
اینجا ایران است!
ایرانی که در گذشته های نه چندان دور مهد علم و تمدن بوده است و یکی از امپراطوری های بزرگ گذشته را تشکیل داده است.که از چین تا یمن را در بر داشته است و در مقابل امپراطوری روم موفقیت هایی را هم کسب کرده است.
از زمان های بسیار دور مردمی که در این سرزمین زندگی می کردند،هر کدام با فرهنگ و آداب مخصوص به دوران خود بخشی از تاریخ ما را رقم زدند.
زمانی ایران جزو کشورهای با تمدن دیرینه ،شناخته می شد.کشوری که اتفاقات زشت و زیبا خاصی را به خود دیده است.و پیوسته با زشتی و پلشتی در حال مبارزه بوده است.و مانند برخی کشورهای نوپا غربی نیست که به تازگی تاریخ آنها به صد سال رسیده است.
اما الان ایران ما در کجا قرار دارد؟!
در زمان حال ،ایران به کجا رسیده است؟چه مردمانی روی خاک آن قدم می زنند،با چه هدفی،چه عقیده ای ،چه تفکری و چه تصمیماتی؟؟

با پیشرفت تکنولوژی و تولید ابزار ارتباطی جدید،نیاز به تحولات در فکر و اندیشه هر فرد و جامعه احساس
می شود.
از روزی که ابرکامپیوتر ها پا به عرصه ارتباطات گذاشتندو بعد از آن انواع مختلف کامپیوترها و وسایل ارتباطی دیگر پدید آمدند و تحول عظیمی در عرصه ارتباطات به صورت جهانی ایجاد شد.
امروزه شما تنها با چند کلیک روی صفحه کامپیوتر می توانید با مرز های خیلی دور هم ارتباط برقرار کنید.برای اینکه افراد طرز کار با این ابزارهای ارتباطی نوین را بیاموزند نیازمند دو نوع آموزش به صورت موازی هستند.
1-آموزش فنی
2- آموزش فرهنگی
کشور ما در زمینه آموزش فنی به سرعت رشد کرد و امروزه افراد زیادی را می بینیم که توانایی کار با کامپیوتر و سایر وسایل ارتباطی را دارند.از یک کودک خردسال گرفته تا یک فرد سالخورده به نحوی با طرز کار این وسایل مدرن آشنایی دارد.
اما چند نفر را میشناسیم که تحت آموزش فرهنگی صحیح قرار گرفته اندو از امکانات این عوامل ارتباطی در جهت اهداف انسان دوستانه بهره جسته اند؟
متاسفانه برخی مردم ما آن چنان که شایسته یک فرد ایرانی هست،نتوانستند از این ابزار های ارتباطی بهره ببرند.
از تلفن های همراه شروع کنیم که امروزه تبدیل به ابزاری برای تفریح برخی افراد شده که بوسیله آن به وقت کشی،اذیت و آزار روانی هم نوعان و خوش گذرانی موقتی می پردازند.
اینترنت وسیله ارتباطی دیگری هست که امروزه بیش از پیش استفاده از آن باب شده است
در حالی که می توان از آن در جهت اهداف ارزشمند علمی،اجتماعی،فرهنگی و ...بهره برد،می توان از آن به عنوان یک سلاح مخرب برای روان بشری هم استفاده کرد.و دست آویزی برای ایجاد مزاحمت سایر کاربران در نظر گرفت.
به عنوان مثال در همین سایت میانالی خودمان،که جزء کوچکی از جامعه بزرگ شبکه ارتباطی را تشکیل داده است،شاهد خیلی از موارد مزاحمت و اتهام زنی های بی مورد و رد و بدل سخنانی که حاکی از اتلاف وقت هست،می باشیم.
پیام های خصوصی بی محتوا،پیشنهاد های ناپسند و خیلی چیزهای دیگر!
تهمت های ناروا که باعث ایجاد ناامنی برای برخی کاربران شده و آن ها را از سایت فراری می دهد.در این بین بیشتر از آقایان،خانم ها تحت آزار در محیط مجازی قرار می گیرند.
چرا ما نمی توانیم بستری را فراهم کنیم که در آن همه با آرامش به فعالیت خویش بپردازند؟!
مگر با نوشتن و ارسال پیام های عاری از مفهوم واقعی که در آن حرمت دوست داشتن و عشق به زیر علامت سوال کشیده میشود،چه لذتی را نصیب نگارنده آن می کند که مدام به آن مشغول است؟!
چرا برخی جوانان ایرانی به جای اینکه سرگرم مسائل مهم و جدی تری در زندگی باشند و ابعاد آن ها را مورد مطالعه و بررسی قرار بدهند و در عوض آنکه از موقعیت فراهم شده در جهت خودشکوفایی استفاده کنند و از ارتباطات مجازی به نحو احسن بهره گیرند،به ابعاد منفی و وقت گذرانی بیهوده می پردازند.
متاسفانه ما افراد زیادی را می شناسیم که به علت مزاحمت های بی مورد و نا بجا برخی فرصت طلب کاهل از این سایت خداحافظی کرده اند و یا با تغییر نام یا اکانت خود به فعالیت ادامه میدهند.
برای ایرانی با این عظمت و شکوه و جلال تاریخی که دارد،جدا باعث تاسف و نگرانی هست که چنین افرادی را در دامن می پروراند.

در این بین لازم می دانم که برخی نکات حقوقی را برای افرادی که کارشان ایجاد مزاحمت برای سایرین هست،یادآوری کنم.
لازم است بدانید:
طبق قوانین جرائم رایانه ای
فصل چهارم:
-
جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی
ماده (14)هرکس به وسیله سیستم های رایانه ای یا مخابراتی یا حاملهای داده محتویات مستهجن را تولید، ارسال، منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد ارسال یا انتشار یا تجارت تولید یا ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
تبصره 1 ـارتکاب اعمال فوق در خصوص محتویات مبتذل موجب محکومیت به حداقل یکی از مجازات های فوق می شود. محتویات وآثار مبتذل به آثاری اطلاق می گردد که دارای صحنه ها وصور قبیحه باشد.
تبصره 2 ـهرگاه محتویات مستهجن به کمتر از ده نفر ارسال شود، مرتکب به یک تا پنج میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
تبصره 3 ـچنانچه مرتکب اعمال مذکور در این ماده را حرفه خود قرار داده باشد یا بطور سازمان یافته مرتکب شود چنانچه مفسد فیالارض شناخته نشود، به حداکثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محکوم خواهد شد.
تبصره 4 ـمحتویات مستهجن به تصویر، صوت یا متن واقعی یا غیرواقعی اطلاق می شود که بیانگر برهنگی کامل زن یا مرد یا اندام تناسلی یا آمیزش یا عمل جنسی انسان است.
ماده (15)هرکس از طریق سیستم های رایانه ای یا مخابراتی یا حامل های داده مرتکب اعمال زیر شود، به ترتیب زیر مجازات خواهد شد:
الف)چنانچه به منظور دستیابی افراد به محتویات مستهجن، آنها را تحریک یا ترغیب یا تهدید یا تطمیع کند یا فریب دهد یا شیوه دستیابی به آنها را تسهیل کند یا آموزش دهد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات.ارتکاب این اعمال در خصوص محتویات مبتذل موجب جزای نقدی از دو تا پنج میلیون ریال است.
ب)چنانچه افراد را به ارتکاب جرائم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت آمیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کند یا فریب دهد یا شیوه ارتکاب یا استعمال آنها را تسهیل کند یا آموزش دهد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات.
تبصره ـمفاد این ماده و ماده (١٤) شامل آن دسته از محتویاتی نخواهد شد که برای مقاصد علمی یا هر مصلحت عقلایی دیگر تهیه یا تولید یا نگهداری یا ارائه یا توزیع یا انتشار یا معامله میشود.
فصل پنجم :
ـ هتک حیثیت و نشر اکاذیب
ماده (16)هرکس به وسیله سیستم های رایانه ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
تبصره ـچنانچه تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، مرتکب به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.
ماده (17)هرکس به وسیله سیستم های رایانه ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
ماده (18)هرکس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سیستم رایانه یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی یا مقامهای رسمی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از اینکه از طریق یاد شده به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
امیدوارم که با این توضیحات ،تعداد افرادی که ایجاد مزاحمت می کنند روز به روز کمتر شود.