فراموش کردم
اعضای انجمن(44) شایعترین دلایل رد مطلب نحوه فعالیت در انجمن خبر نگار افتخاری شوید!
جستجوی انجمن
aliarang (aliarang )    

یک فوتی و 16 مصدوم حاصل حوادث رانندگی شبانه‌روز گذشته در آذربایجان شرقی

درج شده در تاریخ ۰/۰۹/۲۳ ساعت 20:26 بازدید کل: 155 بازدید امروز: 155
 

 

 

دیلی نیوز/ سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی گفت: در اثر واژگونی 3 خودرو طی 3 سانحه رانندگی در ۲۴ ساعت گذشته در استان، ۱۶ نفر مصدوم شده و یک فرد دیگر فوت کرده است.

وحید شادی نیا، سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی در تشریح این خبر اظهار کرد: دیشب در پی اعلام گزارش واژگونی خودروی سمند در محدوده روستای قره‌چال شهرستان ملکان، 3 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: این حادثه 6 مصدوم داشت که توسط عوامل اورژانس به بیمارستان فارابی ملکان انتقال یافتند.
او ادامه داد: دیشب، در سانحه‌ای دیگر نیز یک دستگاه خودروی ال۹۰ در محور خواجه-ورزقان دچار واژگونی شده بود. 
شادی نیا گفت: این حادثه 5 مصدوم بر جای گذاشته بود که توسط عوامل اورژانس به بیمارستان‌های ارتش و امام رضا(ع) تبریز اعزام شدند.
وی افزود: عصر امروز نیز در اثر واژگونی خودروی پراید در محور ارومیه-تبریز(محدوده روستای خورخور) نیز یک نفر(خانم ۶۰ساله) فوت شده و 4 نفر مصدوم شدند.
وی گفت: 4 مصدوم حادثه توسط عوامل اورژانس به بیمارستان‌های ارتش و امام رضا(ع) تبریز انتقال یافتند.

 

 

 

 

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today

این مطلب توسط محراب عبوسی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۰/۰۹/۲۶ - ۱۴:۱۰
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (2)