فراموش کردم
رتبه کلی: 729


درباره من

آنقدرها هم نبود آسان، در آمد پیر ما

تا چه سان با ما کند تا، دولت تدبیر ما

مشکل ما آن مسائل بوده از عهد قدیم

نیست هرگز حول و حوش این مسائل گیر ما

هشت سالی رفت بر ما آن چه بر ایشان نرفت

زان زمان جز لطف و خوبی نیست در تفسیر ما!



چون خطا می رفت هر تیری که میانداختند

لاجرم گاهی شکایت داشتند از تیر ما

با صدای بم کسی آوازِ بد میخواند اگر

رو میآمد بعد از آن خواندن صدای زیر ما

چون صدا بود آن زمان، تصویر و اینها هم نبود

گشته نایاب این زمان از آن زمان تصویر ما

جاده هامان گر چه آسفالت است اما خوب نیست

تا که میآید هنوز از چین ملات و قیرما



یا اگر چیزی و جایی بازسازی میشود

باز هم میآید از چین نقشه تعمیر ما

میروم با پای خود بالای هر برجی که هست

تا نیفتد بار دیگر دست چین تقدیر ما

گر بیفتد دستِ چین تقدیر ما با این حساب

بیتعارف! این گناهی نیست جز تقصیر ما

تا مسیر گفتوگو باز است، در هر مشکلی

نیست وقف بستن از رو بعد از این شمشیر ما



لاجرم از سیر میماند گرسنه بیخبر

از گرسنه با خبر وقتی نباشد سیر ما

فیالمثل با کفش چرمش سیر در گِل می دود

با همان باران اول، رفته کفش جیر ما

گر نباشد همزبانی چیست فرق دیر و زود!؟

منتها با همدلی زود است حتی دیر ما

ما که بر اموال خود تنها نظارت میکنیم

بر تهِ دیگ کسی کی میخورد کفگیر ما!؟

نیست در قاموس ما چون قصد آزار کسی

پس تشکر میکنیم از آه بیتاثیر ما

هیچکس خوابی نمیبیند به جای هیچ کس

چیست بعد از این مصیبت خواب بیتعبیر ما

مهدی.... (MEHDIMM )    

چرا مداحان روزه سکوت گرفتهاند؟

منبع : منبع: خبرگزاری مهر
درج شده در تاریخ ۹۲/۰۳/۲۱ ساعت 00:33 بازدید کل: 67 بازدید امروز: 28
 
نه مانند سال 84 که 104 مداح در حمایت از یکی از نامزدهای آن دوره بیانیه ای صادر کردند و نه مثل سال 88 که حاج منصور ارضی در مصلی تهران در حمایت از محمود احمدی نژاد سخنرانی کرد، اینک در انتخابات یازدهم مداحان روزه سیاسی گرفته اند، اگر خبری هم از حمایت هست به تکذیب ختم می شود.
 
سال 1388 در مصلی تهران جایی که گردهمایی حامیان محمود احمدی نژاد برگزار می شد دو چهره حامی وی سخنانی به زبان آوردند که بعدها برایشان حاشیه ساز شد. از یک سو غلامحسین الهام که در آن مقطع سخنگوی دولت نهم بود و از اعضای شورای نگهبان، در آن جمع آفتابی شد و در حمایت از احمدی نژاد سخنرانی کرد؛ از سوی دیگر حاج منصور ارضی که انتقادهای سیاسی صریحش از دولت سازندگی و اصلاحات زبانزد بود در مصلی نقبی به مناظره ای زد که چند روز قبل تر برگزار شده بود و در حمایت از احمدی نژاد گفت که «امروز خوشحالم که انتقام امام و رهبری با این سیلی مناظره گرفته شد و در این دوره پیروزی در راه است و بهتر است حزب الله بیدار باشد و برای انتخابات 4 سال دیگر به دنبال یک نیروی حقیقی و انقلابی باشد». 
 
چهار سال قبل‌تر از این ماجرا و در انتخابات ریاست جمهوری نهم، احمدی نژاد شهردار که روزی را در مسجد ارک و روزی دیگر را در مهدیه امام حسن مجتبی (ع) پای مداحی‌های حاج منصور ارضی و حاج سعید حدادیان می‌نشست، همین دو را مجاب کرده بود تا پیشگام شده و بیانیه‌ای به امضای 104 مداح در حمایت از کسی که خود آن را «بسیجی ولایی دکتر محمود احمدی نژاد» خوانده بودند  منتشر کنند.
 
همایش بزرگ مصلی برگزار شد، غلامحسین الهام که در سال بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم به جمع حقوقدانان شورای نگهبان راهی نیافت و از حلقه نزدیکان دولت هم دور شد، از سخنرانی در آن جمع اظهار پشیمانی کرد، آن سو ماجرای انتصاب اسفندیار رحیم مشایی به معاون اولی رییس جمهور و بعدها مواضع فرهنگی دولت، بهار روابط حاج منصور ارضی، حاج سعید حدادیان و طیف مداحان با دولت را خزان زده کرد تا جایی که تندترین مواضع علیه دولت احمدی نژاد از همان مسجد ارک و مهدیه امام حسن مجتبی (ع) شنیده شد.
 
حاج سعید در جایی گفت که « حرف‌های نهضت آزادی و سازمان منافقین از دفتر احمدی‌نژاد شنیده می‌شود... حیف است که علمای بزگوار ما بخواهند برای چنین فردی(مشایی) پا به میدان بگذارند، جواب برخی حرف‌های سخیف کار ماست ». بعدها هم حاج منصور ارضی علیه مشایی گفت که «پیداش کنن بچه‌ها می‌کشنش» و این چنین شد که  دولت احمدی نژاد مشی کارگزاران و اصلاحات در مواجهه با مداحان را به کناری نهاد و شکایت از حاج منصور و سعید حدادیان به دستگاه قضا برد.
 
 
نهایتا دادگاه انقلاب تهران حاج‌منصور را از اتهام تهدید به قتل اسفندیار رحیم‌ مشایی تبرئه کرد و برای سعید حدادیان به اتهام توهین به مقامات دولتی جریمه نقدی در نظر گرفت
 
چنین روایتی که بر مداحان در دولت دهم رفت، این طیف را مجاب به سکوت در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم کرده است. حاج منصور ارضی که همواره می گوید نمی شود مداح در جامعه ساکت باشد و موضعی نداشته باشد و اصلا از ویژگی های بارز مداح «صریح اللهجه» بودن اوست، در این سال ها کمتر موضعی سیاسی گرفته است. یعنی به غیر از آن لیستی که در انتخابات مجلس به نام هیات رزمندگان مسجد ارک منتشر شد دیگر کمتر مواضع سیاسی از مداحان دیده شده است.
 
 
به غیر از فهرستی که سایت شخصی محسن رضایی از جمعی از مداحان مثل موذن زاده  و نریمان پناهی منتشر و اعلام کرده که این مداحان حامیان رضایی هستند، مداحان دیگر در موضع حمایتی از یک نامزد خاص قرار نگرفته اند
 
با وجودی که در چندماه گذشته اخباری از نزدیکی برخی مداحان به یکی از کاندیدای ریاست جمهوری شنیده می شد، اما در ایام فاطمیه چهره های مثل محمدرضا طاهری وسعید حدادیان حمایتشان از یک نامزد خاص را تکذیب کردند.
 
شاید عبدالرضا هلالی مداح اهل بیت از معدود کسانی باشد که در این جمع حمایت صریحش را از یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرده است. هلالی در حمایت از محمد باقر قالیباف گفته که هدف ما انتخاب شخصی است که سرباز خوبی برای ولایت باشد لذا می خواهیم رئیس جمهوری که انتخاب می کنیم هماهنگ ترین فرد با رهبر معظم انقلاب باشد.
 
اخباری هم از حمایت حاج محمود کریمی از سعید جلیلی حکایت داشت که او هم در گفت وگو با رسانه ها حمایتش از جلیلی را تکذیب کرد. 
 
حاج منصور ارضی، برادران طاهری، حاج محمود کریمی، حاج حسین سازور و جمع دیگری از مداحان که این روزها سکوت کرده اند و در فاصله 3 روز مانده به انتخابات باید دید آیا روزه سکوتشان را خواهند شکست یا نه؟  
 
 
 
تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۲/۰۳/۲۱ - ۰۰:۳۳
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)