فراموش کردم
رتبه کلی: 2912


درباره من
سیما دانایی (farda )    

برای گاف‌های تمام نشدنی ،رابطه سریال ستایش و شعور مخاطب ..

درج شده در تاریخ ۹۰/۰۴/۰۵ ساعت 22:22 بازدید کل: 359 بازدید امروز: 124
 

ارم نیوز:  سریال ستایش هر جمعه شب از شبکه سوم سیما به کارگردانی سعید سلطانی پخش می‌شود. داستان سریال ستایش از دهه 60 آغاز می‌شود و بعد ماجراها در زمان دیگری روایت می‌شود.

نکته قابل توجه در این سریال گاف‌های فراوانی است که در پرداخت قصه مشاهده می‌شود. در صحنه‌های بسیاری اشتباه‌های فاحشی از سوی نویسنده و طراح صحنه دیده می‌شود، برای مثال تکیه کلام‌های داریوش ارجمند، اصطلاح هایی هستند که امروزه رواج دارد، اما او از این تکیه کلام‌ها در قصه ای که مربوط به دهه 60 است استفاده می‌کند.


وقتی مادر مهدی پاکدل برای عیادت ستایش به بیمارستان می‌رود با دسته‌ای از گل های لیلیوم روی صفحه تلویزیون ظاهر می‌شود، در حالی که بعید به نظر می‌رسد در دهه 60 با دسته گلی که امروزه هم کسی برای عیادت بیمار آن را انتخاب نمی‌کند، به عیادت بیمار بروند.
 
در همین صحنه طاهر خطاب به مادرش می‌گوید:« ببینم سر آقام رو کوبوندی به طاق یا پیچوندیش و اومدی؟!»

فرزند اول طاهر، دختر تازه متولد شده‌اش در قسمت‌های قبلی در کریر امروزی دیده می‌شود. در این سریال بینندگان در خانه‌های دهه 60 کابینت ام‌دی‌اف می‌بینند. لوازم خانه عروس بزرگ خانواده فردوس کاملا امروزی است.

ظاهرا گاف‌های سریال ستایش که البته سازندگان آن قصد دارند قسمت دوم آن را هم آماده پخش کنند، تمام شدنی نیست!

مخاطبان این سریال در هر قسمت از آن با گاف‌های تازه‌ای موجه خواهند شد.

در قسمت بیست و ششم از سریال ستایش که شب گذشته از شبکه سوم سیما پخش شد گاف‌های تازه‌ای از این سریال رو شد. در صحنه‌ای از سریال، بعد از اینکه ستایش متوجه فراموشکاری پدر می شود او را به مطب دکتر می برد، دکتر بعد از پرسش و پاسخ هایی که روان‌شناسان از مراجعان‌ می پرسند و بررسی و واکاوی فلسفی فراموشکاری او، برای محمود عزیزی، پدر ستایش «ام آر آی » تجویز می کند! او با گیجی می پرسد راستی دکتر! این آم آر آی که گفتی چی هست؟! و آقای دکتر با توضیح کامل و جامعی می گوید:یک جور عکس برداری است!

البته صحنه‌های دیگری هم جای تامل داشت، مثلا صحنه ای که مربی مهد کودکی که ستایش قرار بود در آنجا مشغول به کار شود اصرار داشت به خاطر روحیه لطیف بچه ها او نباید لباس تیره بپوشد! در حالی که تقریبا همه مان به یاد داریم که در سال‌های دهه 60 خانم‌ ها بیشتر لباس های تیره می پوشیدند و کمتر کسی با مانتوهای رنگ یاسی و صورتی دیده می شد، حتی دانش آموزان هم در دهه 60 مانتو، شلوار و مقنعه های تیره می پوشیدند.

داستان سریال روزهای جنگ را روایت می کند، در حالی که تقریبا نشانه ای از جنگ و وقایع آن در این سریال دیده نمی شود.

به نظر می رسد نویسنده محترم سریال ستایش نه تنها زحمت تحقیقی کوتاه قبل از نوشتن را به خود نداده، بلکه به نظر می رسد تنها به گریاندن مخاطب بخت برگشته فکر می کرده است.

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی

 

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۰/۰۴/۰۶ - ۱۱:۵۲
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (0)