فراموش کردم
رتبه کلی: 386


درباره من
کارشناسی ارشد - شغلم ....

خداوند همیشه چند برابر بیشتر از زحمتو سختی که کشیدم بهم کمک کرد ...

بهترین تجربه زندگیم اینه که به خدا توکل کردم و به ائمه اطهار توسل از فرش به عرش میبرنت دیدم که میگم




آن کشته که بردند به یغما کفنش را
تیر از پی تیر آمد و پوشاند تنش را

خون از مژه میریخت به تشییع غریبش
آن نیزه که میبرد سر بی بدنش را

پیراهنی از نیزه و شمشیر به تن کرد
با خار عوض کرد گل پیرهنش را

زیباتر از این چیست که پروانه بسوزد
شمعی به طواف آمده پرپر زدنش را
***

آغوش گشاید به تسلای عزیزان؟
یا خاک کند یوسف دور از وطنش را؟

خورشید فروزان شده در تیرگی شام
تا باز به دنیا برساند سخنش را




یکبار خواب دیدن تو به تمام عمر می ارزد ، پس نگو


نگو که رویای دور از دسترس خوش نیست


قبول ندارم گرچه جسم به ظاهر خسته است ولی دل دریاست


تاب و توانش بیش از اینهاست


دوستت دارم و تاوان آن هرچه باشد باشد !


دوست خواهم داشت بیشتر از دیروز


باکی ندارم از هیچکس و هرکس که تو را دارم عزیز !


یه روز از همین روزا روی شب پا میزارم روی قاب لحظه ها عکس فردا میزارم


تا که خوب خوب بشه زخمهای دلواپسی عشق و مرهم میکنم روی دل ها میزارم


تمام راه ظهور تو با گنه بستم
دروغ گفته ام آقا که منتظر هستم

کسی به فکر شما نیست راست می گویم
دعا برای تو بازیست راست می گویم

اگرچه شهر برای شما چراغان است
برای کشتن تو نیزه هم فراوان است

من از سرودن شعر ظهور می ترسم
دوباره بیعت و بعدش عبور می ترسم

من از سیاهی شب های تار می گویم
من از خزان شدن این بهار می گویم

درون سینه ما عشق یخ زده آقا
ت تمام مزرعه هامان ملخ زده آقا

کسی که با تو بماند به جانت آقا نیست
ب برای آمدن این جمعه هم مهیّا نیست
*******************
عاشق آن نیست که در کوی تو رسوا نشود
چادرِ عصمتِ او وقفِ زلیخا نشود

دل به دریا زدن و دم نزدن می خواهد
ور نه هر لاف زنی مردِ خطرها نشود

از پس پرده ی غیبت به در آ ای مه ناز
درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود
***************
گفتند چرا سنگ
گفتیم مگر در آن صبح غریب
اولین نقش ها و کلمات را
اجداد بیابان‌گردمان
بر سنگ نتراشیدند

مگر کافی نیست که نان‌مان هنوز از زیر سنگ بیرون می آید
و ناممان شتابان می رود
که بر سنگ نوشته شود.

سنگ‌مان را کسی به سینه نزد
و سرمان تا به سنگ نخورد آدم نشدیم.
مهدی گودرزی 313 (amir2015 )    
آلبوم: حیدریون
   
عنوان: قتل عام خاموش ارتش میانمار علیه مسلمانان
قتل عام خاموش ارتش میانمار علیه مسلمانان
کد برای مطالب، وب سایت و وبلاگ: بازدید کل: 210 بازدید امروز: 208

این تصویر توسط میثم عظیمی. بررسی شده است.
توضیحات:
آنگ سان سوچی :
فعال سیاسی، مدافع حقوق بشر، از مخالفان حکومت نظامی میانمار (برمه سابق) و برنده جایزه صلح نوبل است. در انتخابات عمومی سال ۱۹۹۰ اتحادیه ملی دموکراسی به رهبری او توانست ۵۹ آرای ملی و ۸۱ کرسی‌های مجلس را از آن خود کند. او که پیش از این انتخابات نیز در بازداشت خانگی بود، مجموعاً ۱۵ سال از عمر خود را بین ژوئیه سال ۱۹۸۹ تا نوامبر سال ۲۰۱۰ در حصر خانگی بسر برده است.

وی برنده جوایزی همچون جایزه صلح نوبل (۱۹۹۱)، لژیون دونور (فرمانده)، جایزه ساخاروف، نشان افتخار آزادی رئیس‌جمهوری، جایزه بین‌المللی سیمون بولیوار (از دولت ونزوئلا)، جایزه جواهر لعل نهرو را به منظور تفاهم بین‌المللی از دولت هند (۱۹۹۲) و جایزه اولاف پالمه شده است.


قتل عام خاموش ارتش میانمار علیه مسلمانان

سازمان ملل متحد در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که ارتش میانمار در عملیات سرکوب خود بیش از ۱۰۰۰ مسلمان روهینگا را در این کشور به قتل رسانیده است.
خبرگزاری تسنیم: به نقل از پایگاه خبری النشره، دو مسئول سازمان ملل در امور پناهجویان فراری از خشونت اعلام کردند که بیش از یکهزار نفر از مسلمانان روهینگا چه بسا در موج سرکوبگری ارتش میانمار به قتل رسیده باشند که این آمار بیش از آن چیزی است که گزارشها تاکنون حکایت از آن داشت.

این دو مسئول که در دو آژانس جداگانه سازمان ملل در بنگلادش کار می کنند، گفتند: نگران آن هستند که جهان بزرگی بحران را درک نکند که خودش را در ایالت راخین در شمال غرب میانمار نشان داده است.

یکی از این دو مسئول که خواست نامش فاش نشود، گفت: صحبت تاکنون حول و حوش یکصد کشته دور می زد و چه بسا این آمار نوعی کتمان باشد.. چه بسا از هزاران نفر صحبت می کنیم.

زاو هتای سخنگوی ریاست جمهوری میانمار پیشتر گفته بود: جدیدترین ارزیابی فرماندهان نظامی از کشته شدن کمتر از یکصد نفر از روهینگا در اکتبر گذشته حکایت دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره این ارزیابی های مسئولان سازمان ملل گفت: این آمار بسیار بالاتر از آمار ما است.. باید در این باره عملا تحقیق کنیم.

سازمان ملل متحد چند روز پیش تاکید کرد که نیروهای امنیتی میانمار به کشتار گروهی، تجاوز زیر تهدید سلاح، ضرب و شتم شدید و قتل کودکان مسلمان در این کشور اقدام کرده اند.

سازمان ملل در این راه با بیش از 200 خانواده اقلیت مسلمانان روهینگا مصاحبه کرده است که از میانمار به بنگلادش فرار کرده اند.

برپایه این گزارش، یک مادر در مصاحبه با محققان سازمان ملل توصیف کرده است که چطور دختر پنج ساله اش هنگام تلاش برای محافظت از وی در برابر تجاوز، کشته شده است.

این مادر گفته است: یک مرد چاقوی بزرگی را در آورده و با آن سر دخترش را بریده است.

در مورد دیگری، گزارش سازمان ملل آورده است: یک کودک شیرخواره هشت ساله هنگامی که پنج نیروی امنیتی به مادرش زیر تهدید سلاح تجاوز کردند به قتل رسیده است.

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت: نیمی از کسانی که با آنها مصاحبه کرده ایم گفته اند که یکی از اعضای خانواده آنها کشته شده است.

وی افزود: 52 زن از مجموع 101 زن مورد تجاوز یا خشونت جنسی از سوی نیروهای امنیتی میانمار قرار گرفته اند.

براساس این مصاحبه ها، نیروهای امنیتی یا ارتش میانمار صدها خانه، مدرسه، بازار، فروشگاه و مسجد مسلمانان روهینگا را آتش زده اند.

در گزارش سازمان ملل همچنین آمده است: شهادت ها تایید می کند که ارتش میانمار خانه ها را در زمان وجود ساکنانش در آن، به طور عمدی آتش می زند.

در موارد دیگری، گزارش سازمان ملل آورده است: ارتش مسلمانان روهینگا را مجبور کرده است که تا وارد خانه های در حال سوختن شوند.

این گزارش افزود: بسیاری از قربانیان در معرض ضرب و شتم یا تجاوز قرار گرفته اند و عاملان این جنایت ها به آنها گفته اند که "خدا چه کاری می تواند به خاطر شما انجام دهد؟ ببینید ما چه کار می توانیم بکنیم".

زید رعد الحسین کمسیر عالی حقوق بشر سازمان ملل تاکید کرد: قساوت علیه کودکان روهینگا قابل تحمل نیست. این چه تنفری است که باعث می شود عده ای یک کودک شیرخواره را که برای شیر مادرش گریه می کند، چاقو بزنند؟

وی افزود: از جامعه بین المللی می خواهم تا با تمام توان خود به من ملحق شود تا سران میانمار را وادار کنیم که به این عملیات ارتش پایان دهند.

در همین حال، سازمان دیده بان حقوق بشر نیز خواهان مجازات فرماندهان ارتش و پلیس میانمار شده است زیرا به نیروهای خود اجازه داده اند که به زنان و دختران مسلمانان روهینگا در این کشور تجاوز کنند.

سازمان دیده بان حقوق بشر تاکید کرده است: موارد تجاوز، تجاوز گروهی و خشونت جنسی علیه دختران کم سن و سال و زیر 13 سال را در مصاحبه با برخی از آنها ثبت و مستند سازی کرده است.

این سازمان افزوده است: مستند سازی این موارد در مصاحبه با برخی از 69 هزار مسلمان روهینگا بود که از به بنگلادش فرار کرده اند.

سازمان دیده بان حقوق بشر تاکید کرده است: خشونت جنسی به نظر نمی رسد که تصادفی و بی برنامه و براساس شرایط بوده است بلکه بخشی از آن در قالب یک حمله هماهنگ و برنامه ریزی شده علیه مسلمانان روهینگا به خاطر نژاد و و دین آنها صورت رفته است.
http://www.fardanews.com/fa/news/627708/%D9%82%D8%AA%D9%84-%D8%B9%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86
 
 
درج شده در تاریخ ۹۶/۰۴/۲۴ ساعت 09:15
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
تبلیغات

1
2
1 2


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
کاربران آنلاین (0)