فراموش کردم
اعضای انجمن(71) آموزش برداشتن لینک اضافه آموزش آپلود عکس و آهنگ
جستجوی انجمن
بینام117 (behnam117 )    

آنتي بيتيك هاي طبيعي چه هستند؟

منبع : http://tehrankids.com/foods/9029--.html
درج شده در تاریخ ۹۰/۱۰/۱۷ ساعت 23:15 بازدید کل: 556 بازدید امروز: 122
 

آنتی بیوتیک های طبیعی چه هستند؟

 

 
با اینکه گیاهان دارویی و درمان‌های طبیعی، نسبتا بی‌ضرری هستند، ولی اگر به طور نادرست مصرف شوند می‌توانند مثل هر داروی شیمیایی مضر باشند و مشکلاتی برای سلامتی بدن به وجود آورند.
 هر چه قدر که افراد از عوارض جانبی خطرناک داروهای آنتی بیوتیکی مطلع می‌شوند، میزان تقاضا برای جایگزین‌های طبیعی این دارو‌ها افزایش پیدا می‌کند. مواد طبیعی، خطر این عوارض را کمتر می‌کنند و حتی اثرات جانبی مفیدی دارند که این مسئله با افزایش باکتری‌های مفید و تقویت سیستم ایمنی بدن فراهم می‌شود.
 
آنتی بیوتیک‌های طبیعی شامل مواد غذایی و گیاهان دارویی است که ویژگی‌های آنتی بیوتیکی (ضد میکروبی) دارند. خیلی از این‌ها برای درمان عفونت‌های باکتریایی، ویروسی و قارچی مفیدند.
 
 
 
بیشتر آنتی بیوتیک‌های طبیعی هم به شکل خوراکی و هم به طور موضعی استفاده می‌شوند.
 
مواد غذایی آنتی بیوتیکی:
۱- سیر:
سیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و با باکتری‌های بیماری زا (استرپتوکوک و استافیلوکوک) و عفونت‌های پوستی مبارزه می‌کند.
 
۲- عسل:
عسل باعث بهبود زخم‌های پوستی و عفونت‌های بدن می‌شود. مطالعات نشان داده است عسل خیلی بهتر از داروهای آنتی بیوتیکی، باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک را از بین می‌برد؛ مثلا عسل در درمان عفونت‌های موضعی مثل نیش زنبور مؤثر‌تر از داروهای آنتی بیوتیکی است.
 
البته به یاد داشته باشید که مصرف عسل برای کودکان زیر یک سال به دلیل ایجاد مسمومیت کشندهٔ بوتولیسم، ممنوع است.
 
۳- روغن درخت چای:
روغن درخت چای، سلاح مؤثری بر علیه عفونت است و عفونت‌های قارچی و باکتریایی را درمان می‌کند. در مطالعه‌ای معلوم شد مصرف روغن درخت چای به اندازه داروهای آنتی بیوتیکی در درمان عفونت‌های باکتریایی پوست مؤثر است.
 
۴- عصاره هسته انگور:
 این عصاره می‌تواند به عنوان ماده ضدعفونی کننده برای درمان انواع عفونت‌های پوستی به کار رود.
 
گیاهان دارویی آنتی بیوتیکی:
۱- گیاه دارویی سر خار گل (Echinacea):
سر خار گل اگر حداکثر به مدت ۱۰ روز مصرف شود، باعث تقویت و ارتقای سیستم ایمنی بدن می‌شود.
۲- گیاه دارویی نیل وحشی (wild indigo):
 این گیاه دارویی برای بهبود زخم‌های پوستی به طور موضعی استفاده می‌شود و برای درمان عفونت گلو و دهان، به طور خوراکی مصرف می‌شود.
 
اگر این گیاه دارویی به همراه سرخارگل مصرف شود مؤثر‌تر خواهد بود. در یک بررسی معلوم شد، افرادی که داروهای آنتی بیوتیکی را به همراه سرخارگل و نیل وحشی مصرف کرده بودند، سریع‌تر از افرادی که فقط داروهای آنتی بیوتیکی خورده بودند، بهبود یافتند.
 
داروهای آنتی بیوتیکی در مقابل آنتی بیوتیک‌های طبیعی
مطالعه‌ای نشان داد داروهای آنتی بیوتیکی تأثیر نامطلوبی روی فلور طبیعی روده دارند. این فلور طبیعی مانع رشد باکتری‌های مضر می‌شود.
ولی آنتی بیوتیک‌های طبیعی مثل سیر، سلامتی روده‌ها و تکامل فلور طبیعی روده را افزایش می‌دهند.
 
* هشدار:
با اینکه گیاهان دارویی و درمان‌های طبیعی، نسبتا بی‌ضرری هستند، ولی اگر به طور نادرست مصرف شوند می‌توانند مثل هر داروی شیمیایی مضر باشند و مشکلاتی برای سلامتی بدن به وجود آورند.
 
خانم‌های باردار و شیرده، کودکان، افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند و بیمارانی که تحت نظر پزشک می‌باشند، قبل از مصرف این مواد بایستی با پزشک مشورت کنند.
 
در ضمن اطلاعات ارائه شده در بالا، نمی‌تواند جایگزین توصیه‌ها و درمان‌های پزشکی شود.
تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۰/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۰
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (3)