فراموش کردم
رتبه کلی: 21


درباره من
حــــامی کـــودکـــان بیــــمار اورژانسی.
09141252989
09148146722
04152238282
علیرضا نصیرزاده (barmakh5846 )    

پسر 8 ساله با علائم پرخاشگري

درج شده در تاریخ ۹۱/۰۳/۱۸ ساعت 23:33 بازدید کل: 2772 بازدید امروز: 519
 

شرح حال فعلي علي:

پسر 8 ساله اي به نام علي به دليل افزايش رفتار پرخاشگرانه نسبت به خود و ديگران، توسط مادرش به بخش روان شناسي آورده مي شود. علي، در روز مراجعه هنگامي كه خواهر 6 ساله اش به او اجازه بازي كردن با عروسك باربي مورد علاقه اش را نداد، تهديد كرد كه او را  خفه مي كند.

هنگامي كه مادرش مداخله كرد و او را با خود به اتاق خوابش برد، علي به طور فزاينده اي بي قرار شد و در حاليكه مادرش را در مقابل آئينه مسخره مي كرد، سعي داشت خودش را با روسري مادرش خفه كند.

علي هنگام برآشفتگي، مستعد تهديد به خودكشي و دگركشي است و هنگامي كه «راهش را پيدا نمي كند»، انگشتان و شستش را گاز مي گيرد و موهايش را مي كشد. او اغلب در خوابيدن مشكل دارد و مادرش او را به عنوان يك كودك عموماً مضطرب، به ويژه در كنار دوستان خانوادگي، و بستگان توصيف مي كند.

علي، از بازي كردن با عروسكها، به ويژه با شانه كردن موهايشان لذت مي برد و معمولا بيان مي كند كه اي كاش او يك دختر كوچولوي خوشگل بود(براي مثال: هنگام ديدن آلت تناسلي اش در حين استحمام). مادرش گزارش مي كند كه علي گاهي اوقات با خودش حرف مي زند، مانند اينكه او واقعاً نسبت به كسي عصباني مي شود. علي، اين گفته مادرش را رد مي كند و مي گويد كه به طور پنهاني در زير تختش با حيوانات پارچه ايش، مدرسه بازي مي كند.

شرح حال قبلي علي:

مادرش شرح مي دهد كه علي، به عنوان يك كودك به طور حيرت آوري حساس و پرتوقع ولي عاطفي بود و هنگامي كه آرام مي شد، فوق العاده شيرين و شيرين تر از ساير فرزندانش بوده است. علي قبل از ورود به مدرسه، بازيهاي تخيلي داشته ولي بصورت انفرادي انجام مي داده است. مدير مهد كودك در آن زمان، علي را كودكي حواس پرت، تكانه اي و بي قرار هنگام بازي با همسالان توصيف مي نموده است همچنين گزارش نموده است كه علي بعضي اوقات در نشستن در فعاليتهاي گروهي، مشكل داشته است. مربي مهدكودك علي همچنين گزارش مي نموده است كه علي، بعضي اوقات در طي فعاليتهايي مانند ژيمناستيك كه كودكان از نظر جنسيت جدا مي شدند، عبوس و ساكت مي شد.

معلم كلاس اول علي گزارش نموده است كه وي در فعاليتهاي مورد علاقه اش مانند هنر و گفتن داستان بسيار دقيق بود، اما به راحتي با فعاليتهايي مانند رياضي كه به تلاش متمركز خارج از زمينه علاقه اش نياز داشت، برآشفته مي شد. همچنين معلم سال دوم ابتدايي علي گزارش نموده است كه به نظر نمي رسد كه بودن در گروهي از پسرهاي هم سنش برايش معنايي داشته باشد.

مشاوره روان شناسي قبلي در مورد علي، در سن 6 سالگي به دنبال زنداني شدن پدرش انجام شد. مادرش آن موقع از خيلي ساكت بودن پسرش در اكثر اوقات، چسبندگي، شكستن همه اسباب بازي هايش و گاهي اوقات پاره كردن لباسهايش هنگام پوشيدنشان شكايت داشت.

شرح حال اجتماعي علي:

علي با دو خواهر و مادرش زندگي مي كند. مادر علي حدود يك سال است كه از شوهرش طلاق گرفته و افسردگي و سوءمصرف مواد خود را كه در دوران بلوغ شروع شده بود، گزارش مي كند. شوهرش هيچ تماسي با علي و فرزندان ديگرش ندارد. مادر علي، شوهرش را مانند يك كودك كه خودش به توجه مداوم نياز دارد، يك بداخلاق توصيف مي كند. او گزارش مي كند كه اگر چه پدر علي هيچگاه با پسرش موافق نبوده است، علي را براي عروسك بازي سرزنش نكرده است و هنگاميكه هر دومان دعوا مي كرديم، علي مانند يك دختر خودش را به ما لوس مي كرد.

ارزيابي رواني علي:

علي، پسر لاغر خوش قيافه ايست كه كوچكتر از سن تقويمي اش به نظر مي رسد. تماس چشمي اش كمي محتاط است، علي به روان شناس بسيار توجه مي كند و حالات چهره او را بررسي مي كند و در مورد رنگ لباسي كه بر تن دارد، نظر مي دهد. علي، به طور متغيري ارتباط برقرار مي كند، گاهي مشتاق و متقاضي صحبت كردن است و در زمان هاي ديگر، رويايي و ظاهراً بي تفاوت است.

هيچگونه بي قراري يا كندي رواني حركتي در علي، ديده نمي شود. گفتارش آهنگ و بلندي طبيعي دارد. كلام علي، خودانگيخته و گاهي اوقات نابهنگام و عجيب است. در درون غمگين است و در بيرون شاد. محتواي فكرش با موضوعات موي عروسك، آرزوي خوشگل بودن، مورد تحسين قرار گرفتن، و به طور ايده آل يك دختر بودن، درگير مي باشد. بصيرت و قضاوت، نسبتاً خوب هستند. كنترل تكانه هايش ضعيف است و هنگامي كه براي راهنمايي مجدد وي تلاش مي شود، بداخلاق و نافرمان مي شود.

تستهاي تشخيصي به كار رفته در مورد علي:

با استفاده از آزمونهاي هوشي از جمله آزمون وكسلر كودكان، بهره هوشي برتر را در علي نشان داد. آزمون رُرشاخ، تصاوير نيرومندتر بودن، چهره هاي منحوس، موضوعات نابود سازي، جدايي و فقدان، و آشفتگي قابل توجه مرزها را آشكار نمود. مصاحبه روان شناختي، شواهدي از افسردگي و اضطراب مزمن را معلوم كرد.

 

* قابل توجه روان شناسان محترم: به نظرتان چه تشخيصي مي توان براي علي گذاشت؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

بنابه درخواست دوستان عزيزم، ميتونيد جواب تشخيص را در

وبلاگم مطالعه فرمائيد با عنوان GID

http://alireza5846.loxblog.com

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۱/۰۳/۲۰ - ۰۰:۴۷
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
2
1 2


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات