فراموش کردم
رتبه کلی: 729


درباره من

آنقدرها هم نبود آسان، در آمد پیر ما

تا چه سان با ما کند تا، دولت تدبیر ما

مشکل ما آن مسائل بوده از عهد قدیم

نیست هرگز حول و حوش این مسائل گیر ما

هشت سالی رفت بر ما آن چه بر ایشان نرفت

زان زمان جز لطف و خوبی نیست در تفسیر ما!



چون خطا می رفت هر تیری که میانداختند

لاجرم گاهی شکایت داشتند از تیر ما

با صدای بم کسی آوازِ بد میخواند اگر

رو میآمد بعد از آن خواندن صدای زیر ما

چون صدا بود آن زمان، تصویر و اینها هم نبود

گشته نایاب این زمان از آن زمان تصویر ما

جاده هامان گر چه آسفالت است اما خوب نیست

تا که میآید هنوز از چین ملات و قیرما



یا اگر چیزی و جایی بازسازی میشود

باز هم میآید از چین نقشه تعمیر ما

میروم با پای خود بالای هر برجی که هست

تا نیفتد بار دیگر دست چین تقدیر ما

گر بیفتد دستِ چین تقدیر ما با این حساب

بیتعارف! این گناهی نیست جز تقصیر ما

تا مسیر گفتوگو باز است، در هر مشکلی

نیست وقف بستن از رو بعد از این شمشیر ما



لاجرم از سیر میماند گرسنه بیخبر

از گرسنه با خبر وقتی نباشد سیر ما

فیالمثل با کفش چرمش سیر در گِل می دود

با همان باران اول، رفته کفش جیر ما

گر نباشد همزبانی چیست فرق دیر و زود!؟

منتها با همدلی زود است حتی دیر ما

ما که بر اموال خود تنها نظارت میکنیم

بر تهِ دیگ کسی کی میخورد کفگیر ما!؟

نیست در قاموس ما چون قصد آزار کسی

پس تشکر میکنیم از آه بیتاثیر ما

هیچکس خوابی نمیبیند به جای هیچ کس

چیست بعد از این مصیبت خواب بیتعبیر ما

مهدی.... (MEHDIMM )    

اسماعیل کوثری : انتخاب روحانی ربطی به هاشمی و خاتمی ندارد

منبع : qudsonline.
درج شده در تاریخ ۹۲/۰۳/۲۹ ساعت 22:40 بازدید کل: 141 بازدید امروز: 92
 

 

 

اسماعیل کوثری : انتخاب روحانی ربطی به هاشمی و خاتمی ندارد

توصیه‌ام به آنهایی که سعی می‌کنند نقش هاشمی و خاتمی را پررنگ کنند، این است که مردم این اظهارات را قبول نمی‌کنند و بهتر است چنین رویکردی را ادامه ندهند، اصولا باید گفت مردم دیگر به هاشمی و خاتمی اعتماد ندارند.

 نقش دو رییس جمهور سابق و اسبق در پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری یکی از موضوعات مورد بحث در محافل سیاسی است.سردار اسماعیل کوثری نماینده اصول گرای مجلس و از منتقدان و مخالفان اصلاح طلبان می گوید:
" توصیه‌ام به آنهایی که سعی می‌کنند نقش هاشمی و خاتمی را پررنگ کنند، این است که بهتر است چنین رویکردی را ادامه ندهند، چون مردم چنین رویکردی را قبول ندارند واصولا باید گفت مردم دیگر به هاشمی و خاتمی اعتماد ندارند"

این نماینده مجلس که در شورای مرکزی انتخابات نیز عضویت داشت بر این اساس اصرار دارد از حسن روحانی به عنوان نامزد مستقل نام ببرد و حتی اصطلاح کاندیدای جریان اعتدال را نیز به کار نمی برد. گفت و گوی عصر ایران با او از این قرار است:

 

*انتخاب روحانی - با رای بالای 18 میلیون - غیر منتظره بود؟

مشارکت بالای انتخابات به دلیل تاکید مقام معظم رهبری پیش بینی می‌شد. اما با شما هم عقیده هستم که کسی تصور نمی‌کرد آقای روحانی در مرحله اول با این تعداد رای بتوانند به عنوان رییس جمهوری انتخاب شوند. در واقع همه منتظر رقابت قالیباف و روحانی در مرحله دوم انتخابات بودند. البته رای بالای 18 میلیونی تصمیم مردم است و به همین دلیل همه باید به آن احترام بگذارند. البته باید گفت که به کار بردن واژه «غیر منتظره» برای تصمیم مردم کار غلطی است. نظرسنجی‌های پیش از انتخابات هم با نتیجه به دست آمده مغایر بود.

* این سخن را قطعا بسیار شنیده اید که «پیروزی روحانی مرهون حمایت هاشمی و خاتمی بود». نظرتان در این باره چیست؟

بالاخره هر کسی یک تحلیلی دارد. اعتقاد من اما این است که این دو چهره تاثیر زیادی در نتیجه به دست آمده ندارند و این شخص حسن روحانی بود که مورد توجه مردم قرار گرفت.

*از مغایر بودن نتیجه با نظرسنجی‌ها گفتید، دقیقا به همین دلیل است که «اجماع به وجود آمده و حمایت هاشمی و خاتمی» دلیل اصلی سیر صعودی آرای روحانی خوانده می‌شود.

علت اصلی تفاهم نداشتن اصولگرایان بود که باعث شد تا مردم نسبت به آن‌ها بدبین شوند. وقتی چهره های یک جریان نتوانند همدیگر را بربتابند و نتوانند همنشینی را تحمل کنند، طبیعی است که جامعه به آن‌ها روی خوش نشان ندهد. اگر اصولگرایان می‌توانستند وحدت کنند و به لحاظ عددی با کاندیدای حداقلی وارد انتخابات شوند، حتما نتیجه دیگری در انتخابات رقم می‌خورد و نتیحه ای متفاوت با آنچه اعلام شد رقم می خورد.

*اما کل رای های نمایندگان اصولگرا به تعداد رای های روحانی نیست؟

یکی از دلایل اصلی این بود که اختلافات باعث شد تا مردم به دامن زنندگان به چنین فضایی رای ندهند. مطمئن باشید اگر اصولگرایان اتحاد انتخاباتی را عملی می‌کردند، بخش گسترده ای از مردم حتما کاندیدای اصولگرایی را برای قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری انتخاب می‌کردند. به آنهایی که سعی می‌کنند نقش هاشمی و خاتمی را پررنگ کنند، می گویم مردم این اظهارات را قبول نمی‌کنند و بهتر است چنین رویکردی را ادامه ندهند.

*اما خود آقای روحانی بعد از انتخاب شدن هم به نقش هاشمی و خاتمی اشاره کردند.

آقای روحانی بارها اعلام کرده است که اصلاح طلب نیست و در دولتش هم از چهره‌هایی استفاده خواهد کرد که اصولگرای اصلاح طلب و اصلاح طلبی که به مرام اصولگرایی پایبند باشند.

* تناقضی با حمایت هاشمی و خاتمی ندارد.

مهم نظر ایشان است که خود را اصلاح طلب نمی‌داند و نباید به دست یا گروهی نسبت داده شود. اصولا جامعه به اصلاح طلبان اعتماد ندارد و آن‌ها باید بدانند که مردم دیگر روی خوش نشان نخواهند داد. نکته این است که آقای روحانی هیچ ارتباطی به اصلاحات و هاشمی و خاتمی ندارد.

*کاندیداتوری اش را محصول اجماع نزدیکان هاشمی و خاتمی نمی دانید؟

18 میلیون رایی که حسن روحانی را به عنوان رییس جمهوری برگزید، محصول حضور اقشار مختلف در پای صندوق‌های رای بود و به همین دلیل هیچ کس نباید به فکر مصادره آن باشد. در پایان به این نکته هم اشاره کنم که رییس جمهور منتخب تنها روحانی در بین کاندیداها بود و این انتخاب نشان داد که بخشی از جامعه همچنان روحانیت را اصلح می‌دانند.

 
تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۲/۰۳/۲۹ - ۲۲:۴۰
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)