فراموش کردم
اعضای انجمن(400) قوانین سایت مقررات انجمنها
جستجوی انجمن
آتش سرد (avali )    

ادامه سناریوی توهین به قومیت های ایرانی در شبکه من و تو +سند

منبع : http://jamnews.ir/detail/News/412880
درج شده در تاریخ ۹۳/۰۸/۲۳ ساعت 22:04 بازدید کل: 200 بازدید امروز: 199
 

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، شبکه لندنی "من و تو"، همانند پدر خوانده خود "بی بی سی فارسی" سناریوی تفرقه افکنی و توهین به قومیت های ایرانی را دنبال می کند.

 

"سیاوش صبا"، مجری شبکه من و تو که هم اکنون اجرای برنامه "من و تو پلاس" این تلویزیون را بر عهده دارد در صفحه شخصی فیسبوک خود نمونه ای از توهین های خود را به اشتراک گذاشت.

 

 

 

 

 

 

نکته قابل توجه اینکه سیاوش صبا که عنوان بد قیافه ترین مجری تلویزیونی از دیدگاه مخاطبان را به خود اختصاص داده است و هر بار با شکل و شمایلی به دور از یک انسان، جلوی دوربین ظاهر می شود گویا سعی دارد تا از این طریق عقده گشایی کند و کمبود های شخصیتی خود را اینگونه جبران نماید.

 

 

 

سیاوش صبا عنوان بد قیافه ترین مجری را به خود اختصاص داد

 

 

 

البته این تنها توهین شبکه من و تو به ایرانیان  نبوده و چندی پیش نیز دربرنامه گزارشگر سایت خود و همچنین در برنامه "بفرمائید شام"، "امید خلیلی" مجری این برنامه به همراه مهمانان این برنامه، آذری زبانان را به سخره گرفت.

 

 

 

فیلم توهین شبکه من و تو به آذری زبانان عزیز

 

لینک دانلود فیلم

 

 

 

"پریسا ساوجی" یکی از مجریان این شبکه ماهواره ای که اجرای برنامه "جواب" را بر عهده داشت، ، به بهانه پخش یک فیلم مستند، به کردها اهانت کرد.

 

 

 

فیلم اهانت گستاخانه شبکه من و تو به هموطنان کرد

 

لینک دانلود فیلم

 

 

 

وی در این برنامه گفت: « کُردها به بهانه شرافت، زنان را می کشند.»

 

"پریسا ساوجی" در ادامه سخنانش کردها را یکی از دلایل کشتن زنان در ایران معرفی می کند و ادعا می کند شهرهای کردنشین ایران از مدنیت دور هستند!

 

اقدام های شبکه من و تو در حالی است که این تلویزیون لندنی همواره مدعی احترام به بینندگانش بوده است و خود را یک شبکه حرفه ای قلمداد می کند!

 

نکته قابل توجه اینکه تلویزیون من و تو علی رغم اعتراض های شدید بینندگانش نه تنها عذرخواهی نکرده است بلکه روز به روز به گستاخی های خود می افزاید و هر بار به بهانه های مختلف به یکی از قومیت های عزیز ایرانی توهین می کند.

این مطلب توسط سعید کریمی. بررسی شده است. تاریخ تایید: ۹۳/۰۸/۲۳ - ۲۲:۳۲
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
2
1 2


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)