آقای علی جباری ونجانی متولد تهران و اصالتا میانه ای
یکی از نوازندگان ویولن ارکستر فیلارمونیک آیسو و گروه کر که با همکاری سفارت اتریش، ایران و به رهبری کریستین شولتز در دهه فجر امسال در تالار وحدت به اجرای موسیقی کلاسیک پرداخت.
با آرزوی موفقیت برای این همشهری نوجوان.(پسر عمهی منم هست)
به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، دومین روز اجرای بیستوهشتمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر با اجرای گروه کُر و ارکستر آیسو به رهبری و نظارت «کریستیان شولتس» دقایقی پیش در تالار وحدت تهران ادامه یافت.
در این اجرا که بیشترین نوازندگان آن را نوجوانان و جوانان تشکیل میداند، با اعتماد به نفس بالای خود شبی به یاد ماندنی را برای مخاطبان موسیقی کشور به وجود آوردند.
«لینا ناظر» 12 ساله و «ایمان ناصری» 13 ساله نوجوانانی بودند که این گروه را در اجرای کنسرت همراهی کردند.
سمفونی نهم اپوس 95، والس برای ارکستر، سوئیت دریای سیاه، اشک ریزان، پرواز کن، پانیس آنجلیکوس از مهمترین قطعههای این کنسرت بودند که با سولیست تنور آراکاپتیان به اجرا در آمد.
به گزارش فارس گروه کُر و اکستر آیسو به رهبری کریستیان شولتس، و سرپرستی و دستیاری رهبری مازیار یونسی، رهبر گروه کر سیاوش لطفی، مدیر داخلی کر و ارکستر سحر لطفی همراه بود. این کنسرت با استقبال و تشویقهای زیاد مخاطبان حاضر در سالن به پاپان رسید.
به گزارش فارس، حسن ریاحی دبیر این دوره از جشنواره، مصطفی کمال پورتراب عضو هیت مدیره خانه موسیقی ایران و علی هاشمی از آهنگسازان پیشکسوت کشورمان از حاضران این برنامه بودند.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
http://isna.ir/fa/news/91112716237/-%D8%A7%D8%B4%DA%A9-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%B3
وب رهبری کریستیان شولتس اتریشی، شامگاه گذشته (26 بهمن ماه) ارکستر فیلارمونیک «آیسو» را به صدا درآورد.
به گزارش خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شب دوم جشنواره موسیقی فجر با اجرای گروه کر و ارکستر فیلارمونیک «آیسو» همراه بود.
ساعت 18:30 تالار وحدت مملو از جمعیتی بود تا ارکستری با نوازندگان بسیار جوان البته نه به معنای ناپخته را میزبانی کند.
ارکستر فیلارمونیک «آیسو» ارکستر پر حجمی است با نوازندگان پرانرژی که تعداد نوازندگان مشترکش با ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران بسیار ناچیز است و این موضوع در مورد سازهایی مثل کنترباس، ویلنسل و تعدادی از سازهای بادی که نوازندگان محدودی در ایران دارد، بیشتر صدق میکند.
رهبری بخش اول اجرا را مازیار یونسی برعهده گرفت. رهبر جوانی که اثر دورژاک را برای قطعه اول مناسب دیده بود.
سمفونی نهم اپوس(در می مینور) به آرامی نواخته شد.
در بخش اول سمفونی چند آکورد مقدماتی اجرا شد و پس از وارد شدن به تم اصلی با طرح و فرمی واضح آغاز شد.
اجرای قطعاتی به همراه کر با سولیستی آرا کاراپتیان(خواننده تنور) از دیگر برنامه های مازیار یونسی (رهبر دستیار) بود.
چند دقیقه تنفس مقدمه ای بود تا کریستیان شولتس (رهبر اصلی) بر روی صحنه حاضر شود و ارکستر را برای نواختن سوییت «دریای سیاه» همصدا کند.
این سوییت شامل یکسری از قطعات بود که در یک تونالیته نوشته شده و دارای ریتمهای رقص گونه بود که به صورت پی در پی نواخته میشد و رقصهای تند و آهستهای را به طور متناوب در قالب خود جای میداد.
رهبری پرانرژی شولتس ارکستر را برای اجرای قطعه ای از موتسارت آماده کرد.
«اشک ریزان» از مس رکوئیم انتخاب شولتس بود تا فضا رنگ و بویی از موتسارت را هم به خود بگیرد.
سزار فرانک از دیگر دیگر آهنگسازانی بود که اجرای قطعهاش حال و هوای متفاوتی به سالن بخشید. او از مشاهیر موسیقی فرانسه و تحت تاثیر رایخا بود که فن تغییر مقام را از او آموخت. بنابرین اجرای قطعهای از او در چنین اجرایی خالی از لطف نبود.
ارکستر فیلارمونیک «آیسو» پس از اجرای این قطعات با تشویقهای پیاپی مخاطبان مواجه شد و شولتس تصمیم گرفت، قطعهای را هم به عنوان «بیز» اجرا کند اما پیش از آن از حاضران تشکر کرد و گفت: فضای این سالن من را یاد وین انداخت. فکر میکنم ما با هم دوقلو هستیم...اما اکنون یکی از قطعات اول را بار دیگر برایتان اجرا خواهیم کرد.