فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 10113


درباره من
بهنام- نجفلو (behnam0226 )    

۳۱خواص سیر

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۶/۳۰ ساعت 00:43 بازدید کل: 132 بازدید امروز: 132
 

سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می رسد . قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید می باشد . برگهای آن باریک و نواری شکل برنگ سب تیره و گلهای آن کوچک و صورتی رنگ که بصورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر می شود . سیر وپیاز رابطه ای نزدیک با هم دارند که شاید بدلیل بوی بد آنها می باشد .

نام سیر در کتاب مقدس آمده ست و در مصر قدیم برای مومیائی مدرگان و خوش طعم کردن غذاها بکار یم رفته است . هومر شعر باستان در نوشته های خود از آن یاد برده است .

مردم در اروپا و اسپانیا از قبل از میلاد مسیح آنرا می شناختند و از آن استفاده می کردند .

بقراط پدر علم طب در نوشته های خود از خواص آن یاد کرده و یکی دیگر از دانشمندان قدیم ۶۱ خاصیت مختلف برای سیر قائل شده است .

سه نوع سیر وجود دارد :

۱-سیر آمریکایی بنام Greole نامیده می شود . این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است .

۲-سیر تاهیتی که از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آم به ۸ سانتیمتر می رسد .

حضرت محمد (ص) برای سیر ۷۰ خاصیت مختلف قائل شده اند و می فرمایند :

از سبزی سیر تا می توانید استفاده کنید زیرا سیر دوای هفتاد درد است اما آنکس که سیر وپیاز خورده به مسجد نیاید و به مردم نزدیک نشود .

ترکیبات شیمیایی:

سیر دارای ترکیبات گوگردی می باشد که خاصیت ضد عفونی کننده میکرب کشی و جرم کشی باین گیاه می دهد .

سیر همچنین دارای مواید بنام آلیسین ، آلیساتین می باشد که میکرب های حصبه و پاراتیفوئید را از بین می برد.

در صد گرم سیر خام مواد زیر موجود است :

آب ۶۱ گرم

انرژی ۶ کالری

موادنشاسته ای ۲۹ گرم

چربی ۰/۲ میلی گرم

کلسیم ۳۰ میلی گرم

فسفر ۲۰۰ میلی گرم

پتاسیم ۵۳۰ میلی گرم

آهن ۱/۵ میلی گرم

سدیم ۲۰میلی گرم

ویتامین آ ۲۰ واحد

ویتامین ب ۱ ۰/۲۵ میلی گرم

ویتامین ب ۲ ۰/۸ میلی گرم

ویتامین ث ۱۵ میلی گرم

خواص داروئی:

سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است اسانس سیر که در اثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود مرکب از مواد سولفوره بوده و مایعی است به رنگ قرمز نارنجی و دریا بوئی کمتر که از خودس یر که برای تغییر طعم غذا مصرف می شود .

۱)سیر بادشکن وضد عفونی کننده است .

۲)خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماریها افزایش می دهد .

۳)سیر کرم کش است .

۴)سیر محرک و تقویت کننده بدن است .

۵) سیر داروی سرمخوردگی و زکام است .

۶)سیر اثر خوبی در معالجه سل درد

۷)سیر خون را رقیق می کند

۸)سیر اثر خوبی در تنگی نفس درد

۹)خوردن مداوم سیر لقوه ور عشه را از بین می برد .

۱۰)سیر چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده را از بین می برد و دردهای مفاصل را خوب می کند.

۱۱)سیر درمان کننده دردهای نفاصل ، سیاتیک و نقرس می باشد .

۱۲)سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است .

۱۳)آنهائی که قطره قطره ادرار می کند باید حتما سیر بخورند تا بیماری آنها درمانش ود .

۱۴)سیر زخم های ریه و درد معده را زا بین می برد .

۱۵)سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد .

۱۶)سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است .

۱۷)مالیدن سیر پخته به دندان ، درد دندان را تسکین می دهد .

۱۸)سیر را بسوزانید وبا عسل مخلوط کنید و ضمادی از آن درست کنید این ضماد برای رفع خون مدرگی زیر پلک چشم مفید است .

۱۹)سیر بعلت مدر بودن برای رفع آب آوردن انساج مفید است .

۲۰)برای از بین بردن میخچه کف پا از ضماد سیر استفاده کنید .

۲۱)جهت رفع دردهای رماتیمسی و عصبی ضماد سیر بسیار موثر است .

۲۲)جهت ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی در هنگام بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده کنید :

مقدر ۱۰۰ گرم سیر را با ۲۰۰ گرم آب و ۲۰۰ گرم شکر یا قند مخلوط کرده و آنرا بجوشانید تا له شود . مقدر مصرف برای این منظور سه قاشق سوپخوری در روز است .

۲۳)جدیدا در یکی از بیمارستان های آمریکا برای ضدعفونی کردن فضای بیمارستان از سیر استفاده کنید .

۲۴)پاستور پزشک معروف فرانسوی آزمایشات زیادی روی سیر انجام داد و اثر باکتری کشی سیر را تائید کرده است .

۲۵)سیر ضد انعقاد و لخته شدن خون است .

۲۶) در شوروی سیر بنام پنی سیلین معروف است و معمولا هنگامیکه آنفولانزا شبوع درد مصرف آنب الا می رود درچندسالپ یش که آنفلوانزا شیوع پیدا کرد مردم شوروی ۵۰۰ تن سیر مصرف کردند .

۲۷)خوردن سیر سلولهای سرطانی را از بین می برد .

۲۸)یکی از دانشمندان آمریکایی که در دانشگاه فلوریدا روی مرض ایدز تحققی می کند معتقد است که سیر روی مرض ایدز اثر مثبت درد .

۲۹)مصرف سیر مقدر کلسترول خون را پائین می آورد . مقدر LDH را کاهش می دهد . مقدر مصرف سیر برای این منظور ۳۰ گرم در روز است . جالب است که با مصرف سیر در چند ماه اول مقدر کلسترول ممکن است بالا رود و این بدین علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگاهدری آن روزی نصف سیر خام مصرف کرد .

۳۰)خوردن سیر از سرطان جهاز اهضمه جلوگیری می کند .

۳۱)چینی ها قرن هاست که برای پائین آوردن فشار خون از سیر استفاده می کنند 

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۳/۰۶/۳۰ - ۰۰:۴۴
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (2)