فراموش کردم
رتبه کلی: 3258


درباره من
سلام ...

خدایا : نعمت عافیت مبدا همه نیازها،و
عاقبت به خیری مقصد همه نیاز هاست،
بین این مبدا تا آن مقصد ، والاترین نیازها
دلخوشیست ، خدایا به بزرگیت سوگند آنرا
به تمامی دوستانم عطا فرما.

*** آمین ***

*****************

از عارفی پرسیدم روی انگشترم چه حک کنم که وقتی شادم به آن بنگرم و وقتی غمگینم به آن نظر کنم. گفت حک کن : میگذرد..

******************
افلاطون را گفتند : چرا هرگز غمگین نمی شوی ، گفت دل به آنچه نمی ماند نمی بندم.

******************
پوریا ی ولی گفت صیدم به کمند است
از همت مولا علی بخت بلند است
افتادگی اموز گر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
******************
گاهی خودم هم می مانم در این عشق!!! تو نمی آیی و من منتظرم تو به من... به دلم... به روزگارم... بد می کنی و من به بد بودن هایت هم عشق می ورزم!! تو مرا پس می زنی من بیشتر در پی أت می دوم!! تو یادم نمی کنی من با یادت زندگی میکنم!!! تو دنبال زندگیت هستی و من دنبال این واژه های لعنتیم که شعری برایت بگویم شعری که تو هرگز نخواهی خواند!!!
M.vakili*** (gole-yas )    

مقایسه تبلت iPad با لپ تاپ

درج شده در تاریخ ۹۱/۰۱/۲۱ ساعت 12:25 بازدید کل: 447 بازدید امروز: 83
 

مقایسه تبلت iPad با لپ تاپ

در چند سال اخیر نت بوک ها (netbook) به دلیل قیمت کمتر و اندازه کوچکتر به تدریج جایگزین لپ تاپ های قدیمی شدند . نت بوک ها برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ بازار کامپیوتر را متحول ساختند و محدوده وسیعی از کاربران را به سمت خود کشیدند تا اینکه در ماه آوریل سال ۲۰۱۰ ، ipad رسما توسط مدیر عامل شرکت اپل استیو جابز معرفی شد که بازار نت بوک و لپ تاپ را به کلی تحت تاثیر خود قرار داد و در واقع انقلابی در زمینه تبلت کامپیوترها به وقوع پیوست به طوری که در ۸۰ روز اول معرفی آیپد ، ۳ میلیون نسخه و در کل سال ۲۰۱۰ ، ۱۴٫۸ میلیون نسخه به فروش رفت که بیشتر از ۷۵ درصد فروش مربوط به اواخر سال ۲۰۱۰ بود .

آیپد یک تبلت کامپیوتر می باشد که موازی با آیفون و آیپاد در خط تولید اپل قرار دارد و مسلما جدی ترین رقیب آیپد ، لپ تاپ است . برخلاف لپ تاپ که برای دیدن مانیتور و کیبورد باید آن را باز کرد تبلت تنها یک صفحه نمایشگر تاچ است که کیبورد آن نیز لمسی می باشد و دیگر از لولا برای باز کردن آن خبری نیست . شاید برجسته تریت حسن تبلت ها عدم وجود کیبورد به معنای واقعی و به تبع آن اشغال فضای کمتر باشد به طوری که تمام دستورات ورودی از طریق صفحه نمایشگر اعمال می شود. اما به هر حال برای تایپ اسناد و مدارک و مطالب طولانی ، بهتر است از کیبورد استفاده شود .

با اینکه هزاران برنامه برای آیپد طراحی شده اما باز به پای برنامه های نصب شدنی بر روی لپ تاپ نمی رسد و همواره یکی از مشکلات استفاده از آیپد وجود برنامه های کاربردی منحصر به فرد آن بوده که فقط و فقط توسط خود اپل ساخته می شود و شما نمی توانید هر برنامه ای را روی آیپد نصب و راه اندازی کنید .

در آیپد شما نمی توانید چند برنامه را همزمان اجرا کنید (no multitasking) . این امکان را خود اپل برای جلوگیری از اجرای بیش از حد برنامه ها و احیانا افت بازدهی آیپد برداشته است .

جدای از بحث نرم افزاری ، محدودیت های سخت افزاری نیز برای آیپد وجود دارد . اول اینکه باتری آن به صورت داخلی جاساز شده و نمی توان با باتری دیگری جایگزین کرد ( بر خلاف لپ تاپ ها ) به این معنی که هنگام افت شارپ باتری باید به دنبال پریز برق بگردید . همچنین هیچ کدام از بخشهای سخت افزاری آیپد ترفیع داده نمی شود و حتی نمی توان از حافظه های خارجی مثل فلش درایو یا کارت حافظه استفاده کرد . تنها راه ارتقای سیستم آیپد خرید نسخه جدیدتر می باشد در صورتی که ارتقای سیستم لپ تاپ هر چند محدود است اما امکان پذیره .

خلاصه بحث اینکه :

    آیپد بیشتر یک تبلت است تا لپ تاپ.
    آیپد کیبورد و موس ندارد و برای اجرای عملیات از یک صفحه نمایشگر لمسی استفاده می شود.
    آیپد فقط برنامه های کاربردی اپل را اجرا می کند.
    آیپد نمی تواند به طور همزمان چندین برنامه را اجرا کند.
    باتری آیپد به صورت built-in می باشد و امکان جایگزینی با باتری دیگر وجود ندارد.
    آیپد قابلیت ارتقا را ندارد.

 به روز رسانی :

لازم به ذکره که با معرفی تبلت آی پد ۲ ، ویژگی هایی مثل اجرای موسیقی در پس زمینه حین اجرای نرم افزارهای دیگر ، چت ویدئویی یا همان ویژگی فیس تایم ، سرعت بیشتر اجرای برنامه ها با وجود پردازنده ۲ هسته ای در ipad 2 ، ۹ برابر گرافیک بیشتر برای بازیهای گرافیک بالا ، وزن و حجم کمتر ، اتصال هارد اکسترنال و حافظه فلش USB ، پورت hdmi و چندین ویژگی دیگر به آی پد اضافه شد .

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۱/۰۱/۲۱ - ۱۲:۲۵
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)