نماز جمعه عبادی -سیاسی با شکوه این هفته با امامت حاج آقای حامدی برگزار گردید و ایشان در خطبه های امروز با اشاره به وضعیت تاسف بار امکانات بهداشتی و درمانی شهرستان میانه از مسئولین ذی ربط خواستار جواب صریح و روشنی شدند.
از محور های اصلی سخنان ایشان عدم پرداخت کارانه 9 ماهه پرسنل بهداشت میانه، نبود سی تی اسکن در تنها بیمارستان این شهر علی رغم خریداری شدن تجهیزات ان و عدم بازسازی و تجهیز بیمارستان امام خمینی (ره) بود.
وی در سخنان خود خطاب به مسئولین اجرایی استان ضمن اشاره به کمبود های این شهرستان و سرریز شدن کاسه صبر مردم میانه،خواستار پاسخگویی مسئولین استانی درقبال این کم کاری ها در بخش بهداشت و درمان میانه شد.
از دیگر نکات جالب توجه سخنان ایشان اشاره به اسنادی بود که در سال 73 یعنی قریب به 17 سال پیش قرار بود بیمارستان امام خمینی تجهیز و باز سازی شود ولی این کار تا به این لحظه صورت نگرفته است!
شهرستان میانه یکی از پهناورترین شهرهای استان اذربایجان شرقی هست که سالیان زیادی با مشکلات بهداشتی و درمانی گریبانگیر هست که از عوامل اصلی ان می توان بی کفایتی تعدادی مسئول نام برد که قادر نیستند مشکلات مردم را رفع کنند.