2 توصیه در خصوص رژیم های غذایی
1. ارتباط گوشت های قرمز فرآوری شده با اختلال فرآیند تنظیم قند خون
افزایش سطح قند خون (گلوکز) و انسولین از نشانه های خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می باشد که در واقع اختلالی در تنظیم سطح قند خون است. دیابت منجر به افزایش خطر حمله قلبی، شوک، بیماری های قلب و عروق، بیماری های کلیوی، کوری، لاغری، قطع عضو و مرگ زودرس می شود.
حدود 50 هزار پژوهش علمی، ارتباطی جدی بین مصرف گوشت قرمز و سایر گوشت های فرآوری شده با ابتلا به دیابت یافته اند. مصرف این نوع از گوشت منجر به افزایش قند خون و به تبع، انسولین می شود. افراد گوشت خوار معمولاً به سمت چاقی گرایش بیشتری دارند و در نتیجه این افراد بدون هیچ پیش زمینه ژنتیکی، خطر ابتلای خود به بیماری دیابت نوع دو را افزایش می دهند.
2. مکمل های کلسیم منجر به افزایش فشار خون می شوند.
بسیاری از افراد –به ویژه زنان- مکمل کلسیم می خورند تا به حفظ یا افزایش تراکم استخوانشان بپردازند و این در حالی است که این کار می تواند یک اشتباه بزرگ باشد. پژوهش های علمی اخیر به بانوان توصیه می کنند که از مکمل های کلسیم دوری کنند. زیرا آنها نه تنها منجر به افزایش تراکم استخوان نمی شوند بلکه ممکن است منجر به افزایش خطر حمله قلبی شوند.
در این مطالعات نشان داده شده که مکمل های کلسیم منجر به افزایش فشار خون و انعقاد خون به مدت بیشتر از 8 ساعت می شوند. در واقع مکمل های کلسیم دارای عوارض جانبی جدی و مرگباری هستند.