رئیس مرکز مطالعات دکترینال بدون مرز گفت: بدهی خارجی ایالات متحده امریکا بر اساس گفته های مسئولان خزانه داری این کشور به 15 تریلیون دلار رسیده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، حسن عباسی در جمع دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی افزود: این درحالی است که بودجه سالانه امریکا حداکثر سه ونیم تریلیون دلار است و با این وضع اقتصاد امریکا شکست خورده است.
وی با بیان اینکه بودجه سالانه ایران 350 میلیارد دلار در سال است، افزود: حداکثر بدهی خارجی ایران آن هم در شرایط تحریم به 50 میلیارد دلار می رسد.
عباسی با بیان اینکه این آمارها نشان از ورشکستگی اقتصاد امریکاست، یادآور شد: در طول هشت سال گذشته هزار بانک امریکا که هر کدام هم تراز بانک های تجارت و صادرات ایران هستند، اعلام ورشکستگی کردند.
وی شرایط کنونی اقتصادی امریکا را از هم گسیخته دانست و گفت: اقتصادی که هدف آن رسیدن به سود با هر روش و قیمتی است و درآمد آن از راه فروش اسلحه در زمان بحران ها بدست می آید طبیعی است که به چنین وضعی دچار شود.
رئیس مرکز مطالعات دکترینال بدون مرز همچنین نظریه لیبرال دمکراسی در جهان بویژه میان ملت های مسلمان منطقه را شکست خورده ارزیابی کرد و افزود : دهها سال است که مسلمانان شعار دمکراسی خواهی امریکا را می شنوند اما مشاهده می کنند که امریکا از دولت های دیکتاتور و مستبد این ملتها حمایت مستمر می کند، بنابراین ایالات متحده در طول دهه های گذشته نتوانسته است پاسخ قانع کننده ای به این رفتار دو گانه خود بدهد.
عباسی در ادامه با اشاره به تبلیغ آخرالزمان در سال 2012 بویژه در هالیوود و رسانه های تبلیغاتی امریکا گفت: همزمان عده ای نیز در داخل کشور به یکباره فیلمی به اصطلاح مستند به نام ظهور بسیار نزدیک است می سازند که این دو موضوع در شرایط کنونی یا در خوشبینانه ترین حالت از سادگی افراد است یا نگاه مغرضانه به مهدویت دارند چرا که موضوع داخلی با موضوع خارجی به هم ارتباط پیدا کرده است و برای ظهور زمان تعیین کرده اند.
عباسی با اشاره به نظریه کلازویتس مبنی بر جنگ افروزی امریکا در زمانی که اقتصاد کشورش بد یا خوب است گفت: بعید نیست تا رسیدن به 2012 آنان در شرایطی که اقتصاد بسیار ورشکسته ای دارند در بعضی نقاط جهان دست به جنگ یا اسلحه ببرند تا اقتصادشان را با فروش اسلحه نجات دهند.
وی همچنین در مورد فیلم ظهور بسیار نزدیک است گفت: در این فیلم از سید خراسانی و سفیانی سخن گفته شده است درحالی که چنین برداشتی صدسال گذشته نیز بود اما معلوم شد که نمی توان برای ظهور مصداق تعیین کرد.
عباسی به عنوان مثال به چنین شایعاتی در زمان رسیدن نیروهای اسلام در هشت سال دفاع مقدس به نزدیکیهای بصره اشاره کرد و گفت: در همان زمان هم شایعه کرده بودند که اگر نیروهای اسلام به بصره برسند زمان ظهور حضرت است در حالی که معلوم شد همه چیز را نمی توان اینگونه تحلیل و تبیین کرد.
عباسی در پایان یادآور شد امام زمان(ع) قرار است ظهور کند نه اینکه بیاید آمدنی در پی نیست بویژه آنکه این ظهور ارتباط به امادگی جامعه و مسلمانها دارد و ما هنوز این آمادگی را در جامعه نمی بینیم