کتاب «باستانشناسی تقلب و رنجهای بشری» شامل گفتارهای تاریخنگاری انسانگرا و پسااستعماری درباره باستانشناسی سیاسی و سلطهگری، آسیمیلاسیون و هژمونی فرهنگی، تقلب و پنهانکاری در تاریخ عصر باستان، تحریف منابع و تحریک تودهها، کشفیات تقلبی و آثار باستانی مجعول، کتیبهها و متون نوساخته، شخصیتها و نامهای تخیلی، انسانستیزی و شکنجهگری، نابودی تمدنهای بشری، سرکوب جنبشهای رهاییبخش، نژادپرستی، ناسیونالیسم، فاشیسم، آریاگرایی، باستانپرستی و کورشپرستی؛ آماده چاپ شده است. نسخه پیدیاف این کتاب از هماکنون و پیش از چاپ در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد و توزیع و به اشتراک گذاشتن آن در محیط وب بدون هیچگونه تغییر در محتوای آن برای همگان آزاد و رایگان است. (همچنین بنگرید به «ممانعت از چاپ کتاب رنج های بشری»).
دانلود کتاب باستان شناسی تقلب و رنجهای بشری
ویرایش نخست ۱۳۹۱، ویرایش هشتم با تجدیدنظر کلی ۱۳۹۵، ۳۲۰ صفحه
سرلوحههای کتاب:
• افتخارآفرینان جوامع بشری، مردم رنجکشیده و سازندگان اصلی فرهنگ و تمدن آن هستند و نه سلطهگرانی که با نامها و شعارهای زیبا برای آنان رنج و شکنج به ارمغان آوردند.
• نسلهای آینده چه سرنوشتی خواهند داشت و در چگونه کشوری زندگی خواهند کرد؟ ما برای آنان چه کردهایم؟ آنان در باره ما چه خواهند گفت؟
• جامعه زنده که بتوان آیندهای برای او متصور شد، جامعهای است که توانایی تشخیص دروغهایی را داشته باشد که هویت جمعی او را نشانه گرفته است و بخواهد و بتواند در برابر آنها ایستادگی کند.
• آنچه از روزگار دلانگیز و آرمانی اعصار باستانی گفته میشود، تا چه اندازه واقعیت دارد؟ آیا دوره هخامنشی عصر طلایی زندگی انسان بوده است؟ آیا انسان در دوران باستان احساس خوشبختی میکرده است؟ یا آنکه چنین ادعاهایی ناشی از تقلب در تاریخ و القائات تبلیغاتی برای مقاصد دیگر بوده است؟ منابع دست اول تاریخی و بخصوص منابعی که مبلغان و سفیدگران و تحریفگران تاریخ بدانها استناد میکنند، چه میگویند و چه تصویری تحریفنشدهای از آن روزگاران پیش چشم انسان جویای واقعیت مینهند؟ سرنوشت انسان در ایران چگونه خواهد بود اگر با طناب باستانگرایی به چاه آینده رود؟