فراموش کردم
رتبه کلی: 382


درباره من
سلام

امیدوارم به لطف خداوند خوب باشین

خب دوستان هدف اصلیمون از فعالیت با این اکانت آشنایی با معجزه ای هستش
********************
در مورد تعداد تقریبی آیات قرآن کریم، در میان مفسران و دانشمندان علوم قرآنی وحدت نظر نسبی وجود دارد; برخی آیات قرآن را 6000 آیه دانسته و برخی اعدادی چون 204، 214، 219، 225 و یا 236 را برآن افزوده اند ولی آنچه مسلم است این که آیات قرآن از 6000 آیه کمتر نمی باشد; گرچه در آیات افزون بر این مقدار، اختلاف نظر وجود دارد.
علت اصلی این اختلاف وقف رسول خدا(صلی الله علیه وآله) در پایان آیات تلاوت شده به منظور آگاهی مردم از اتمام آیه و نیز وصل مجدد آن به آیه بعدی به جهت پیوستگی مطلب دو آیه پیاپی بوده است. و در نتیجه گاهی اوقات این توهم در مردم پدید می آمد که این وصل علامت انقطاع و تمام شدن آیات نیست و لذا اختلاف روایات و تعداد آیات باعث اختلاف نظر در عدد آنها شده است. هر فرقه و گروهی نیز برحسب روایاتی که از نظر آنها بر دیگر روایات رحجان دارد عدد خاصی را ذکر کرده اند که در نتیجه موجب بروز اختلاف شده است. بعضی گفته اند شمارش آیات از معضلات قرآن است.
آیات قرآن یکسان نیست، برخی کوتاه و برخی دیگر بلندتر است. در بعضی از آنها مطلبی به طور کامل گنجانده شده و در برخی دیگر مطلب نیمه تمام است و ادامه آن را باید در آیه دیگر جستجو کرد و نیز در قطع و وصل آیات اعتبارات و نظرهای مختلف وجود دارد در نتیجه در عدد آیات اختلاف پدید آمده است. علامه طباطبایی در المیزان می نویسد: «از آنجا که روایات و اقوال مختلفی در مورد عدد آیات قرآن وجود دارد و از طرفی خبر قطعی و قابل اعتمادی در این موضوع نداریم، الزامی نیست که خواسته باشیم به یکی از این روایات یا اقوال ملتزم شویم و عدد خاصی را بپذیریم». آنچه اهمیت دارد تمام آیاتی است که در قرآن وجود دارد، البته طبرسی در مقدمه تفسیر مجمع البیان عدد 6236 را ترجیح داده و روایات آن را مستندتر و قوی تر می داند.
قرآن کریم (Quran )    

سوره الاعراف(آیات68 تا 73قسمت207)جزء هشتم

منبع : قرآن کریم
درج شده در تاریخ ۹۳/۰۳/۲۰ ساعت 16:07 بازدید کل: 197 بازدید امروز: 196
 

جزء هشتم

أُبَلِّغُکُم رِسَالَاتِ رَبِّی وَأَنَا لَکُم نَاصِحٌ أَمِینٌ

پیام‏های پروردگارم را به شما می‏رسانم و برای شما خیرخواهی اَمینم . «68»

قران کریم

أَوَعَجِبتُم أَن جَاءَکُم ذِکرٌ مِن رَبِّکُم عَلَی رَجُلٍ مِنکُم لِیُنذِرَکُم وَاذکُرُوا إِذ جَعَلَکُم خُلَفَاءَ

مِن بَعدِ قَومِ نُوحٍ وَزَادَکُم فِی الخَلقِ بَسطَةً فَاذکُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّکُم تُفلِحُونَ

آیا تعجب کردید که بر مردی از جنس خودتان معارفی از سوی پروردگارتان آمده تا شما را [از عذاب دنیا و آخرت] بیم دهد ؟ ! و به یاد آورید که شما را جانشینانی پس از قوم نوح قرار داد ، و شما را در آفرینش [جسم و جان] نیرومندی و قدرت افزود ، پس نعمت های خدا را یاد کنید تا [بر همه موانع و مشکلات] پیروز شوید .«69»

قران کریم

قَالُوا أَجِئتَنَا لِنَعبُدَ اللَّهَ وَحدَهُ وَنَذَرَ مَا کَانَ یَعبُدُ آبَاؤُنَا فَأتِنَا بِمَا تَعِدُنَا إِن کُنتَ مِنَ الصَّادِقِینَ

گفتند : آیا به سوی ما آمده‏ای که ما فقط خدا را بپرستیم ، و آنچه را پدرانمان می‏پرستیدند واگذاریم ؟ اگر از راستگویانی آنچه را از عذاب و گزند به ما وعده می‏دهی برای ما بیاور .«70»

قران کریم

قَالَ قَد وَقَعَ عَلَیکُم مِن رَبِّکُم رِجسٌ وَغَضَبٌ أَتُجَادِلُونَنِی فِی أَسمَاءٍ سَمَّیتُمُوهَا

أَنتُم وَآبَاؤُکُم مَا نَزَّلَ اللَّهُ بِهَا مِن سُلطَانٍ فَانتَظِرُوا إِنِّی مَعَکُم مِنَ المُنتَظِرِینَ

گفت : یقیناً از سوی پروردگارتان بر شما عذاب و خشمی مقرّر شده ، آیا درباره نام‏های [بی‏هویتی] که خود و پدرانتان بت‏ها را به آن نامیده‏اید ، و خدا هیچ برهانی بر [حقّانیّت] آنان نازل نکرده با من گفتگوی بی‏منطق می‏کنید ؟ پس منتظر [عذاب خدا] باشید و من هم با شما از منتظرانم .«71»

قران کریم

فَأَنجَینَاهُ وَالَّذِینَ مَعَهُ بِرَحمَةٍ مِنَّا وَقَطَعنَا دَابِرَ الَّذِینَ کَذَّبُوا بِآیَاتِنَا وَمَا کَانُوا مُؤمِنِینَ

نهایتاً [هنگام نزول عذاب] او و کسانی را که همراهش بودند به سبب رحمتی از سوی خود نجات دادیم و بنیاد آنان که آیات ما را تکذیب کردند و مؤمن نبودند برکندیم .«72»

قران کریم

وَإِلَی ثَمُودَ أَخَاهُم صَالِحًا قَالَ یَا قَومِ اعبُدُوا اللَّهَ مَا لَکُم مِن إِلَهٍ غَیرُهُ قَد جَاءَتکُم

بَیِّنَةٌ مِن رَبِّکُم هَذِهِ نَاقَةُ اللَّهِ لَکُم آیَةً فَذَرُوهَا تَأکُل فِی أَرضِ اللَّهِ وَلَا تَمَسُّوهَا

بِسُوءٍ فَیَأخُذَکُم عَذَابٌ أَلِیمٌ

و به سوی قوم ثمود ، برادرشان صالح را فرستادیم ، گفت : ای قوم من ! خدا را بپرستید که شما را جز او معبودی نیست ، برای شما معجزه‏ای روشن از جانب پروردگارتان آمده است ، این ماده شتر [از سوی] خدا برای شما نشانه‏ای [بر صدق رسالت من] است ، پس او را واگذارید تا در زمین خدا بخورد و آزار و گزندی به او نرسانید که عذابی دردناک شما را خواهد گرفت .«73»

قران کریم

این مطلب توسط علیرضا رستمی کیا بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۳/۰۳/۲۰ - ۲۲:۵۵
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)