فراموش کردم
اعضای انجمن(97) مدیریت انجمن طریقه آپلود عکس و فیلم و موسیقی طریقه قرار دادن موسیقی و کلیپ در مطالب
جستجوی انجمن
امین داودی (achachio )    

ساخت اولین گلایدر رباتیکی اعماق دریای اروپایی برای نظارت بر سطح آلودگی دریاها

منبع : http://www.robotscenter.blogfa.com/post/773
درج شده در تاریخ ۹۴/۰۷/۰۳ ساعت 09:18 بازدید کل: 107 بازدید امروز: 105
 

اعماق دریا به جهت معدنکاری، استخراج نفت و سایر فعالیت‌های صنعتی مورد توجه قرار دارد. این فعالیت‌ها در کنار مزایای خود برای بشر، خطراتی را نیز برای محیط زیست به دنبال دارد و از این رو نیاز به مراقبت و نظارت همیشگی است. به منظور تامین چشمان مراقبت، مرکز اقیانوس نگاری ملی بریتانیا (NOC) و شرکای آن به توسعه‌ی گلایدر BRIDGES اقدام کردند. BRIDGES به عنوان اولین گلایدر رباتیکی اعماق دریای اروپایی، قادر به دسترسی به 75 درصد از اقیانوس‌های جهان با عمق 5000 متر است.

پروژه‌ی گلایدر BRIDGES حاصل همکاری 19 شریک اروپایی با بودجه‌ی 8 میلیون یورویی از برنامه‌ی Horizon 2020 اتحادیه‌ی اروپا می‌باشد. پروژه‌ی گلایدر BRIDGES بر اساس گلایدر SeaExplorer ساخته شده و بارها مورد تست قرار گرفته است. نقش NOC در این پروژه، تامین ساختارهای مقاوم در برابر فشار و سیستم پیشرانه و انجام آزمایشات دریایی بوده است.

BRIDGES از یک معماری بازده‌ی ماژولار جدید استفاده می‌کند به این معنا که مخروط دماغه و سایر اجزای آن به منظور سازگاری با نیازهای هر ماموریت قابل جایگزینی هستند. در این پروژه از سنسورهای جدید، روش‌های عملیاتی جدید و سیستم‌های مدیریت/ارتباطات/کنترل اطلاعات با هدف اقتصادی‌تر، قدرتمندتر و ساده‌تر ساختن گلایدر، استفاده شده است. علاوه بر این، گلایدر فوق قادر به اجرای خودکار عملیات تا سه ماه در اعماق 5000 متر است. این گلایدر همچنین دارای توانایی ویژه‌ی نظارت بر رسوبات است که تاثیر بسزایی در کار معدنکاری دارد.

تست نهایی BRIDGE Glider برای سپتامبر 2019 در ساحل جنوب شرقی ایرلند در نظر گرفته شده است. این تست‌ها شامل تکنیک‌های قابلیت اطمینان و ریسک به منظور ارزیابی میزان خطای گلایدر تحت شرایط خاص می‌باشد.

سرپرست پروژه‌ی NOC، دکتر ماریو بریتو، می‌گوید: "توسعه و ادغام‌سازی سنسورهایی که بتوانند در این اعماق کار کنند، بسیار مشکل و پیچیده بوده است. این پروژه پیش از این تا به حال صورت نگرفته و از این رو علم پشت آن بسیار نوآورانه و جدید است. علاوه بر این میزان سنسورهایی که این گلایدر قادر به حمل آنها می‌باشد، آن را با انواع کاربردها چه در زمینه‌ی تحقیقاتی و چه در زمینه‌های صنعتی، بسیار سازگار نموده است."

منبع:

http://www.robotscenter.blogfa.com/post/773

این مطلب توسط میثم عظیمی. بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۴/۰۷/۰۳ - ۱۱:۵۰
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)