فراموش کردم
رتبه کلی: 2792


درباره من
خيانت واژه ي تلخي ست ، حقيقتي زهرآگين…
فرود دشنه، پي در پي ، بر پيکرهاي دوستت دارمها…
هرگز تبرئه اي نيست…
آنکه را که چنين به کشتن قلب آهنگين عشق برخاست و دلي را که پژمرد
///
به تو که فکر مي کنم
بي اختيار
به حماقت خود لبخند مي زنم
سياه لشکري بودم
در عشق تو
و فکر مي کردم بازيگر نقش اولم …
افسوس…
behzad takafoo (behzad1363 )    

همه چيز درباره مردان عصبي

درج شده در تاریخ ۹۱/۱۲/۰۶ ساعت 05:23 بازدید کل: 479 بازدید امروز: 142
 

 

وقتی می‌گوییم مردی دست بزن دارد و همسرش را کتک می‌زند یعنی این فرد برای این که به خواسته‌هایش برسد و حرف خودش را به کرسی بنشاند به زور و پرخاشگری متوسل می‌شود. این‌گونه افراد از نوعی اختلال روانی رنج می‌برند بنابر این اختلال شخصیت ضداجتماعی و اختلال عدم کنترل خشم در آنان قابل بررسی و تأمل است.

 

اگر چه ممکن است فردی اختلال شخصیت ضداجتماعی نداشته باشد ولی تنها در مهار خشم خودش با مشکل روبه‌رو شود. اختلال شخصیت ضداجتماعی دارای نشانه‌‌های بارزی است. در این وضع فرد به راحتی قوانین و مقررات اجتماعی را زیر پا می‌گذارد، دروغ می‌گوید و از فریب دادن دیگران لذت می‌برد و به دیگران صدمه مالی و حتی جانی می‌زند و علاوه بر اینها مهم‌‌ترین شاخصه چنین بیمارانی این است که از عملکرد خودشان هرگز احساس پشیمانی و گناه نمی‌کنند و برخلاف افراد معمولی از تجربه‌‌ها عبرت نمی‌گیرند حتی اگر بخاطر کار خلاف تنبیه و مجازات شوند. به همین خاطر تنها راه درمان افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضداجتماعی مراجعه به روانشناس و روان‌درمانگر است.
توجه داشته باشیم! برخی از افراد پرخاشگر که در بیان احساساتشان به خشم و زور متوسل می‌شوند نمی‌توانند خشم خودشان را کنترل کنند، بنابراین آنان باید مهارت‌‌های کنترل خشم را یاد بگیرند. اما این امر به تنهایی ممکن نیست و باید از مددکاران و روانشناسان جهت آموزش مهارت‌‌های کنترل خشم کمک بگیرند. در اختلال عدم کنترل خشم، فرد احساس خودش را به خوبی درک نمی‌کند و توانایی درست فکر کردن را از دست می‌دهد و در نتیجه کار‌هایی انجام می‌دهد که در حالت عادی آنها را انجام نمی‌دهد. البته اختلال کنترل تکانه که خشم را نیز شامل شود نسبت به اختلال شخصیت ضد اجتماعی بیماری خفیف‌تری است و کنترل آن با جلسات روان‌درمانی امکان‌پذیر است، در حالی که درمان اختلال شخصیت ضد‌اجتماعی به لحاظ حرفه‌ای سخت به نظر می‌رسد اما در اختلال کنترل تکانه، روانشناسان ریشه‌‌های خشم را بررسی می‌کنند

هرازگاهی اگر صفحات حوادث روزنامه‌‌ها را ورق بزنیم، می‌بینیم افرادی تنها بخاطر این که حرف خودشان را به کرسی بنشانند و به خواسته‌هایشان برسند همسرشان را کتک می‌زنند و حتی در مواقعی مرتکب قتل می‌شوند. موضوع پرخاشگری مردان در خانواده و به اصطلاح «دست بزن داشتن» از مشکلات اصلی درون خانواده‌‌ها است و عامل اصلی طلاق به حساب می‌آید چه بسا که اغلب زنان در دادگاه خانواده اصلی‌‌ترین عامل جدایی از شوهرشان را کتک زدن آنها بیان می‌کنند. در اینجا به بررسی روانشناسانه این‌گونه افراد و نحوه برخورد خانواده‌‌ها با چنین افراد پرخاشگری می‌پردازیم.

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۱/۱۲/۰۶ - ۰۵:۲۳
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)