فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 1219


درباره من
نه پان ترکم نه دین سیز ، فقط وطن سئویرم

هر دیلی من بیلیرم ، آنا دیلی دئیرم

هر کیمسه نین هر ائلین گؤزوم اؤسته یری وار

آذربایجان میلّتین ،بله اؤسته بیلیرم

بابک ، ستار ، باقرخان اوغلی آدیم وار منیم

باکری لر واریثین اؤزیمه شان بیلیرم

ای مغرض آنّاماز ، سن هارانین ئیتی سن

گؤزیوی آچ گؤرگینن یرینده من دلیرم

آنجاق بونی بیلگینن آذربایجان اوغلیام

وطن باش اوجاتماغا ، جاننان باشدان گچیرم
hosein mohammadi (altay2010 )    

تظاهرات اعتراض آمیز مادران نظامیان ارمنی

درج شده در تاریخ ۹۵/۰۱/۲۶ ساعت 00:22 بازدید کل: 279 بازدید امروز: 279
 

 

ایروان پایتخت ارمنستان در این روزها شاهد تظاهرات اعتراض آمیز مادران نظامیان ارمنی در مقابل دفتر ریاست جمهوری این کشور بوده است.

بانوان معترض خواستار کسب اطلاعات در باره سرنوشت فرزندان خود اعزام شده به سرزمین های که به ارمنستان تعلق ندارد، شدند. ارتباط مادران ارمنی با فرزندانشان پس از آغاز درگیری های نظامی گسترده در قره باغ کوهستانی قطع شده است. آتش باری مواضع واحدهای ارتش آذربایجان از سوی نیروهای نظامی ارمنستان شب دوم آوریل جاری آغاز شده است.

  پس از حملات تلافی جویانه ارتش آذربایجان بیمارستان های نظامی ارمنستان پر از مجروحین و سردخانه ها پر از اجساد نظامیان شده بود.

  به گزارش رسانه های ارمنستان، دولت ایروان برای پرده وپشی تلفات جانی ارتش این کشور دستور قطع هر گونه ارتباط با نمایندگان رسانه ای داده بود.

با وجود توافق دوجانبه برقراری رژیم آتش بس، نیروهای نظامی ارمنستان خرابکاری های خود در امتداد خط مقدم جبهه همچنان ادامه می دهند که این اقدام خصمانه تلفات جانی میان نظامیان در بر دارد.

وزارت دفاع آذربایجان هرچند امار مربوط به تلفات جانی در میان نظامیان کشورمان را اعلام کرد، ولی ارمنستان سعی دارد، تعداد جان باختگان در میان نظامیان این کشور را کم نشان دهد. ولی همان طوری که معلوم است در درگیری های اخیر در منطقه صدها نظامی ارمنی جان باختند و بنا بر این رژیم دیکتاتوری ایروان در حال حاضر اجازه انتقال جسد نظامیان ارمنی به ارمنستان را نمی دهد.

 

با وجود این همه تلفات جانی، دولت ارمنستان به تازگی از روسیه در خواست  امضا ی قرارداد تحویل تجهیزات نظذامی جدید به این کشور کرده است.

  سرژ سرکیسیان رییس جمهوری ارمنستان گفت : استفاده کامل آذربایجان از  تجهیزات نظامی که اخیرا از روسیه دریافت کرده بود، موجب واکنش منفی در ارمنستان شده است و آن هم طبیعی است چرا که در ارمنستان مردم روسیه را متفق نزدیک و دوست خود می داند.

  سرژ سرکیسیان رییس جمهوری ارمنستان بدین ترتیب نارضایتی خود را اگر چه تلویحا بیان می کند ولی مردم ارمنستان واکنش خود را به صراحت در میان می گذارند. ارامنه با تنفر آشکار پرچم ملی روسیه را زیر پا گذاشته و به آتش می کشند.

این در حالی است که سرژ سرکیسیان همچنان درخواست کمک می کند.

  سرژ سرکیسیان رییس جمهوری ارمنستان افزود : در انتظار اقدامات مشخص روسای گروه میانجی مینسک و متفقان ما هستیم، چرا که تلاش های مجدد به عملیات نظامی گسترده منجر خواهد شد.

  در این حال نظامیان ارمنی بیانیه سرکیسیان در باره عملیات نظامی گسترده را تکذیب می کنند. یکی از مقامات نظامی ارمنستان در مصاحبه اخیر به رسانه های این کشور در باره جریانات اخیر در خط مقدم جبهه گفت :

  آرکادی تر تادووسیان ژنرال ارمنستان : جریانات در خط مقدم جبهه از سوی رسانه های ما بطور صحیح انعکاس نیافته است. دشمن هدف کسب اطلاعات در باره محل استقرار نیروها و تجهیزات نظامی و نیز ظرفیتت های موجود ما را داشته است و آنها به هدف خود هم رسیدند.

  ارمنستان با این همه خرابکاری ها خود در خط مقدم جبهه نتوانست موفق شود. ایروان در ابتدا بر این باور بود که متفقان ارمنستان در سازمان پیمان امنیت جمعی به کمک این کشور خواهند رسید ولی متفقان موضع بی طرفی را اتخاذ کردند و علاوه بر آن اجلاس سران کشورهای عضو اتحادیه یوروآسیا که برای 8 آوریل در ایروان برنامه ریزی شده بود به تاخیر افتاد و سرکیسان در این خصوص نیز ابراز نارضایتی کرد.

سرژ سرکیسیان رییس جمهوری ارمنستان افزود : برخی از همکاران ما از کشورهای عضو اتحادیه یوروآسیا از سفر به ایروان برای حضور در این اجلاس خودداری کردند. نمی دانم با این اقدام آنها در چه سطح به آذربایجان کمک کردند ولی یک مساله مسلم است آنها با این موضع گیری خود لطمه ای به جایگاه سازمان ما وارد کردند.

هدف رییس جمهوری ارمنستان قزاقستان و بلاروس بود که همواره برلزوم رعایت موازین و حقوق بین المللی تاکید دارند. رسانه های جمعی خارجی رد دعوت سفر به ایروان از سوی استانهای مینسک را به منزله اعتراض به سیاست اشغال ارمنستان علیه آذربایجان تلقی می کنند. از سوی دیگر، موضع این چنینی دولت ایروان منجر به فرار بیش از سه هزار نفر از خانه و کاشانه خود ظرف سه روز اول درگیری های نظامی در خط مقدم جبهه در منطقه مورد مناقشه قره باغ  شده بود.

آنها را در هتل های خانکندی در قره باغ کوهستانی اسکان می دهند چرا که ارمستنان حاضر به پذیرش آنها نیست. در این میان، نیروهای نظامی ارمنستان مانع از فرار ارمنی های علاقمند به خروج از قره باغ کوهستانی که حاضر به مشارکت در سیاست جنایتکارانه دولت ایروان نیستند، می شود. در خود ارمنستنان نیز وضعیت مشابه حاکم است. انسانها بطور دستجمعی  زادگاه خود را ترک می کنند. باقی مانده محکوم به زندگی در تهی دستی و فقر هستند. روی هم رفته، به رغم بحران اقتصادی سرژ سرکیسیان رییس جمهوری ارمستنان به اصطلاح، زندگی مرفه خود را ادامه می دهد.

امروز در ایروان زمزمه می شود که تا بحال هیچ یک از سران این کشور برای ثروتمند شدن به اندازه رییس جمهوری فعلی تلاش نکرده است. تظاهرات و تجمعات اعتراض به اقدامات غیر قانونی رهبری این کشور در شهرهای ارمستنان فروکش نمی کند. مردم دست به گریبان با مشکلات سیاسی و اقتصادی اجتماعی ارمنستان علیه این بیدادگری اعتراض می کنند.

ولی ارمنتسان با ارتکاب خرابکاری ها در خط مقدم جبهه سعی برای گمراه ساختن افکار جامعه این کشور از مشکلات داخلی می کند. تحولات و سیر حوادث اخیر در منطقه قره باغ کوهستانی بار دیگر صحت این مهم را به اثبات رساند. شرکا و حامیان ارمستنان که همواره از این کشور متجاوز در جریان عملیات نظامی حمایت می کردند، دیگر دست کمک به سوی آنها دراز نکردند. مهمتر از همه، افسانه در باره شکست ناپذیری ارتش ارمنتسان ظرف چند ساعت نقش بر اب شد. ارتش اهانیان وزیر دفاع ارمستان شکست خورد و تفرقه و نفاق در داخل ارمستنان نیز به اوج خود رسیده است.

 

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۵/۰۱/۲۶ - ۰۰:۲۲
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)