فراموش کردم
اعضای انجمن(95) دلایل رد مطلب
جستجوی انجمن

وقتی حال ندارید، تمرین نکنید

منبع : http://nabardstr.mihanblog.com/post/114
درج شده در تاریخ ۹۲/۰۹/۲۶ ساعت 21:41 بازدید کل: 308 بازدید امروز: 132
 

ارتباط حس و سطح هورمون ها

وقتی حال ندارید، تمرین نکنید

وقتی حال ندارید، تمرین نکنید

شاید درد عضلانی با سطح تستوسترون خون مرتبط باشد! دانشمندان با بررسی عوامل شیمیایی خون بعد از تمرین متوجه تغییراتی در سطح هورمون های بدن شده اند. ممکن است بتوانید با بررسی حس خود بعد از تمرین از حالت فعلی بدن تان مطلع شوید. یکی از سخت ترین چالش ها برای بدنسازان این است که مدتی را از باشگاه دور باشند تا به بدن استراحتی داده باشند. اما دوریان یتس در مصاحبه ای گفته است که هر وقت که حس می کرد بدنش آمادگی لازم را نداشت تمرین نمی کرد.

دوریان همیشه یک دفترچه داشت که احساس خود را بعد از هر جلسه تمرین سخت ثبت می کرد. این شاید بهترین روش باشد چرا که محققان نیز بر این باورند. دانشمندان بعد از انجام تحقیقاتی اظهار کرده اند که حس شما می تواند با سطح هورمون های تان مرتبط باشد. محققان از دانشگاه تامپا 35 نفر با سابقه تمرینات مقاومتی را در یک جلسه تمرین پرمقدار شرکت دادند که شامل 3 ست 10 الی 12 تکراری با حداکثر وزنه ممکن از حرکات زیر بود:

اسکوات کامل، پرس سینه، ددلیفت، بارفیکس، زیربغل هالتر خم، پارالل، پرس سرشانه، جلوبازو هالتر و پشت بازو.

استراحت بین ست ها 1 دقیقه و بین حرکات 2 دقیقه رعایت شد. بعد از اتمام تمرین محققان نمونه های خونی را از آزمودنی ها دریافت کردند با میزان کراتین کیناز (CK)، کورتیزول و تستوسترون را اندازه بگیرند و حدود 48 ساعت بعد از تمرین هم افراد پرسشنامه ای را جهت پر کردن دریافت کردند که مرتبط با درک ریکاوری بود. تمام افراد درد عضلانی شان پس از تمرین در نواحی پا، سینه و بازو افزایش پیدا کرد اما نکته جالب اینکه هر چه میزان کراتین کیناز (CK) خونشان که نشانه ای از تخریب عضلانی است بیشتر شد حالت روحی بدتری داشتند. همچنین 48 ساعت بعد از تمرین وقتی که سطح کراتین کیناز به اوج خودش رسید، یک ارتباط اندک و مستقیم بین سطح تستوسترون آزاد و درک ریکاوری افراد وجود داشت.

نتیجه اینکه اگر به تست های خون یا ابزار شیمیایی برای اندازه گیری (CK) دسترسی ندارید که ببینید آیا تمرین زده شده اید یا خیر، به راحتی با بررسی حالت روحی خود می توانید متوجه سطح مواد مذکور در خون شوید. یک دفترچه تمرین برای خود درست کنید تا بتوانید حس خود را ثبت کنید با این رویه می توانید به رشد خود کمک کنید.

این مطلب توسط نویدصالحی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۲/۰۹/۲۶ - ۲۱:۵۰
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)