شیویاری سخنگوی مجمع نمایندگان آذربایجانشرقی در گفتوگو با آناج: نمایندگان با گزینههای استانداری به صورت حضوری رایزنی میکنند/ انقلابی بودن و عملکرد فراجناحی جزو معیارهای مدنظر در انتخاب استاندار است
به گزارش روابط عمومی وسایت پایگاه اطلاع رسانی دکتر یعقوب شیویاری نماینده مردم شریف میانه و بخش های ترکمنچای ،کندوان ،کاغذکنان و مرکزی در مجلس شورای اسلامی وسخنگوی مجمع نمایندگان آذربایجانشرقی در گفتوگو با آناج: نمایندگان با گزینههای استانداری به صورت حضوری رایزنی میکنند/ انقلابی بودن و عملکرد فراجناحی جزو معیارهای مدنظر در انتخاب استاندار است
شیویاری از برگزاری جلسه نمایندگان مجلس با گزینههای استانداری جهت اخذ برنامهها خبر داد.
یعقوب شیویاری در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با اشاره به جلسهی امروز نمایندگان آذربایجانشرقی در خصوص استاندار، ابراز داشت: مجمع نمایندگان استان معیارهایی را برای تعیین استاندار به وزارت کشور اعلام کرده که مهمترین آنها انقلابی بودن استاندار و فراجناحی عمل کردن وی بوده است.
وی افزود: چند نفر برای تصدی استانداری آذربایجان شرقی مطرح هستند که تصمیم گیری در مورد آنها سخت است، لذا شاخصههایی از طرف نمایندگان استان در نظر گرفته شده که فرد مورد نظر باید قدرت اجرایی بالا و سوابق مدیریتی خوبی داشته باشد.
نماینده میانه با تاکید بر انتخاب استانداری دارای برنامه در زمینه اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: استاندار منتخب باید بین مدیران استانی هماهنگی و التزام لازم را بوجود آورد، در زمینه اقتصاد مقاومتی به صورت عملی برنامه داشته و بتواند در اجرای آن گامهای موثری بردارد؛ تعامل سازنده با نماینده ولی فقیه در استان، نمایندگان و مدیران داشته باشد تا بتواند در حوزه توسعه استان عملکرد خوبی به نمایش بگذارد.
شیویاری با اشاره به مشکلات استان بیان داشت: فرد مورد نظر باید به همه مناطق استان از دور افتادهترین و کوچکترین روستاها تا بزرگترین شهر توجه داشته باشد، نگاه تبعیض آمیز به شهرها نداشته و کلان نگر باشد.
وی خاطرنشان ساخت: جمع بندی نهایی در مورد استاندار انجام نشده و نمایندگان استان در تلاش هستند تا معیارهای در نظر گرفته شده را وزارت کشور نیز اعمال نماید.
نماینده مردم میانه با اشاره به فرا رسیدن تبریز 2018 و فرصت اندک مسئولین برای برنامهریزی در این باره، تصریح کرد: با توجه به نبود استاندار و عدم تعیین شهردار توسط شورای شهر تبریز ما زمان را از دست دادهایم، این رویداد از مهمترین اتفاقات استان و حتی کشور ماست، انتظار میرود تا دستگاههای اجرایی تلاشهای بیشتری برای تحقق برنامههای تبریز 2018 انجام دهند.
وی اذعان کرد: صراحتا باید گفت اگر شهر دیگری به جز تبریز به عنوان پایتخت کشورهای اسلامی معین میشد قطعا مسئولان آن شهر بهره برداری بیشتر و بهتری داشتند، متأسفانه مهمترین بازوهای اجرایی ما در این امر مهم هنوز بلاتکلیف هستند، تبریز 2018 حیثیت و آبروی استان ماست و باید در مدت باقیمانده با تمام توان کار کنیم تا نتیجه بگیریم.
شیویاری در پایان با اشاره به برگزاری جلسه تکمیلی در مورد گزینههای مد نظر برای استانداری آذربایجان شرقی گفت: در تلاش هستیم تا با گزینههای مطرح شده مذاکرات حضوری داشته و از برنامههای آنها مطلع شویم و پس از تطبیق با شاخصها فرد مورد نظر را به وزارت کشور معرفی کنیم