فراموش کردم
رتبه کلی: 2519


درباره من
paryaarang.blogfa.com
pardisarang1370.blogfa.com
pardisarang.blogfa.com
padideharang.blogfa.com
paryaarang.persianblogfa.com
لطفا به وبلاگ های من نگاه کنید نظردهید کسانی که من راادد می کنند یادرنظرسنجی هاشرکت می کنند خواهش می کنم pvندهید
PARYAARANG (LILO )    

تنگه بهشت؛ تلاقی جنگل‌های هیرکانی و صخره‌های پوشیده از درخت

درج شده در تاریخ ۴/۰۱/۰۹ ساعت 12:58 بازدید کل: 3 بازدید امروز: 3
 

جاذبه طبیعی تنگه بهشت که تلاقی جنگل‌های هیرکانی و صخره‌های پوشیده از درختان تنومند است میزبان گردشگران نوروزی در شهرستان عباس‌آباد مازندران می باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان - نادر سحرخیز رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی عباس‌آباد ، گفت: شهرستان زیبای عباس‌آباد دارای جایگاه ویژه‌ای در تعداد جاذبه‌های طبیعی و منحصر‌به‌فرد است و تنگه بهشت عباس‌آباد یکی از جاذبه‌های دیدنی این شهرستان است که سالانه گردشگران و طبیعت‌گردان بسیاری را جذب خود می‌کند.

او افزود: فاصله‌ای کمتر از ۲۰ دقیقه از مرکز شهر عباس‌آباد، تلاقی جنگل‌های هیرکانی و صخره‌های پوشیده از درختان تنومند از ویژگی‌های این اثر طبیعی است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی عباس‌آباد با اشاره به‌قرار گیری این جاذبه طبیعی در منطقه نمونه گردشگری خرما چال، گفت: منطقه نمونه خرما چال یکی از سایت‌های گردشگری شهرستان عباس‌آباد است که در سال ۱۴۰۴ به سرمایه‌گذار واگذار خواهد شد و امیدواریم با ساماندهی این منطقه نمونه، بخشی از زیرساخت‌های این جاذبه طبیعی برای بهره‌مندی گردشگران فراهم شود.

سحرخیز افزود: منطقه نمونه گردشگری خرما چال و تنگه بهشت استعداد‌های فراوانی در توسعه گردشگری ماجراجویانه دارد و با توسعه زیرساخت‌های لازم این منطقه زیبا میزبان شایسته‌ای برای گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود.

منبع:خبرگزاری میراث آریا

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۴/۰۱/۰۹ - ۱۲:۵۸
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)