فراموش کردم
اعضای انجمن(527) صفحه اصلی اخبار میانه عکس مذهبی هـنـری ورزشی حـــوادث کتاب میانه میانا تی وی معرفی همشهریان نمایندگان محترم مجلس مباحث انتخاباتی میانه اخبار ادارات و سازمانها درباره میانه بهمراه جزئیات لینکستان میانه مقررات انجمنهای صفحه اصلی
جستجوی انجمن
مدیر انجمن: مهدی عزیزی
aliarang (aliarang )    

دادستان میانه: فضای مجازی مهمترین عامل در شکلگیری ناهنجاری های اجتماعی است

درج شده در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۶ ساعت 22:04 بازدید کل: 313 بازدید امروز: 313
 

 

دادستان میانه: فضای مجازی مهمترین عامل در شکلگیری ناهنجاری های اجتماعی است

دادستان میانه در همایش خانواده کارکنان سپاه با تشریح معضلات و آسیب های فضای مجازی، گفت: فضای مجازی مهمترین عامل در شکلگیری ناهنجاری های اجتماعی است.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، محمود محمودیان با بیان اینکه وراثت، محیط، فرهنگ، رسانه و برخی از عوامل دیگر در بزهکاری افراد نقش دارند، محیط را مهمترین عامل در بزهکار شدن افراد دانسته و اظهار داشت: محیط هم به شکل حقیقی و هم به شکل مجازی در رفتار فرد تاثیر می گذارد اما از آنجا که محیط و فضای مجازی ویژگیهایی همچون نامحدود بودن، ناملموس بودن، و گستردگی را داراست بیشتر از دیگر عوامل در شکلگیری بزه و بروز افراد بزهکار، نقش دارد.

وی با هشدار نسبت به مراقبت از میزان و نحوه حضور فرزندان در فضای مجازی خصوصا از طریق گوشی همراه، متذکر شد: در فضای مجازی، محتویات گوشی و پروفایل افراد به راحتی قابلیت دسترسی برای دیگر افراد فراهم می شود و از طرفی، اعضای شبکه های اجتماعی در تغذیه فکری کودکان ما نقش ایفا می کنند.

دادستان میانه از جعل داده، هرزه نگاری و ارسال محتویات مستهجن و مبتذل، تخریب داده ها از طریق بدافزار ها و تروجان ها، زمینه سازی کلاهبرداری و سرقت وجوه، و نشر فیلم و عکس خصوصی افراد را از جمله جرایم فضای سایبری برشمرد و افزود: تلفن همراه، دوربین و لب تاب، غیرقابل اعتماد بوده و به راحتی دوربینهایشان قابل حک شدن می باشد.

محمودیان ویرانی پرده حیا و عفت، برقراری ارتباطات موهوم و نامشروع، سست نمودن ارکان خانواده، آسیب های اخلاقی، اعتیاد فکری و ذهنی، و آسیب های سیاسی را مهمترین آسیب های فضای مجازی عنوان و تصریح کرد: فضای مجازی از طریق کاهش احساسات و عواطف، دریافتهای جایگزین، انعطاف پذیری هویتی، و گسست اجتماعی افراد خانواده، ارکان خانواده را سست کرده و پایه های آن را متزلزل می سازد.

خبرنگار: علی محمّد عزّتی

این مطلب توسط مهدی عزیزی بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۸/۱۱/۲۷ - ۰۹:۱۴
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
PARYAARANG(LILO )
۹۸/۱۱/۲۷ - 12:07
pariyaarang(parni )
۹۸/۱۱/۲۷ - 12:08
pariyaarangahar(paryaarang )
۹۸/۱۱/۲۷ - 12:09
aliarang(aliarang )
۹۸/۱۱/۲۷ - 12:10
مهدی ارنگ(mehdi-ARANG )
۹۸/۱۱/۲۷ - 12:10
شایان -عیوضی(Shayanyvazi )
۹۸/۱۱/۲۹ - 22:31
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)