برنامه بازدید مهندس حسینی در مورخه 92/6/22 از روستاهای بخش کندوان از ساعت 10صبح تا 23 شب به طول انجامید.در این برنامه جلساتی با حضور اعضای شورا ها و ریش سفیدان محل به منظور رسیدگی به مشکلات منطقه درپنج روستا(توشمانلو،نی باغی،تجرق،لیوانلو و آرموداق) و هم چنین مرکز بخش کندوان تشکیل شد.کمبود آب شرب و آب زراعی از عمده ترین مشکلات این منطقه محسوب میشود.
احداث سد،تکمیل جاده آرموداق- نیر، وضعیت خانه های بهداشت ، مشکلات جاده ارتباطی با مرکز شهرستان، عملیات گازرسانی به روستا و بیمه محصولات کشاورزی از جمله مباحثی بود که در این جلسات مطرح شد.
درارتباط با مشکلات روستاها با مسئولان استانی و شهرستان مذکرات تلفنی صورت گرفت و برای بررسی مشکلات مرکز بخش (شهرترک) مقررشد درآینده ای نزدیک جلسه ای با حضور بخشدار،اعضای شورای شهر،شهردار و سایر مسئولین بخش کندوان برگزار شود.
در این بازدیدها معاون اداره راه و ترابری شهرستان میانه، رئیس اداره جهاد کشاورزی بخش کندوان و مسئول بانک سپه شعبه امام میانه،مهندس حسینی را همراهی میکردند.
توشمانلو


لیوانلو

نی باغی


تجرق
آرموداق

www.sbhosseini.com