احتمال حذف کنکور برخی کد رشتههای ارشد
وزیر علوم از حذف کنکور کارشناسی ارشد در کد رشتههای کم متقاضی در آینده خبر داد.
به گزارش فارس، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه نشست رؤسای دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور در دانشگاه علوم انتظامی در جمع خبرنگاران گفت: دشمنان ما علم را ابزاری برای سلطه میدانند ولی ما علم را ابزاری برای تعالی بشریت میدانیم و به همین دلیل عمل ما در برابر علم آنها متفاوت است.
* ادغام آزمون سراسری دانشگاههای دولتی و آزاد جایگاه دانشگاه آزاد را مشخص میکند
وزیر علوم گفت: ادغام آزمونها به صورت مرحله به مرحله و مشترک در رشتهمحلها و مقاطع رقابت چندانی نداشته باشد صورت میگیرد.
وی افزود: در حال حاضر در مقاطع ارشد و دکترا رقابت بسیار بالاست به طوری که در مقطع کارشناسی ارشد یک میلیون نفر رقابت میکنند و حتی با 3 برابر کردن ظرفیت هنوز امکان پذیرش 90 هزار نفر را داریم.
وزیر علوم ادامه داد: ادغام آزمونهای دانشگاههای دولتی و سراسری جایگاه دانشگاه آزاد را مشخص میکند، اینکه داوطلبان ابتدا رشتههایی را برای دانشگاههای دولتی مشخص کرده و پس از آن دانشگاه آزاد را انتخاب کنند قدرناشناسی در برابر خدمات دانشگاه آزاد است.وی گفت: دانشگاه آزاد خدمات بسیاری تقبل کرده است و ادغام آزمون جایگاه بالای این دانشگاه را نشان میدهد.
جزئیات برگزاری کنکور ارشد 92
کنکور سراسری کارشناسی ارشد 92 به همراه هجدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور، هفته آینده طی سه روز در سراسر کشور برگزار خواهد شد.مهمترین جزئیات برگزاری کنکور سراسری کارشناسی ارشد سال 92 اعلام شد.
زمان توزیع کارت و برگزاری آزمون
آزمون کارشناسی ارشد برای 133 کد رشته امتحانی در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه، پنچشنبه و جمعه 18، 19 و 20 بهمن ماه سال 1391 و بر اساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.داوطلبان متقاضی هر یک از کد رشتههای امتحانی لازم است به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه کنند.داوطلبانی که به هر طریق موفق به مشاهده و پرینت کارت ورود به جلسه نمی شوند، لازم است از روز دوشنبه 16/11/91 از ساعت 8 الی 12 و 14 الی 17 به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه کنند.
لازم به توضیح است کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبت نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از روز یکشنبه 15/11/91 برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه ای و یا شماره پرونده و کد رهگیری وارد سایت سازمان شده و نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند. برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. تبصره: آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در یکی از 66 کد رشته امتحانی به عنوان رشته امتحانی دوم نیز هستند، باید کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از سایت این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه کنند.
جزئیات هجدهمین المپیاد دانشجویی
نظر به اینکه همزمان با برگزاری آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1392، اولین مرحله آزمون هیجدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشتههای زبان و ادبیات فارسی (کد 1101)، مجموعه علوم اقتصادی (کد 1105)، الهیات و معارف اسلامی – علوم قرآن وحدیث (کد1111)، مجموعه علوم تربیتی 1(کد1117)، مجموعه حقوق (کد 1126)، مجموعه شیمی (کد1203)، فیزیک (کد1204)، مجموعه زیست شناسی (کد1206)، مجموعه آمار (کد1207)، مجموعه ریاضی (کد1208)، مجموعه زیست شناسی گیاهی (کد 1213)، مجموعه زیست شناسی جانوری (کد1214)، مجموعه مهندسی برق (کد1251)، مجموعه مهندسی شیمی (کد1257)، مجموعه مهندسی عمران (کد1264)، مجموعه مهندسی مکانیک (کد1267)، مجموعه مهندسی کامپیوتر (کد1277)، مهندسی کشاورزی –زراعت و اصلاح نباتات (کد1303) و طراحی صنعتی (کد1362) برگزار میشود.
آن دسته از داوطلبانی که منحصراً متقاضی شرکت در آزمون المپیاد علمی دانشجویی کشور شدهاند، لازم است براساس برنامه زمانی اعلام شده برای هریک از رشتههای مذکور، در آزمون رشته امتحانی دوره کارشناسی ارشد مربوط شرکت کنند. این داوطلبان باید همزمان با سایر داوطلبان کد رشته های مربوط از تاریخ 15/11/91 به سایت اینترنتی سازمان مراجعه و نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام و براساس تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون ، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.
شرایط مشاهده مغایرت در کارت کنکور
کنترل مندرجات کارت شرکت در آزمون در خصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون چنانچه مغایرتی مشاهده شد لازم است به شرح زیر اقدام شود: چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای 1،2، 4 ، 5، 6، 11، 12، 13 ، 14 و 16 کارت شرکت در آزمون وجود دارد، لازم است جهت اصلاح مورد یا موارد مذکور از طریق لینک مربوط حداکثر تا تاریخ 21/11/91 منحصراً به سایت اینترنتی سازمان مراجعه و از آن طریق اقدام شود. در صورتی که داوطلبان نسبت به بندهای 3 ، 7 و 10 ( جنس، معلولیت و زبان خارجی) معترض بودید ضروری است از روز دوشنبه 16/11/91 از ساعت 8 الی 12 و 14 الی 17 به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه کنند.
داوطلبانی که قبلاً در هنگام ثبت نام نسبت به انتخاب بند (پیام نور) و (موسسات غیر انتفاعی غیر دولتی) اقدام نکرده اند و هم اکنون خواستار اعمال بند پیام نور و موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی هستند، لازم است پس از مطالعه شرایط و ضوابط مندرج در صفحه 5 (دفترچه راهنمای ثبت نام) نسبت به پرداخت هزینه به مبلغ 58000 ریال (پنجاه و هشت هزار ریال) به صورت الکترونیکی اقدام و سپس بند مربوط را در قسمت ویرایش اعمال کنند.
قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری
" ماده 5- تخلفات و جرایم در این قانون مشتمل بر موارد زیر است:
الف- ارتکاب هرگونه عملی که موجب بینظمی در برگزاری آزمون گردد یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاههای حافظهدار.
ب- ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه دار سازد از قبیل:
1- ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون.
2- تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دستاندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سوال برای تخلف در آزمون.
3- ثبتنام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون به جای داوطلب اصلی.
ج- استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاههای حافظهدار.
د- کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون جهت پاسخ به سوالات.
هـ- دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان یا استفاده غیر مجاز از آنها.
و- هرگونه تغییر غیرمجاز سوالات، اوراق و پاسخنامههای داوطلبان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون.
ز- افشای سوالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون به هر نحو.
ح- خرید یا فروش سوالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سوالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیرواقعی باشد.
ماده 6- هیأتهای رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم به مجازاتهای زیر را درباره متخلفان دارند:
الف- در مورد مشمولان بند (الف) ماده (5): اخطار کتبی با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذیربط یا محرومیت از گزینش در آزمون همان سال.
ب- در مورد مشمولان بند (ب) یا بند (ج) ماده (5): محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی داوطلب در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا ده سال بعد.
تبصره- آراء هیأتهای بدوی جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (6) این قانون قابل تجدید نظر خواهی در هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات در آزمونها میباشد.
ماده 7- در مورد مشمولان بندهای (د)، (هـ)، (و) (ز) و (ح) ماده (5) هیأتهای رسیدگی متهم را برای رسیدگی و اعمال جزای نقدی از ده میلیون (000/000/10) ریا ل تا یک میلیارد (000/000/000/1) ریال یا حبس از یک تا پنج سال یا هر دو مجازات به محاکم دادگستری معرفی مینمایند.
ماده 8 – ارتکاب هر یک از اعمال موضوع ماده (5) چنانچه در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه باشد موجب تشدید مجازات میشود و تشکیل دهنده و سرکرده گروه یا شبکه به حداکثر مجازات محکوم میگردد. مجازات هر یک از اعضاء که در ارتکاب تخلفات و جرایم فوق دخالتی نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذکر شده برای مرتکب میباشد.
ماده 9- رسیدگی در هیأتهای رسیدگی به تخلفات در آزمونها مانع از رسیدگی برابر سایر قوانین جزایی یا رسیدگی در هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری یا هیأتهای انتظامی اعضای هیأت علمی یا کمیتههای انضباطی دانشجویان نیست و مرتکب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (6) و (7) این قانون به مجازات مقرر در سایر قوانین و مقررات محکوم میگردد.
ماده 10- در صورت محکومیت قطعی فردی به یکی از مجازاتهای مندرج در این قانون، به استثنای مجازات مندرج در بند (الف) ماده (6)، هیات رسیدگی به تخلفات در آزمونها، قبولی وی در آزمون را ابطال مینماید. در این صورت موسسه آموزشی مربوط از صدور و اعطای هرگونه گواهی یا مدرک به وی خودداری خواهد نمود و چنانچه گواهی فارغالتحصیلی به وی اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت آموزش و پرورش یا دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ابطال آن گواهی میباشند.
ماده 11- چنانچه با بررسیهای فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلبی و سوابق تحصیلی وی مغایرتهای غیرمتعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیشدانشگاهی با رتبه و نمره اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأتهای بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها از داوطلب در یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل میآید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت بدوی میباشد.
ماده 12- هر موسسه یا آموزشگاه علمی و آموزشی که برای افزایش آمادگی داوطلبان شرکت در آزمونهای مورد بحث این قانون فعالیت میکند چنانچه در تخلفات ماده (5) مشارکت داشته باشد مجوز تاسیس آن لغو میشود و مدیران مسوول آنها علاوه بر محرومیت دائمی از تاسیس و اداره این گونه مراکز به مجازاتهای پیشبینی شده در این قانون و سایر قوانین محکوم میشوند و چنانچه موسسه یا آموزشگاه فاقد مجوز باشد مجازات مدیران مسوول آنها حداکثر مجازات مندرج در ماده (6) میباشد.
تبصره- در مورد آموزشگاههایی که فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانونی ذیربط مدعیالعلوم نیز میتواند راساً نسبت به اعلام جرم و پیگیری تخلفات آنان اقدام نماید."