ناصرپورپیرار را خیلی ها می شناسند اما برای آن ها که نمی شناسند می شود او را اینطور تعریف کرد:
«پورپیرار کسی بود که جرئت کرد برای اولین بار نظریاتی عجیب را در مورد تاریخ ایران و اسلام مطرح کند،پورپیرار اعتقاد داشت که یهودیان به کمک هخامنشیان دست به یک نسل کشی گسترده در ایران زدند و اصولاً بعد از هخامنشیان هیچ کس در ایران زندگی نمی کرده است تا زمانی که اسلام واردایران شد و این کشور خالی از سکنه را آباد کرد، پورپیرار همچنین سلمان فارسی و بسیاری از شخصیت های ایرانی دیگر مانند حافظ را جعلی و نوساخته می داند و …»
با چنین تعریفی از ناصر پورپیرار به راحتی قابل پیش بینی است که نگاه جامعه ی ما به این شخص چگونه است.
ما جامعه ای هستیم که تاب نظرات مخالف (هرچند مستند و علمی) را نداریم،بنابراین نظراتی تا به این حد مخالف تفکرات و پیش ساخته های ذهنی ما مشخص است که چه سرنوشتی دارند.
یک جستجوی ساده در اینترنت به ما نشان می دهد که چه ناسزاهایی که تا کنون نثار جناب پورپیرار نشده است، با این حال به نظر ما حداقل حالا که شخصی به نام ناصرپورپیرار به طور فیزیکی در میان ما وجود ندارد(چند وقت پیش خبر فوت ایشان منتشر شد) وقتش رسیده است تا کمی نگاه خود را در مورد ایشان اصلاح کنیم.
انسان هایی که نظریه های جدید و مخالف پذیرش افکار عمومی جامعه ارائه می دهند معمولاً انسان های بزرگی هستند، پورپیرار مطالبی را بیان کرد که با وجود داشتن اشکالات فراوان راه را برای تحقیقات دیگر محققین باز کرد.
برای مثال آنچه که پورپیرار در مورد پاسارگاد و تخت جمشید گفت و بعدها توسط گروه رسانه ای او مبنای ساخت دو مستند ارزشمند «مجعولات مجلل» و «تختگاه هیچکس» شد برای اولین بار توانست بسیاری از محققین را به تحقیق بیشتر در این زمینه وادار کند، ضمن اینکه هنوز هم هیچ کس نتوانسته است پاسخی مستند و کامل به این دو مستند بدهد و پاسارگاد را از اتهام نوساخته بودن و تخت جمشید را از اتهام ناتمام بودن مبرا کند.
طرح سوالاتی که پورپیرار در مورد تاریخ ایران باستان و حجم انبوه جعلیات این دوره انجام داد باعث شد که نگاه های تیزبین با شکاکیت بیشتری به این دوره نگاه کنند و این مسئله مطمئناً به نتایج خوبی منجر خواهد شد.
پورپیرار علیرغم تمام اشتباهاتش به خاطر آغاز کردن راه شکاکیت و بنیان اندیشی در تاریخ مورد احترام خواهد بود و بدون شک روزی خواهد رسید که ناصرپورپیرار نه به عنوان یک دیوانه با توهم توطئه یا یک مزدور که قصدش تخریب تاریخ ایران است بلکه به عنوان فردی که نظریاتی بزرگ را در مورد تاریخ ایران بیان کرد و آغاز کننده ی راهی نو در نگرش به تاریخ ایران شد، شناخته خواهد شد.
لازم به ذکر است این متن به هیچ وجه به معنای تایید همه ی نظریات ناصرپورپیرار نیست و نخواهد بود چنانکه نویسنده ی این متن اکثر نظریات پورپیرار را قبول ندارد و حتی برخی از آنان را مضحک هم می داند.

به علت هزینه های بالا ممکن است سایت از دسترس خارج شود.
لطفا ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
من مدتی از آثارش مطالعه کردم و به نظر من بغض عجیبی نسبت به تاریخ غیر از اسلام ایران داشت و بر اساس خیال پردازی های خودش قلم قرمزی بر کل تاریخ باستان ایران کشید و آنچه از نوشته هایش پنداشتم اینست که جایگاه ایران و حجاز پیش از اسلام را برعکس نگاشته است
کد خبر: ۱۹۱۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۷:۰۰
ارسال
چاپ
۵ نظر
صفحه نخست » صفحه نخست
حدیث روز/ سخن پیامبراکرم(ص) به سلمان فارسی درباره نشانههای قیامت
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: بدرستی که از علامات قیامت آن است که مردم نماز را خراب میکنند، و از شهوات پیروی مینمایند، و تمایلشان بسوی هوای نفسانی است،مال را بزرگ میشمرند، و دین را به دنیا میفروشند.
مشرق- علیّ بن إبراهیم می گوید: نقل کرد برای من پدرم"إبراهیم بن هاشم" از سلیمان بن مسلم خَشّاب از عبدالله بن جَریح مکّی از عطاء بن أبی ریاح از عبدالله بن عبّاس که او گفت : ما با رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم در حجّة الوداع به حجّ مشرّف شدیم .
رسول خدا حلقه درِ خانه خدا را گرفت و رو به ما نموده و با سیمای مبارکش ما را مخاطب قرار داد.
فَقَالَ: أَلاَ أُخبِرُکُم بِأَشرَاطِ السَّاعَةِ؟وَ کَانَ أَدنَی النَّاسِ مِنهُ یَومَئِذٍ سَلمَانُ رَضِیَ اللَهُ عَنهُ، فَقَالَ: بَلَی یَا رَسُولَ اللَهِ!
«و گفت : آیا می خواهید من شما را به علائم و نشانه های قیامت باخبر کنم ؟و در آن هنگام نزدیک ترین افراد به رسول خدا(ص) سلمان بود، و گفت: ای رسول خدا! بله ما میخواهیم ما را باخبر کنی !»
فَقَالَ صَلَّی اللَهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ: إنَّ مِن أَشرَاطِ القِیَامَةِ، إضَاعَةَ الصَّلَوةِ، وَ اتِّبَاعَ الشَّهَوَاتِ، وَ المَیلَ مَعَ الا هوَآءِ، وَ تَعظِیمَ المَالِ، وَ بَیعَ الدِّینِ بِالدُّنیَا؛ فَعِندَهَا یُذَابُ قَلبُ المُؤمِنِ وَ جَوفُهُ کَمَا یَذُوبُ المِلحُ فِی المَآءِ، مِمَّا یَرَی مِنَ المُنکَرِ فَلاَ یَستَطِیعُ أَن یُغَیِّرَهُ...
«پس از آن رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود: بدرستی که از علامات قیامت آن است که مردم نماز را خراب می کنند، و از شهوات پیروی می نمایند، و تمایلشان بسوی هوای نفسانی است ، مال را بزرگ می شمرند، و دین را به دنیا می فروشند.
و در چنین شرائط و موقعیّتی ، همانطور که نمک در آب حلّ میشود، دل مؤمن و اندرون او آب می شود و حلّ می گردد؛ چون منکرات را در برابر دیدگان خود می بیند، و قدرت تغییر و اصلاح آنها را ندارد...»
«تفسیر المیزان ج 5 ص432 تاص435»
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/191226/حدیث-روز-سخن-پیامبراکرمص-به-سلمان-فارسی-درباره-نشانههای-قیامت