فراموش کردم
اعضای انجمن(527) صفحه اصلی اخبار میانه عکس مذهبی هـنـری ورزشی حـــوادث کتاب میانه میانا تی وی معرفی همشهریان نمایندگان محترم مجلس مباحث انتخاباتی میانه اخبار ادارات و سازمانها درباره میانه بهمراه جزئیات لینکستان میانه مقررات انجمنهای صفحه اصلی
جستجوی انجمن
مدیر انجمن: مهدی عزیزی

اجرای طرح توانمند سازی دانش آموزان در برابر آسیب های اجتماعی در مدارس آذربایجان شرقی

درج شده در تاریخ ۹۶/۰۹/۰۶ ساعت 12:58 بازدید کل: 520 بازدید امروز: 515
 

حسین مرسلی

حسین مرسلی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ورزقان، اعتیاد به مواد مخدر را مهمترین عامل بروز آسیب های اجتماعی مختلف در کشور و استان اعلام و اظهار کرد: متاسفانه ۵۵درصد از والدین پس از گذشت سه تا پنج سال متوجه اعتیاد فرزندانشان می شوند.

وی در ادامه با اشاره به تغییر الگوی مصرف مواد مخدر در کشور گفت: محرک مصرف شیشه به الگوی سوم تنزل پیدا کرده و اکنون بعد از تریاک ، حشیش در مرتبه دوم است وتریاک، حشیش، گل و ماری جووانا، چهار الگوی مصرف مواد مخدر در کشور هستند.
مرسلی با بیان اینکه برابر آمارهای موجود ، ۳۷ درصد موادمخدر افغانستان وارد ایران می‌شود، در ادامه میزان کشفیات مواد مخدر کشور را نزدیک ۶۰۰ تن در سال اعلام کرد.
این کارشناس پژوهش با اشاره به رشد تقریباً دو برابری اعتیاد زنان و دختران ادامه داد: شیوع مصرف اعتیاد زنان از ۵ درصد در سال ۸۶ به ۹.۳ درصد در سال ۹۰ رسیده که جای بسی تامل و برنامه ریزی است.
مرسلی در خصوص اعتیاد زنان با اشاره به اینکه به خاطر ویژگی‌های خلق و خوی زنان و پذیرش اعتیاد از سوی زنان بیشتر از مردان است، گفت: افسردگی بعد از زایمان، استرس ازدواج کردن، استرس فرزندآوری و ترس از مجرد ماندن (اتوروفوبیا) از جمله بیماری‌های روانی ویژه زنان است یعنی اگر یک زن ۳ بار بصورت تفننی و تفریحی مواد مصرف کند، امکان ابتلا به اعتیادش ۲ برابر بیشتر از مردان است.
مسئول پژوهش و برنامه ریزی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همچنین در خصوص راهکارهای پیشگیری و مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر بیان کرد: ایجاد حساسیت و تقویت دغدغه نسبت به اعتیاد در همه لایه‌های تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز، تقویت دانش برنامه‌ریزی منسجم، اعمال مدیریت هدفمند و ارگانیک، خلاقیت و نوآوری و جدیت و هوشمندی مستمر، توجه به کیفی‌گرایی به جای کمی‌گرایی، ارزیابی مستمر اقدامات، سرمایه‌گذاری در عرصه پیشگیری اولیه از اعتیاد با شناخت نقشه خلقی جامعه، توجه به نهاد خانواده و توانمندسازی نوجوانان و جوانان و تقویت طرح‌های پژوهشی و کاربردی و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری جهت علمی‌شدن روند مبارزه با مواد مخدر در استان‌ها از جمله این راهکارهاست.
مرسلی در ادامه از اجرای طرح توانمند سازی دانش آموزان در برابر آسیب های اجتماعی در استان های کشور و استان آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: این طرح با همکاری وزارت آموزش و پرورش و ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری اجرا می شود.

وی همچنین اضافه کرد: با اجرای این طرح نزدیک به ۱۲۰ نفر از معلمان و مربیان استان آموزش های لازم را کسب خواهند کرد تا به دانش آموزان در بحث آسیب های اجتماعی و راه های پیشگیری از آن آموزش های لازم را ارائه دهند.

کد خبرنگار : asanews@gt

این مطلب توسط مهدی عزیزی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۶/۰۹/۰۶ - ۱۳:۲۰
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (3)