فراموش کردم
رتبه کلی: 7159


درباره من
علی ترکمانی (ali-torkamani )    

چگونه یک تبلت بی کیفیت نخریم

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۳/۰۲ ساعت 12:42 بازدید کل: 130 بازدید امروز: 130
 

چگونه یک تبلت بی‌کیفیت نخریم؟

 

در این جا چند روش ساده را به شما معرفی می‌کنیم که در تشخیص تبلت خوب از تبلت‌های بنجل به شما کمک کند. نمایشگر یکی از مهم‌ترین اجزای تبلت است؛ پس همیشه باید تبلتی با صفحه‌نمایش خوب و با کیفیت خرید. اغلب تبلت‌ها از نمایشگرهایی با رزولوشن ۷۶۸ در ۱۰۲۴ یا ۷۲۰ در ۱۲۸۰ استفاده می‌کنند. می‌توان این موارد را به عنوان حداقل در نظر گرفت. یکی دیگر از موارد تشخیص تبلت خوب توجه به نوع پردازنده آن است. پردازنده‌ها نقش اصلی را در تبلت‌ها بازی می‌کنند. یک تبلت خوب پردازنده‌ای چند هسته‌ای با سرعتی مناسب دارد. در بازار تبلت اکثر محصولات با کیفیت از پردازنده‌های دو هسته‌ای با سرعتی معادل 1.2 گیگاهرتز تا 1.5 گیگاهرتز استفاده می‌کنند و تبلت‌های عالی پردازشگرهای چهار هسته‌ای با سرعت‌های 1.5 تا 1.8 گیگاهرتز دارند. تبلت‌های تک هسته‌ای ارزش امتحان کردن را هم ندارد. اگر قدرت خرید آیپد را ندارید، پس چاره‌ای جز انتخاب آندروید هم ندارید. تنها دقت کنید که آخرین ویرایش آن یعنی آندروید 4.1 یا Jelly Bean باشد. برای تشخیص تبلت خوب باید به رم هم اهمیت بدهید. هر تبلتی که برای اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها به حافظه موقت (RAM) نیاز دارد. اگر رم سیستم شما پایین باشد نمی‌توانید برنامه‌های سنگین و بازی‌های خوب را اجرا کنید. تمام سعی‌تان را به کار ببرید تا تبلت‌هایی با رم زیر یک گیگابایت نخرید. برای ذخیره‌سازی فایل روی دستگاه به حافظه محتاج هستید اما اهمیت این قسمت بیشتر از ذخیره‌سازی ساده است. حتی اجرای بسیاری از بازی‌ها و برنامه‌های تبلت به این قسمت و حجم آن وابسته است. در یک کلام تبلت با حافظه داخلی کم‌تر از ۱۶ گیگابایت را نخرید.

 

چه قدر حافظه لازم دارم؟

در هنگام خرید تبلت به خصوص تبلت آندرویدی در بازار ایران کم‌تر کسی به میزان حافظه داخلی این تبلت‌ها توجه می‌کند. بعضی از کاربران تصور می‌کنند که با استفاده از ورودی USB یا کارت حافظه می‌توانند میزان حافظه تبلت خود را افزایش دهند در حالی که این تصور درست نیست. سیستم‌عامل آندروید وابستگی بسیار بالایی به حافظه داخلی تبلت دارد از سوی دیگر برنامه‌ها و بازی‌های آندروید در مواردی دارای حجم بالایی هستند و یک بازی ساده به راحتی حجمی بالغ بر ۱۰۰ مگابایت به خود اختصاص می‌دهد. در مواردی بازی‌هایی نیز به بازار ارائه می‌شود که دیتای جداگانه دارد و در نهایت حجم بازی به ۲ گیگابایت نیز می‌رسد. در تبلت آندروید یکی از شروط اجرای بازی امکان نصب کامل آن روی حافظه داخلی است. مشکل به این جا ختم نمی‌شود. آندروید برای اجرای بازی به حافظه خالی نیز نیاز دارد. برای مثال اگر شما ۸ گیگابایت حافظه داخلی داشته باشید، با نصب دو یا سه بازی تقریبا حافظه شما پر می‌شود و آندروید امکان اجرای بازی را نداشته و به صورت غیر منتظره‌ای پیام می‌دهد که ” متاسفانه اجرای این بازی متوقف شد”. در حالی که می‌توان به راحتی این بازی‌ها را روی یک تبلت با حافظه داخلی ۱۶ گیگا بایت نصب و اجرا کرد.

چگونه سرعت تبلت را بیشتر کنیم؟

حتما برای شما هم پیش آمده که گاهی احساس می‌کنید تبلت‌تان واقعا کند شده و یا برای چند ثانیه هنگ کرده است. نکات زیر برای بالا بردن سرعت کمک‌تان می‌کند:

۱- تبلت یک وسیله ذخیره و بایگانی اطلاعات برای شما نیست. انتظار نداشته باشید که در کنار استفاده‌های روزمره تمامی فیلم‌های مورد علاقه شما و عکس‌های خانوادگی شما را ذخیره کند تا شاید شما روزی مایل به دیدن آن‌ها باشید. برای افزایش سرعت تبلت پیشنهاد می‌کنیم که فقط فایل‌هایی را که شما در طول روز به آن‌ها نیاز دارید روی تبلت ذخیره کرده و سعی کنید حافظه آن را خالی نگاه دارید.

۲- نصب نرم‌افزار روی تبلت بسیار راحت و ساده است اما بی دردسر نیست. برای افزایش سرعت تبلت از نصب هر نرم‌افزاری روی تبلت خود پرهیز کرده و تنها نرم‌افزارهایی را که از آن‌ها استفاده می‌کنید روی سیستم خود نگه دارید. اگر هم بعد از نصب یک نرم‌افزار به آن نیازی ندارید می‌توانید آن را از روی سیستم خود پاک کنید.

۳- در صورتی که یک نرم‌افزار اجازه می‌دهد آن را روی SD Card نصب کنید، بعد از نصب آن را به SD Card منتقل کنید. برای این کار می‌توانید از قسمت تنظیمات تبلت روی گزینه برنامه‌ها کلیک کنید.

۴- از نرم‌افزار های Tune up برای افزایش سرعت تبلت استفاده کنید. شمار بسیاری از این نرم‌افزارها برای تبلت آماده استفاده است.

۵- هر از چندگاهی بعد از گرفتن نسخه پشتیبان از تبلت آن را Reset factory کنید. این کار به شما کمک می‌کند که اولا یک خانه تکانی در نرم‌افزارها کرده باشید و دوما تبلت شما هم از شر اطلاعات و فایل های مزاحم راحت شود.

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۳/۰۳/۰۲ - ۱۲:۴۲
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)