟؟ چرا حرام است؟
این حرف کاملا صحیحه که یه استکان شراب اصلا باعث مستی کسی نمیشه اما نکته مهمی که هست اینه که اگه اسلام میگفت مثلا یه استکان شراب و کمتر از اون حرام نیست ولی به شرطی که شما دیگه بیشتر از اون نخورید اونوقت هرکدوم از ما میرفتیم یه دبه شراب میخریدیم میذاشتیم توی یخچال و هر وقت که میخواستیم به اندازه یه استکان و یا کمتر ، از اون میخوردیم.اما آیا واقعا همه این امر رو رعایت میکردن و به اندازه یه استکان بیشتر نمی خوردن؟؟؟؟
اونوقت میدونید چه اتفاقی رخ میداد؟؟؟؟
اسلامی که میخواست از نشر شرابخواری و به تبع اون از جرم و جنایات اجتماعی و فردی جلوگیری کنه خودش جواز ساخت و تهیه شراب رو صادر کرده بود.بعدش هم هرکسی به بهانه استفاده به اندازه و مجاز از شراب، شراب رو خردیاری میکرد و هر قدر که دوست داشت می خورد.بعدش هم که دیگه معلوم نبود جامعه چه شلم شولبایی میشد و چه جنایتهایی رخ می داد.
تازه من و شما هم معلوم نبود کههمیشه به اندازه یه استکان بخوریم!! شاید سالهای اول رعایت میکردیم ولی بعضی وقتا هم شاید یدفعه یه تنگ شراب رو سر میکشیدیم و معلوم نبود که چه سرنوشتی رو در حین مستی برای خودمون رقم میزدیم.!!
پس اینه که اسلام حتی یه سر سوزن شراب رو هم نجش و حرام اعلام میکنه و بطور کلی هرگونه زمینه فساد رو از طریق شراب بر می چینه.
قرآن میفرماید:«إِنَّما یُریدُ الشَّیطانُ أَن یُوقِعَ بَینَکُمُ العَداوَةَ وَ البَغضاءَ فِی الخَمرِ وَ المَیسِرِ وَ یَصُدَّکُم عَن ذِکرِ اللَّهِ وَ عَنِ الصَّلاةِ فَهَل أَنتُم مُنتَهُونَ » مائده-91
یعنی:«فقط شیطان میخواهد که با شراب و قمار بین شما دشمنی و کینه ایجاد کند و شما را از یاد خدا و از نماز باز دارد. پس آیا شما (از شراب و قمار) دست بر می دارید؟»
والسلام علی من اتبع الهدی
مادر خدا!!!!
موارد جواز غیبت
تراشیدن ریش از نگاه دین!
خدا برای آدمای بد ،میخواد!!