فراموش کردم
رتبه کلی: 6064


درباره من
آموزشگاه فنی و حرفه ای کـــوشــــا

دارنده مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور

مجری دوره های فناوری اطلاعات , حسابداری
(از مبتدی تا پیشرفته)

آدرس: میانه - خیابان شهید میانجی - رویروی سینما کن - جنب مهدکودک شقایق
شماره تماس: 2243080- 0423

نحوه اخذ دیپلم کامپیوتر

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۲/۱۰ ساعت 11:04 بازدید کل: 1470 بازدید امروز: 1449
 

چکیده ای در مورد متقاضیان اخذ دیپلم کار دانش و  واحدهای دروس مهارتی کامپیوتر

 ویژة دانش آموزان روزانه و شبانه-داوطلبان آزاد دریافت دیپلم دوم –دیپلم ردی‌ها-دارندگان مدرک سیکل

کارآموزان گرامی بعد از طی دوره های آموزشی در آموزشگاه و شرکت در آزمون آن گواهینامه های خود را دریافت می کنند سپس با انتخاب دروس عمومی مورد نیاز، دروسی که قبلا در دبیرستان پاس شده است دیگر نیازی به پاس مجدد نخواهد بود.

متقاضیان اخذ دیپلم کار دانش معمولا یکی از دو گروه زیر می باشند:

1- افرادی که قبلا دیپلم دریافت نموده اند

 افرادی که قبلا در یکی از رشته های متوسطه دیپلم دریافت نموده اند می توانند در صورت تمایل جهت دریافت دیپلم کاردانش به آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای مراجعه نمایند و پس از گذارندان 24 واحد از دروس مهارتی دیپلم کامپیوتر خود را دریافت نمایند.

2- افرادی که قبلا موفق به دریافت دیپلم نشده اند

دانش آموزن متفرقه و تطبیقی نیز می توانند واحدهای مهارتی  خود را در آموزشگاههای آزاد بگذارنند و جهت دریافت دیپلم کار و دانش اقدام نمایند.

توضیح:

     دانش آموز متفرقه به دانش آموزی گفته می شود که هر ترم تعدادی واحد عمومی را بدون حضور در کلاسها و فقط با شرکت در امتحانهای پایان دوره می گذارند. ولی این افراد باید در کلاسهای دروس مهارتی خود در آموزشگاههای آزاد به صورت کامل حضور داشته باشند.

     دانش آموز تطبیقی دانش آموزی است که یا قبلا در نظام غیر واحدی قدیم به تحصیل اشتغال داشته و یا در رشته ای غیر از کاردانش کامپیوتر تحصیل می کرده است ولی تاکنون موفق به اخذ دیپلم نشده است. این افراد برای ادامه تحصیل در رشته کامپیوتر و اخذ دیپلم باید با مراجعه به یکی از مناطق آموزش و پرورش فرم تطبیق واحداهای خود را دریافت نمایند.

در شاخة تحصیلی کاردانش ، گروه کامپیوتر دارای  4 رشتة زیر میباشد:

1-طراحی صفحات وب: دروس مهارتی این رشته عبارتند از: کاربر رایانه –  کاربر نرم افزار اداری-طراح گرافیک رایانه‌ای-طراحی مقدماتی صفحات وب-کارورز Flash Mx -رایانه کار Visual Interdev-رایانه کار Dreamweaver-رایانه کار CIW(مجموعاً 8 مهارت)

درس تکمیلی این رشته عبارتست از: کارورزی

2-تولید چند رسانه‌ای: دروس مهارتی این رشته عبارتند از: کاربر رایانه –  کاربر نرم افزار اداری-طراح گرافیک رایانه‌ای-شهروند الکترونیک- کارورز Flash Mx -رایانه کار تدوین فیلم و صدا با SSP-رایانه کار Director MX-تولید چندرسانه ای Author Ware(مجموعاً 8 مهارت)

دروس تکمیلی این رشته عبارتند از: کارآفرینی-قانون کار-بهداشت و ایمنی کار-کارورزی

3-برنامه‌نویس پایگاه داده: دروس مهارتی این رشته عبارتند از: کاربر رایانه –  کاربر نرم افزار اداری-برنامه نویس ویژوال بیسیک مقدماتی-کاربر بانک اطلاعاتی Access,SQL Server-برنامه نویس Delphi,VB-مهارت عمومی برنامه نویسی (مجموعاً 6 مهارت)

این رشته دروس تکمیلی ندارد.

4-تصویرسازی رایانه ای:  دروس مهارتی این رشته عبارتند از: کاربر رایانه –  کاربر نرم افزار اداری-طراح گرافیک رایانه‌ای-شهروند الکترونیک-کارورز Flash Mx -رایانه‌کار Freehand  - رایانه‌کار  Coreldraw (مجموعاً 7 مهارت)

دروس تکمیلی این رشته عبارتند از: کارآفرینی-قانون کار-بهداشت و ایمنی کار-کارور

نکته: به دانش‌آموزانی که قصد دریافت دیپلم  کامپیوتر طبق مجموعة هشتم آموزش و پرورش را دارند معمولاً توصیه میگردد رشتة تصویرسازی رایانه‌ای را انتخاب نمایند، چرا که دارای آیندة شغلی مناسبی در زمینة گرافیک  کامپیوتری بوده و در مقایسه با سه رشتة دیگر کامپیوتر دارای دروس و مهارتهای ساده‌تری میباشد.( ولی دانش‌آموز در صورت علاقه و داشتن شرایط لازم در هر یک از  4 رشتة زیر گروه کامپیوتر میتواند ادامة تحصیل دهد).

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۳/۰۲/۱۰ - ۱۱:۱۱
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)