معلولیت محدودیت نیست آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است ...
روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

پسر بدون پا؛ کشف تازه بارسا!
پسر 11 ساله بدون پا توانست با مهارت و استعداد خود مسئولان استعدادیابی بارسلونا را مجاب کند که وی را به این تیم دعوت کنند.
به گزارش دیلی میل، گابریل مونیز برزیلی که اکنون مورد توجه بسیاری از رسانه ها واقع شده از سوی باشگاه بارسلونا به عنوان یک استعداد بالقوه قوتبالی دعوت شده است تا در تمرینات این تیم شرکت کند.
گابریل از نظر فیزیکی از قسمت مچ پا به پایین نقص عضو دارد به گونه ای باید بر روی ساق هایش و مچ هایش راه برود. مادرش می گوید از یک سالگی که راه افتاد ما هر لحظه انتظار داشتیم زمین بخورد اما او توانست خود را نگهدارد و با همین پاها راه برود. گابریل با اعتماد به نفس و اراده بر روی همین پاهای ناقص خود ایستاد و مهارت های خود را به دیگران اثبات کرد.
وقتی به بارسلونا دعوت شد دیگران هرگز نمی توانستند باور کنند که او همپای دیگران بدود اما خیلی زود ثابت کرد که اراده و مهارت او بر نقص فیزیکی اش فائق آمده است. او حالا در کمپ بارسلونا به بزرگسالان حرفه ای نیز سر می زند و با بازیکنان بزرگی مثل مسی و آلوز عکس یادگاری می گیرد.

«من باید خوب شوم»
جوان با اراده ایرانی پس از دچار شدن به ضایعه نخاعی همچنان امید به بهبود خود را ازدست نداده است.
مجتبی نادری، مربی و رزمی کار در رشته رزم ایران، جوانی از روستای خیرآباد است که چندین سال قبل در حین تمرین بر اثر سانحه از ناحیه مهره 4 و 5 گردن دچار ضایعه نخاعی و فلج کامل شد. وی با روحیه ای قوی و شعار "من باید خوب شوم" به زندگی ادامه می دهد.
احسان کمالی عکاس تسنیم یک روز را با این جوان با اراده ایرانی گذرانده و از زندگی او عکاسی کرده است.

پزشکی که با معلولیت عمل جراحی می کند
"تد رومل" پزشکی است که در ایالت مینیسوتا عمل های جراحی نجات بخش بسیاری انجام داده است. این مرد در سال 2010 دچار مشکل عجیبی شد که سرانجام او را از کمر به پایین فلج کرد.
این پزشک در سال 2010 بر روی همسرش عمل جراحی نفسگیری انجام داد و پس از آن دچار بیماری خاصی شد که کمر او را به مرور از کار انداخت و پس از چند هفته فلج و ناتوان گشت.
این پزشک برای مدت دوسال تنها روی تخت دراز کشیده بود تا اینکه تصمیم گرفت بار دیگر کار خود را آغاز کند از این رو به بیمارستان رفت و عمل های جراحی خود را تحت شرایط خاصی از سر گرفت.
دکتر رومل این روزها با نشستن روی صندلی چرخ دار و البته تنظیم کردن تخت بیمار در یک اندازه خاص به عمل جراحی می پردازد. البته بیماری او باعث شده تا بیشتر عمل های مربوط به عضلات کتف که دسترسی به آن آسان تر است توسط او انجام شود.
این پزشک برای همکارانش به عنوان یک فرد عاشق جراحی شناخته می شود زیرا او کاری را انجام می دهد که خیلی ها باورش ندارند و معلولیت را پایان زندگی و تمام آرزوها می دانند.

صعود ورزشکار معلول از برج میلاد با یک دست
محمد گمار مددجوی آسایشگاه خیریه از ناحیه دو پا و یک دست۱۸۶۶ پله برج میلاد را در کمتر از ۴۰ دقیقه بالا رفت.
به گزارش ایسنا، محمد گمار به مناسبت بزرگداشت سالروز جهانی معلولان اقدام به صعود ازبرج میلاد کرد. گمار مددجوی آسایشگاه کهریزک از ناحیه دو پا و یک دست دارای معلولیت کامل است که با تمام این مشکلات تعداد 1866 پله برج میلاد را در کمتر از 40 دقیقه صعود کرد.
مراسم رکوردزنی محمد گمار امروز و به مناسبت روز پارالمپیک و حقوق معلولین در برج میلاد برگزار شد. عکس های عرفان خوشخو عکاس ایسنا در این رابطه را در زیر می بینید.

مراقبت مادر فداکار از 4 فرزند معلول
زهرا نورمحمدی مادر نمونه و فداکاری است که از 4 فرزند معلول خود مراقبت می کند.
به روایت عکس های بهروز خسروی عکاس فارس، این مادر فداکار اهل آمل، سه پسر و یک دختر دارد که همگی معلول هستند و وی زندگی خود را وقف نگهداری و رسیدگی به امور آنها کرده است. گرچه این خبرگزاری هیچ توضیحی در ذیل عکس ها و درباره مشکلات و مسائل این خانواده نداده است ولی عکس ها به تنهایی گویا هستند.