فراموش کردم
لطفا تایپ کنید...
رتبه کلی: 4807


درباره من
تیکان تپه مرکز شهرستان تیکان تپه در استان آزربایجان غربی است. نام تیکان تپه در راستای سیاست ترکی زدائی از آزربایجان در سال به نام تکاب تغییر داده شده است. شهرستان تیکان تپه از شمالغربی به هشترود، از شمالشرقی به زنجان، از طرف غرب به سایین قالا (صائیندژ) و از طرف جنوب شرقی به شهرستان آزربایجانی بیجار در استان کردستان و از جنوب و جنوبغربی به سنندج و سقز محدود است. منطقه تیکان تپه دارای ده ها اثر تاریخی قبل و بعد از اسلام است که از آن جمله میتوان به سوغورلو (تخت سلیمان) که در کیلومتری شمالشرقی آن واقع شده اشاره کرد.
وحید-گوجمان (gucman-7 )    

زندانی آذربایجان، " علی هدایتی " را بیشتر بشناسیم...

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۳/۰۵ ساعت 15:52 بازدید کل: 257 بازدید امروز: 244
 


علی هدایتی در سال 1361 در روستای عربشاه گروس (عربچه) متولد شد .
در جریان تغییر نام اماکن عمومی ومحل کسب در شهر تیکان تپه(تکاب) که باعث اعتراض جمع کثیری از مردم وبازاریان قرارگرفته بود محل کار علی هدایتی نیز چندین بار مورد بازرسی قرار گرفته و این فعال مدنی به اداره اماکن و اداره اطلاعات این شهر احضار و مورد بازجوئی قرار گرفته است.
اداره اماکن عمومی تیکان تپه به ریاست علی عبدی بعلتعلت احضار و بازرسی محل کسب وی را نامگذاری محل کسب علی هدایتی (میوه فروشی تیکان تپه) اذعان کرده بود.
این فعال ملی-مدنی در جریان نصب مجسمه مولوی کرد نیز اط سوی اداره اماکن عمومی به ریاست علی عبدی به این اداره احضار و محل کسب وی نیز مورد تفتیش قرار گرفته و این فعال مدنی بارها تحت بازجوئی قرار گرفته بود.
این فعال ملی-مدنی تیکان تپه ای درجریان اعتراضات به خشک شدن دریاچه اورمیه به همراه یداله دشتی ورامین رضای و... تعداد دیگری از تیکان تپه ای ها به اداره اطلاعات این شهر احضار وبمدت 24 ساعت نیز در بازداشت به سر برده است. در همین سال نیز با هجوم ماموران اداره اطلاعات به محل سکونت و تفتیش منزل و نیز محل کار وی را بازداشت کرده و مدت 3 روز را در اداره اطلاعات این شهر تحت بازجوئی قرار گرفته و سپس به زندان قوشاچای منتقل می شود. وی با وثیقه 80میلیون تومانی آزاد می شود.
علی هدایتی در سالهای تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی تکاب به همراه چند تن از دوستان مجوز انتشار نشریه دانشجوی آیدین رادریافت کرده وخود نیز مدیر مسئول آن بود این نشریه به دوزبان تورکی -فارسی در سالهای 87 -88 به صورت گاهنامه انتشار می یافت.

تاریخ آخرین ویرایش مطلب: تاریخ آخرین ویرایش: ۹۳/۰۳/۰۵ - ۱۵:۵۳
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (1)