فراموش کردم
رتبه کلی: 3455


درباره من
من صداقت را از خودم شروع میکنم...
محمدسام مشایخی (douman )    

دین شیوهای عقلانی برای زندگی است

درج شده در تاریخ ۹۲/۱۰/۰۶ ساعت 17:31 بازدید کل: 144 بازدید امروز: 138
 

دین شیوهای عقلانی برای زندگی استفیلسوف معروف آمریکایی:

 

نویسنده معتقد است که ایمان و اعتقاد به مثابه نگرش و نگاه منحصر به فردی نگریسته می‌شود. به گمان او ایمان و اعتقاد قابل تقلیل به باور نیست اما ارتباط نزدیکی با باور و رفتار دارد.

شبکه ایران/ رابرت آئودی استاد دانشگاه نتردام آمریکا در قالب کتابی که از سوی انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشر شده به بررسی نسبت میان عقلانیت و تعهدات دینی پرداخته و مطرح می کند که دین شیوه‌ای عقلانی برای زندگی است.
به گزارش مهر، یکی از پرسشهای مهم در بحث دین این است که آیا تعهدات و الزامات دینی عقلانی هستند یا نه.
نویسنده در این اثر معتقد است که تعهدات و الزامات دینی از جنبه عقلانی قابل دفاع هستند و دین راهی عقلانی برای زندگی است.
نویسنده معتقد است که ایمان و اعتقاد به مثابه نگرش و نگاه منحصر به فردی نگریسته می‌شود. به گمان او ایمان و اعتقاد قابل تقلیل به باور نیست اما ارتباط نزدیکی با باور و رفتار دارد.
آئودی معتقد است که ایمان و اعتقاد ارتباط نزدیکی با زندگی اخلاقی دارد. همچنین ایمان ارتباط نزدیک و فشرده‌ای با زندگی سیاسی و ابعاد زیبایی شناسانه زندگی دارد.
این کتاب در سه بخش اصلی تنظیم شده است. بخش اول به بررسی بنیانهای معرفت شناختی می‌پردازد و به بررسی موضوعاتی چون توجهیات و استدلالهای عقلانی و معرفت و دانش می‌پردازد.
بخش دوم این کتاب به بررسی موضوع الزامات دینی عقلانی و ابعاد گوناگون آن می‌پردازد. ایمان، باور، پذیرش و امید، عناصر و مؤلفه‌های الزامات دینی، الزامات دینی و تعهدات اخلاقی موضوعاتی هستند که در این بخش مورد بررسی قرار می‌گیرند.
عقلانی بودن الزامات دینی در دنیای پسامدرن عنوان بخش سوم این کتاب است. معضل و مسأله شر، چالشهای درونی عقلانی بودن الزامات دینی و چالش طیعت گرایی موضوعاتی هستند که در این بخش مورد بررسی قرار می‌گیرند.
این اثر با عنوان "عقلانیت و تعهدات دینی" از سوی انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشر شده است.
رابرت آئودی استاد دانشگاه نتردام آمریکا و از فیلسوفان معاصر است. تخصص اصلی آئودی معرفت‌شناسی و اخلاق و به ویژه شهودگرایی اخلاقی است و همچنین در فلسفه ذهن و کنش و معرفت‌شناسی دینی صاحبنظر است.
 http://inn.ir

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۲/۱۰/۰۶ - ۱۷:۳۱
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:



لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)