فراموش کردم
رتبه کلی: 169


درباره من
من انسانام
سونرا تورکم



***************



هاوانین چنلی چاغیندا ؛

دورموشام یول قیراغیندا ؛

یورقون ، آشوفته ، دایاخسیز ؛

گینه یالقیز؛


گوروشو گوزله ییرم ؛


باخیشین فاصیله سیندن قورولان ، کورپو یانیندا ؛


هاوانین چنلی چاغیندا !!!
.
.
.
.

اوخویوب ،ائشیتمگی ،اویرنمگی سئویرم.
سئوینرم منیم بیلگیلریمی آرتیراسیز

---------------------------------------
---------------------------------------

معمولا دیر به دیر به سایت سر میزنم،برای همین نمیتونم همه مطالب و نظرات دوستان رو دنبال کنم،ممنون میشم در صورت لزوم پیام خصوصی بگذارید.
یارار (fore7er )    
آلبوم: فیلم
   
عنوان: با مسعود کیمیایی
با مسعود کیمیایی
کد برای مطالب، وب سایت و وبلاگ: بازدید کل: 397 بازدید امروز: 113
توضیحات:

مسعود کیمیایی (۷ مرداد ۱۳۲۰، تهران) کارگردان و فیلمنامه‌نویس سرشناس ایرانی است. کیمیایی از چهره‌های بحث‌انگیز و جنجالی سینمایی ایران است. او با ساخت فیلم قیصر در سال ۱۳۴۸، برای نخستین بار دو قطب هنری و تجاری سینما را به هم پیوند داد و از آغازگران موج نو در سینمای ایران بود. اغلب آثار کیمیایی در ژانر اجتماعی-سیاسی است. او علاوه بر فعالیت‌های سینمایی، نوشتن رمان و شعر را نیز تجربه کرده‌است. او همچنین برای نخستین بار در سال 82 در فیلم مستند "هشتصد قدم در لاله زار" ساخته امید شریف موسوی، مقابل دوربین قرار گرفت و راوی اصلی این فیلم درباره خیابان مشهور طهران قدیم یعنی "لاله زار" شد که همواره در اغلب فیلمهای ساخته خودش و حتی رمانش نیز دلبستگی بسیار خود را به آن ابراز کرده است . کیمیایی بعد از انقلاب کارگاه آزاد فیلم را بنیان نهاد. وی در سال ۱۳۸۹ برای فیلم جرم اولین جایزه سینمایی خود را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.
-----------------------------
تِم اغلب فیلم‌های کیمیایی را باورها و ارزش‌هایی می‌سازد که یا از بین رفته و یا کمرنگ شده‌اند. کیمیایی از جوانمردی، غیرت و رفاقت تا سر حد مرگ قصه می‌گوید و قهرمانانش را با این صفات در بستر جامعه‌ی امروزی با مشکلات سیاسی-اجتماعی درگیر می‌کند تا از ارزش‌های خود دفاع کنند. ارزش‌هایی که مردم عامه‌پسند ممکن است دوستشان داشته باشند ولی با زندگی مدرن در تناقض می‌باشند. نقد اینگونه داد ستاندن که حتی گاهی به قیمت گذشت از هنجارها می‌باشد، موضوع مهمترین چالش منتقدان کیمیایی را تشکیل می‌دهد. آنها بر این باوراند که این روایت‌گری چیزی جز پافشاری لجوجانه‌ی کیمیایی بر پنداری غلط نمی‌باشد.
-----------------------------
بارزترین توانایی کیمیایی در فیلمنامه‌هایش دیالوگ‌ها و مونولوگ‌های خاص اوست. کیمیایی زبان عامیانه (کوچه و بازار) را به خوبی می‌شناسد و در ایجاد ضرباهنگ مناسب برای ادای آنها مهارت زیادی دارد. به‌همراه علی حاتمی، کیمیایی را نیز باید خالق بخش عمده‌ای از مشهورترین دیالوگ‌های تاریخ سینمای ایران دانست. از آن جمله‌اند گفتارهای ناصر ملک مطیعی در فیلم قیصر و قریبیان و وثوقی در فیلم گوزن‌ها. میتوان گفت پیام قهرمانان فیلمهای کیمیایی در چند دیالوگ مهم و منحصر به فرد در لابلای فیلم آشکار میشود. پیامی که آرمانهای ناب ایرانی را به تصویر میکشد.
---------------------------------
از فیلمهای ایشان:
- قیصر (۱۳۴۸) رضا موتوری (۱۳۴۹) داش‌آکل (۱۳۵۰)- بلوچ (۱۳۵۱) خاک (۱۳۵۲) گوزن‌ها (۱۳۵۴)- غزل (۱۳۵۵)- سفر سنگ (۱۳۵۶)- دندان مار (۱۳۶۸)- سلطان (۱۳۷۵)- اعتراض (۱۳۷۸)- جرم (۱۳۸۹)  
درج شده در تاریخ ۹۱/۰۸/۱۹ ساعت 09:46
برچسب ها:
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
تبلیغات

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
کاربران آنلاین (0)