فراموش کردم
اعضای انجمن(97) مدیریت انجمن طریقه آپلود عکس و فیلم و موسیقی طریقه قرار دادن موسیقی و کلیپ در مطالب
جستجوی انجمن
امین داودی (achachio )    

نسل جدیدی از ربات های نرم با الهام از اختاپوس

منبع : انتهای متن
درج شده در تاریخ ۹۵/۰۷/۰۲ ساعت 16:19 بازدید کل: 391 بازدید امروز: 388
 

مهندسان هاروارد یک ربات اختاپوسی را ارائه داده اند که کاملا از مواد نرم تشکیل شده، خودکار است، و به هیچ اتصالی برای اجرا نیاز ندارد. این اختابوت (Octobot) حاصل از ترکیب چاپ سه بعدی، مهندسی مکانیک، و میکروفلویدیک برای ایجاد اولین نوع خود در نسل جدید از ماشین های خودکار و نرم است. با بهترین ها در زمین همراه باشید.

اگر به فکر ایجاد یک ربات نرم هستید می توانید اختاپوس را الهام بخش خود در نظر بگیرید. به عنوان هوشمندترین جانور نرم تن و یکی از پیشرفته ترین نوع بی مهرگان، زبردستی و توانایی این حیوان بدون نیاز به بخش های سخت بدن انجام می گیرد. به این ترتیب، اختاپوس مدل ایده آلی برای ساخت ربات های نرم می باشد اما انتخاب یک حیوان تنها کار لازم نیست و برای ساخت یک ربات نرم نیاز به تلاش بیشتری است.

نسل فعلی ربات های نرم محدود بوده و کاملا نرم نیستند. بسیاری از آنها دارای بخش های سختی مانند سیم های گرمایشی، باتری ها و بوردهای مدار برای سیستم های کنترل بوده یا به انواعی از منابع کنترل و قدرت خارجی متصل هستند.

برای از بین بردن این موانع، گروهی به رهبری پژوهشگران دانشگاه هاروارد، رابرت وود و جنیفر لوئیس، اختابوت را توسعه داده اند که نه تنها فاقد هر گونه اسکلت داخلی می باشد بلکه از یک سیستم پنیوماتیک نیز بهره می برد. این در مورد، این ربات شامل مجموعه ای از لوله ها و محفظه هاست که قدرت خود را از هیدروژن پراکسید تامین می کنند. زمانی که پراکسید واکنشی با یک کاتالیست پلاتینوم مواجه می شود، به بخار آب و اکسیژن تجزیه می شود.

با توسعه ی این ترکیب، بازوچه های اختابوت حرکت می کنند. اما نکته ی هوشمندانه آن است که این واکنش ساده نه تنها از سوی بخش های الکترونیک بلکه از سوی یک آنالوگ نرم از یک اسیلاتور الکترونیک ساده کنترل می شود که حرکات ربات را برای اجرای توابع مورد نظر هدایت و تنظیم می نماید.

از دیگر جنبه های اختابوت آن است که ساختار آن با استفاده از فرایند مونتاژ هیبریدی صورت گرفته که لیتوگرافی نرم، ذوب و چاپ سه بعدی را با هم ترکیب کرده است. چاپ سه بعدی در این فرایند بسیار مهم است زیرا به مهندسان امکان می دهد تا به سرعت محفظه ی سوخت، انرژی و سیستم های محرک ربات را مستقیما در درون ربات نرم بسازند.

گروه هاروارد امیدوار است این طرح منجر به نسخه های پیچیده تر از اختابوت شود. در حال حاضر آنها بر روی نحوه ی شنا، خزیدن و سایر فعالیت های ربات در محیط مطالعه می کنند.

منبع:

http://www.robotscenter.blogfa.com/post/791

این مطلب توسط میثم عظیمی. بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۵/۰۷/۰۲ - ۲۰:۲۷
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (3)