فراموش کردم
رتبه کلی: 96


درباره من
"اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ
فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ
وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیناً
حَتَّی تُسکِنَهُ أَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"

خدایا، در این لحظه و در تمام لحظات،
سرپرست و نگاهدار و راهبر و یاری گر و راهنما و دیدبان ولیّات
حضرت حجّة بن الحسن-
که درودهای تو بر او و بر پدرانش باد-
باش، تا او را به صورتی که خوشایند اوست
[و همه از او فرمانبری مینمایند]
ساکن زمین گردانیده،
و مدّت زمان طولانی در آن بهرهمند سازی
___________________________

نام:دامون اوغلان

شهرت:صبر ایوب

زاده سرزمین GORG

تولد11/25 ولنتاین

__________________________

عاقل مباش که غم دیگران خوری...

دیوانه باش تا دیگران غم تو خورند...

____________________________

در طلب دنیا معتدل باشید و حرص نزنید زیرا به هرکس هرچه قسمت اوست میرسد...

پیامبر اکرم(ص)
___________________________

پاکدامنی مرد به اندازه ی غیرت اوست

امام علی (ع)

___________________________

غیرت از ایمان است و بی بندوباری از نفاق
____________________________

اگر غیرت بره با درد باشی

و گر بی غیرتی نامرد باشی....
_________________________

وطن دوستی از ایمان است...

__________________________
بیماریم شده باعث بیداریم وچه نعمتی شده امروز مشکل دیروزم،پس بدانم که همه چیزنکوست اما به وقتش،دردها فراموش میشوند ولی همدرد ها هرگز..
________________________

Sevmek en güzel duygu

Sevmek aşka gönlünü vermek

Sevmek derdin dermanı demek

Sevmek sevmek

Sevmek hayatın tadı

Sevmek tanrının adı demek

Sevmek kulun muradı demek

Kalbimizde sevgiye aşka yer vermeliyiz

Kucak açıp dostluga sevip sevilmeliyiz



Sevmek sevmek aaah sevmek sevmek

Sevmek karanlığın sonudur

Neşe huzur doludur

Sevmek tanrımızın yoludur

Sevmek sevmek

ازسلسله فعالیت های تورک ستیز روزنامه شرق/ علی یونسی: تدریس زبان تورکی خواست مردم آزربایجان نیست

درج شده در تاریخ ۹۵/۰۶/۱۵ ساعت 21:54 بازدید کل: 427 بازدید امروز: 424
 

 

روزنامه اصلاح طلب شرق که اصلاح طلبی را فقط برای قوم فارس تعریف کرده و جهت رسیدن به این هدف فعالیت علیه همه عناصر ملی غیر فارس ها بویژه تورک ها را شدت بخشیده است، اخیرا از زمان به میان کشیده شدن رشته دانشگاهی زبان ادبیات تورکی در دانشگاه های ایران با انتشار نوشته ها و مصاحبه های هدفمند فعالیت های تورک ستیز را در دستور کار خود قرار داده است.

، از زمان آغاز بحث تدریس زبان تورکی در دانشگاه ها این روزنامه به طرح این مسئله حمله کرده و با دعوت از افراد ضد تورک آنها را به بیان اظهارات توطئه آمیز و نفرت انگیز در این باره تشویق کرده است. اخیرا در شماره جدید خود این روزنامه با علی یونسی وزیر اطلاعات دولت محمد خاتمی و دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها مصاحبه ای انجام داده که نفی حقوق زبانی و ملی تورک ها توسط وی در آن به وضوح دیده می شود.

علی یونسی طی مصاحبه ای در شماره 2672 روز شنبه 13 شهریور روزنامه شرق تحت عنوان " مطالبه اصلی اقوام ایرانی تکریم و محرومیت‌زدایی است" سعی کرده است با سرپوش گذاشتن بر حقوق زبانی و ملی ملل تحت ستم در ایران گفتگو را طبق خواست دگرستیزان روزنامه اصلاح طلب شرق پیش ببرد.

علی یونسی مثل همیشه با خرده فرهنگ نامیدن زبان و فرهنگ ده ها میلیون تورک آزربایجانی در این باره به روزنامه شرق گفته است:" خرده‌فرهنگ‌ها را هم عمدتا گروه‌های سیاسی واگرا بدون توجه به هویت و فرهنگ اصلی و ملی نمایندگی می‌کنند؛ مثل پان‌ترک‌ها و در کل پان‌ها از آن خرده‌فرهنگ‌ها تبعیت می‌کنند. آنها سعی می‌کنند تفاوت در زبان را از دلایل تفرقه و جدایی بدانند. ما معتقدیم اینکه مردم ده‌ها زبان داشته باشند هیچ اشکالی ندارد. زبان‌های متعددی وجود دارد، اما زبان ملی هم وجود دارد. زبان ملی و رسمی ایرانیان پیش از جمهوری اسلامی و پهلوی، در زمان حاکمیت ترک‌ها در ایران که حدود هزار سال حاکم بودند، فارسی بوده است. اتفاقا ترک‌ها بیش از هر زبان دیگری در ترویج زبان و ادبیات فارسی نقش داشتند. مثلا شاهنامه را محمود غزنوی ترک سفارش داده است. زبان فارسی، زبان دربار عثمانی‌ها و زبان فاخر ادبی حکومت‌های ترک بوده. اگر در قانون اساسی ما زبان فارسی به‌عنوان زبان ملی آمده، به این دلیل است که یک پشتوانه و واقعیت تاریخی ممتد است. بر این اساس، آمده‌اند زبان فارسی را زبان ملی اعلام کرده‌اند و آموزش زبان‌های محلی بلامانع است."

 

وی در ادامه سخنان هدفدار خود زبان تورکی آزربایجانی را یک زبان ایرانی شده خواند که با سایر گویش های تورکی متفاوت است. وی همچنین گفت که اجازه نخواهد داد که سایر منابع زبان ترکی که در ایران وجود ندارد، در دانشگاه ها تدریس شود.

وی همچنین با ادعاهای کذب اعلام کرد که بحث آموزش زبان محلی، یک مطالبه ملی و عمومی نیست، بلکه یک مطالبه محدود و قومی است که من اسمش را روشنفکری یا سیاسی می‌گذارم.  زبان ترکی آذری، بلوچی و... را همه مردم آن مناطق بلدند و به نوآموزان باید زبان فارسی به همان شیوه که گفتم آموزش داده شود تا وقتی کنار نوآموزان فارسی‌زبان قرار می‌گیرند، افت تحصیلی نداشته باشند. این نکته را هم عرض کنم که خواهان آموزش زبان و ادبیات قومی و محلی خیلی زیاد نیست؛ باید بگویم کسانی که نگران آموزش هستند، بی‌جهت نگران نباشند.

یونسی در بخش دیگری از سخنان خود روش نژادپرستانه ی جدیدی برای آسمیلاسیون کودکان غیرفارس در ایران مطرح کرد و در این باره با اظهارات غیر علمی و غیر منطقی گفت: هدف دولت از آموزش زبان و ادبیات فارسی چند مورد است؛ یکی اینکه تعدادی از فرزندان نوآموز ایرانی با زبان فارسی آشنا نیستند و باید به آنها از کانال و مسیر زبان خودشان فارسی آموزش داده شود. مثلا نوآموزان ترک، کرد، بلوچ و... وقتی فارسی نمی‌دانند، باید با زبان خودشان فارسی یاد بگیرند و این نقص در مدارس ما هست. نباید شاگرد یا نوآموزی که با فارسی آشنا نیست در کنار نوآموزی که به زبان فارسی مسلط است، یک درس بخواند. بلکه قبلا باید به آنها فارسی آموزش داده شده باشد. یعنی مادران آنها مثلا در پیش‌دبستانی به همان زبان، فارسی را یادشان دهند تا آماده شوند اما متأسفانه این ضعف را امروز در سیستم آموزش خود احساس می‌کنیم.دوم اینکه آموزش ادبیات ترکی آذری یک کار تخصصی است. اگر این ادبیات را ما آموزش ندهیم دیگران جای ما را می‌گیرند.

خبرنگار روزنامه شرق هم مدام بر کلمه مغولی تاکید کرده است، در صورتیکه زبان ترکی متفاوت تر از زبان مغولی بوده و این اقدام خبرنگار شرق به خاطر تشدید نفرت فارس ها از مغول ها و تورک ها می باشد که ریشه آن به تاریخ بر می گردد.

روزنامه شرق با انتشار نوشته هایی علیه تورک ها باعث افزایش شکاف و واگرایی بین فارس ها و تورک ها می گردد. بسیاری از صاحبنظران مسائل اتنیکی معتقدند که چنین اقدامات دگرستیزانه نژادپرستانه و مملو از توطئه از طرف نمایندگان قوم حاکم باعث افزایش تمایلات استقلال طلبانه در بین اقوام تحت ستم شده و نخبگان آنان را علیه استعمارگران بسیج می کند که نمونه بارز آن را در ایران شاهد هستیم.

 

این مطلب توسط محراب عبوسی بررسی شده است.
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)